Recent Posts

14 Νοεμβρίου 2017

Σεισμός στο ΙΡΑΝ 7,4 ρίχτερ



Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΩΝ 7,4 ΡΙΧΤΕΡ
ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ


Θεσσαλονίκη 14/11/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Τίίίί ήταν πάλι αυτό που σας βρήκε στο προτεκτοράτο σας το ΙΡΑΝ ? Πράγματι έγινε σεισμός 7,4 ρίχτερ με πάμπολλους νεκρούς, που εσείς λέτε ότι είναι 400, και χιλιάδες σακατεμένους ? Καθώς μάθαμε ότι ΕΣΕΙΣ δώσατε εντολή στα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ σας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κλείσουν πάλι για έναν μήνα το F/B στις 12/11/2017 του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, από 12-11 έως 12-12-17 με το αιτιολογικό ότι προβάλλεται ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ περιεχόμενο που προσβάλει την Αγία ΣΙΩΝ σας !
Ρέέέ δεν θα βάλετε επιτέλους μυαλό ? Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτόν τον τρόπο ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΕ & ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας μαζί με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ? αλλά και τον μπαμπά σας τον Θεό ? που τους τσιγκλάτε συνέχεια με τα μασκαραλίκια που κάνετε ? γιατί ΔΕΝ έχετε κώλο να αναμετρηθείτε με τον εκπρόσωπό μας, προκειμένου να παριστάνετε τους ΒΟΥΒΑΛΑΡΕΟΥΣ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? Για να μην διαβάζουν αυτά που εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας στέλνουμε με e-mail ? Μάάά τόσο ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ είστε ρέέέ ? και στραβομάρα ρε έχετε ? Δεν βλέπετε ότι από το κάθε κείμενό μας επάνω μοστράρουμε στα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας το ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ για τα μασόνια ! Άρα τραβάει ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ για εορταστικές εκδηλώσεις ! τύπου τυφώνων ! σεισμών ! πλημμυρών ! και καταποντισμών !
Πριν, κάθε φορά που δίνατε εντολή να κλείσουν το  F/B του εκπροσώπου μας σας εξαΰλωναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κι από ένα γιγάντιο αεροσκάφος σας ! που τα ψάχνετε ακόμη σε ποια διάσταση σας τα έστειλαν ! Με αυτούς που μπλέξατε και είναι οι εκπρόσωποι του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! δεν ξεμπλέκετε εύκολα γιατί εκτελούν τις εντολές του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! Κι εάν έχετε αντίρρηση ? τα παράπονά σας στον μπαμπά σας τον Θεό ! που με τον ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ θέλετε και να εορτάσετε στις 17/11/2017 την παγκόσμια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας εορτή την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! Όπως εχθές εορτάσατε στο ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ του Παρισιού το συγύρισμα που σας φτιάξανε οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ κι όχι οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ της ιουδαϊκής σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ !
Καιρός λοιπόν να συνέρθετε από τον ιουδαϊκό σας ΛΗΘΑΡΓΟ ! και να προδιαθέσετε τα ΕΚΛΕΚΤΑ GOLDEN GOIMS αλλά και τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ ΖΩΑ μασόνια σας να μας παραδώσουν όόόλον τον πλούτο της γης ! μια και τα πάντα είναι δημιουργήματα του μπαμπά σας του Θεού ! και φυσικά και ο πλούτος που συλλέξανε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας για λογαριασμό της ΔΗΘΕΝ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! με απώτερο σκοπό την αναδιανομή του πλούτου στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου