Recent Posts

17 Νοεμβρίου 2017

Εδώ εβραϊκό κωλοχανείο ! Σας κάναμε την χώρα σας σωστό πολυτεχνοπτωχοκομείο !



ΕΔΩ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! ΕΔΩ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ! ΣΩΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ! ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΜΑΣ ! ΝΑ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΘΕ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !


 Θεσσαλονίκη 17/11/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Σας παρακολουθούμε από χθες που ήταν και η μέρα περισυλλογής ! της ιουδαϊκής σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ ! μετά την ΘΕΟΜΗΝΙΑ του μπαμπά σας του Θεού ! που σας την έστειλε μέσω των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για την αψυχολόγητη ενέργειά σας, αλλά και την θερμοκέφαλη εντολή που δώσατε στους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που έχετε μέσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ! να αφαιρέσουν το κείμενό μας από το πάντα μπλοκαρισμένο F/B του εκπροσώπου μας ! που εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ συντάξαμε το κείμενο στις 4/9/2017 με την φώτο του Ιωάννη Μακρυγιάννη, που σας αποκαλεί ο Μακρυγιάννης με κομψό τρόπο, ότι ΕΣΕΙΣ είστε οι ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ  και όχι τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ ! όπως και ο ομογάλακτος αδερφός σας Γεώργιος Παπαδόπουλος,  που κι αυτός σας αποκάλεσε ότι είστε τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! όχι γιατί τον καθαιρέσατε από το αξίωμά του με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του τότε Πολυτεχνείου, τύπου Μαρίας Δαμανάκη και των ομοίων ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ ομογάλακτων αδερφών της ! Αλλά γιατί του προτείνατε να σας παραχωρήσει για το τυπικό μέρος την βάση της ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΣΟΥΔΑΣ, προκειμένου να είναι το ορμητήριο για να  βομβαρδίζουν τα υποτακτικά σας Αμερικανάκια όόόλους τους Αραβικούς λαούς της Μεσογείου ! εν όψει του δεύτερου γύρου που είχατε με τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! Που σε διάστημα τριών εβδομάδων τότε τον καθαιρέσατε τον Γιώργο Παπαδόπουλο, μια και σας βγήκε κι αυτός με κόκκινο από το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! αρνούμενος να σας παραχωρήσει την βάση της ΣΟΥΔΑΣ !
Όπως ακριβώς και τώρα ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! που θέλετε σώνει και καλά να του παριστάνετε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με τα ΖΩΑ μασόνια σας ! βάζοντάς τους να παραμυθιάζουν τους αφελείς για τα ΔΗΘΕΝ μπαζωμένα ρέματα του λεκανοπεδίου ΑΤΤΙΚΗΣ ! Ρέέέ σεις ? σας το έχουμε γράψει άπειρες φορές ! πως ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ ΜΑΣΑ τις χαϊβανίστικες κι ευρηματικές σας εξυπνάδες ! Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ σας ρίχνουν αυτού του τύπου τις ΔΑΚΤΥΛΙΚΕΣ ! Τυφώνες ! Νεροποντές ! Τσουνάμια ! Σεισμούς ! Λοιμούς ! Καταποντισμούς ! Εξαϋλώσεις ! προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ πρώτα ΕΣΕΙΣ, που το παίζετε ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του μπαμπά σας του Θεού ! και μετά τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ μασόνια σας που τα χωρίζετε σε κομματικές φατρίες και τα βγάζετε για παρέλαση να πάνε να καταθέσουν την ΤΥΦΛΑ τους την ιουδαϊκιά στο Αμερικανικό σας προξενείο εδώ στην πρωτεύουσα της Βαλκανικής φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! και για λογαριασμό της γιγάντιας εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που χειραγωγεί όόόλες τις θυγατρικές μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη γη ! και για λογαριασμό της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! που όόόλους τους παράδες σας τους μεταφέρουν αυτά τα ΖΩΑ ΣΑΣ μέσω των OFFSHORE εταιρειών σας στους φορολογικούς σας παραδείσους ! για να διασκεδάζετε παράλληλα και την ιουδαϊκή σας ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ ! αφού ακόμη δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε και να αντιληφθείτε ότι είστε εφήμεροι σε τούτο τον μάταιο κόσμο ! φτιάχνοντας τρύπες συνεχώς μέσα στο νερό ! για να εισπράττετε την αγανάκτηση του κοσμάκη ! μετατρέποντάς την αυτήν την αγανάκτηση  οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! σε Αφύσικες καταστροφές και σε ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου