Recent Posts

8 Νοεμβρίου 2017

Το 14ο ποσόν της επιταγής των 30.000 ευρώ


ΣΕ ΦΩΤΟ ΤΟ 14ο 30.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ
 

Θεσσαλονίκη 8/11/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Το άρθρο που σας μοστράρουμε σήμερα είναι πολύ σοβαρό ! και χρήζει προσοχής με εντολή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ! Καθώς στις 28 Οκτωβρίου εορτάσατε με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας το ΟΧΙ που είπανε οι πρόγονοι σας Εβραίοι το 1940 στον ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ για το κλείσιμο όόόλων των μασονικών σας στοών, πανελληνίως ! Σήμερα 8/11/2017 με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κλείσουν παγκοσμίως και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ  οι μασονικές σας στοές ! Τους ΠΑΡΑΔΕΣ λοιπόν που συλλέγανε επί αιώνες τα μασόνια σας και μέσω των OFFSHORE εταιρειών ! σας τους παρέδιδαν στους φορολογικούς σας παραδείσους ! πρέπει λοιπόν να μας τους παραδώσετε ήρεμα και χωρίς πολλές τσιριτσάντζουλες, καθώς και το ζωικό σας βασίλειο που σας υπηρετεί και βρίσκεται μέσα στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! Όπως θα πρέπει να ξέρετε περνάνε από ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ! που όσα ΖΩΑ δεν θελήσουν να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ, οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! με συνοπτικές διαδικασίες ! μια και φρόντισε ο μπαμπάς σας ο Θεός τους νόμους του να τους γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ !
Το 2004 είδατε το τι πάθατε στον Ινδικό ωκεανό ακριβώς την επομένη ημέρα των Χριστουγέννων 26/12/2004 που σας θυμίζει την εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, καθώς ήταν με ανοικτό αποδέκτη η επιταγή και είχε καλυμμένο τον σταυρό με το μπλάνκο επειδή η γραφομηχανή από μόνη της χτύπησε ΣΤΑΥΡΟ πριν από το ποσόν των 30.000 ευρώ. Γι’ αυτό οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! σας έκαναν ΜΠΑΖΑ όόόλα τα μπουρδελομάγαζα σας και σας ξεκλήρισαν και 300.000 μπουρδελόβιους πελάτες σας ! που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι ! αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ! για να μάθετε να εξαργυρώνετε την επιταγή στις 19/11/2004 πριν την ώρα της και να μην δέχεστε οι ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας να βγάλουν τους δύο δίσκους το βράδυ των Χριστουγέννων για κάνα φραγκάκι, για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!
Λοιπόν σήμερα στην φώτο σας μοστράρουμε το 14ο τριανταχίλιαρο, που είναι κατατεθειμένο και αυτό για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που το ποσόν είναι τώρα μαζί με τους τόκους 430.000 ευρώ + 1.443,44   ευρώ στον απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου και πρέπει να μας καταθέσετε και το ποσόν των 30.000 ευρώ στις 17/11/2003 συν τους τόκους από το 2003, που το κάνατε ΓΑΡΓΑΡΑ με τον Λευίτη δεσπότη σας Άνθιμο Ρούσσα ! αναβαθμίζοντας τον σε Παναγιώτατο ! και τον επίσης τέως δήμαρχο των Φερρών Γιώργο Ούστογλου, που τώρα τον κάνατε καταστηματάρχη τυχερών παιγνίων ! Διότι την επιταγή που σας στείλαμε τότε μέσω του εκπροσώπου μας ήταν για το  ίδρυμα ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που είχατε αναγγείλει ότι θέλετε να κάνετε !
Όλο λοιπόν αυτό το ποσόν είναι τώρα η συρμαγιά και δεν χρειάζεται οι πιστοί να συνεισφέρουν με τον οβολό τους  για την ανοικοδόμηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στο Μοναστηράκι Φερρών ! Και με τα λοιπά κλεψιμέικα των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, αποπερατώνεται το γιγάντιο έργο, με τον επίσης μεγαλόπρεπο ναό των ΤΣΙΟΡΝΙΓΕ ΓΚΡΟΖΝΙΓΕ ΑΓΓΕΛΩΝ (ΜΑΥΡΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ) της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! με την αναδιανομή του πλούτου στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου