Recent Posts

24 Νοεμβρίου 2017

η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του Αργεντινέζικου υποβρύχιου


ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ !  ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ  ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ ΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ



Θεσσαλονίκη 24/11/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Δεν σας πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς σας ο Θεός ? που σας αγαπά πάάάρα πολύ ! για να σας πει ! ότι σας έχει ΕΚΠΛΗΞΗ ? για τις εορταστικές εκδηλώσεις της εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που κάνατε πριν μια εβδομάδα βγάζοντας όόόλα τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας για παρέλαση στην ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, προκειμένου να σας διασκεδάσουν για ακόμη μια φορά αυτά τα ΖΩΑ σας την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, μια και τους το παίζετε παντοκράτορες μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! Καθώς φροντίζετε να τους τυπώνετε πάντα παράδες για να τους μασουλάνε μέσα από τα κομματικά τους παχνιά ! όπως των δημοσίων υπηρεσιών ! αλλά και του ιδιωτικού τομέα !
Τι χνέρι ήταν πάλι αυτό που σας έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ? Μάθαμε ότι σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ αυτήν την φορά ένα Αργεντινέζικο υποβρύχιο, που το ψάχνετε σε ποια διάσταση σας το πήγαν ! Άάάά ρέέέ ΖΑΒΑΛΗΔΕΣ  του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ με τέτοιο ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχετε ΕΣΕΙΣ ! αλλά και τα ΖΩΑ τα μασόνια σας με τους χεσμένους κώλους τους από το πολύ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ, που τους βάζετε να φτιάχνουν αναμεταξύ τους τα ΚΟΥΛΙΑ τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ, τι περιμένετε ρέέέ ? να δείτε όόόλοι σας χαΐρι ? και προκοπή ? 13 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας το ψάχνουν ακόμη να το βρούνε το υποβρύχιο ! Γιατί ρέέέ ΔΕΝ τους λέτε ότι με εντολή  του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! το ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ , όπως το περσινό ΤΟΥΠΟΛΕΦ με τους C.C.C.Ρ. Σαγιούζ Σοβιέτ Σοσιάλ Ρισπάμπλικ, που για τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ ταγματασφαλίτη αρχιφύλακα και ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΑΣ Πλαστάρα Γιώργο, που εξ αιτίας του έφυγε αυτή η φιλαρμονική σε άάάλλη διάσταση, ενώ ήταν προγραμματισμένοι από εσάς να μεταβούν στην πολύπαθη ΣΥΡΙΑ για να σας πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα! ανήμερα στις 25/12/2016 που για την αψυχολόγητη και υπέρμετρη ενέργεια του πράκτορα σας, καθώς και για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξε πετώντας έξω από την αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης τον εκπρόσωπό μας που είναι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στις 21/12/2016, δίδοντάς σας και ο εκπρόσωπος μας προθεσμία μέχρι τις 24/12/2016 να προσέλθετε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να αποδείξετε παρουσία μας ότι η ΕΛΛΑΣ και κατ’ επέκταση ολάκερος ο πλανήτης γη ! είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό !!! Αλλά πούούού ΚΩΛΟ να προσέλθετε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ έέέ ? Άρα τα θέλει ο ΚΩΛΟΣ σας τα συγυρίσματα αυτά σαν ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ που είστε ! Πού ξέρετε να δίνετε εντολές στους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κλείνουν το F/B του εκπροσώπου μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για να μην προβάλλονται τα κείμενά μας μέσα στο διαδίκτυο ! Είδατε ρέέέ ΖΩΑ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ πώς σας κουβάλησαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ την θάλασσα επάνω στο όρος ΠΑΤΕΡΑ ??? και σας την αμόλησαν από εκεί επάνω ? για να σας θυμίσουν πως ο πατέρας σας ο Θεός ΔΕΝ είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ! και ΔΕΝ κοιμάται όρθιος ! όπως παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας στο ιουδαϊκό σας KERATISTAN ! και ότι τάχα μου ήταν νεροποντή που δεν την άντεξαν τα ΔΗΘΕΝ μπαζωμένα ρέματα στην Μάνδρα ΑΤΤΙΚΗΣ !!!
Με αυτά λοιπόν να διασκεδάζετε τα ΧΑΧΟΛΙΑ τα μασόνια σας ! και να θυμάστε ότι με εντολή του μπαμπά σας του Θεού ! οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας φτιάχνουν αυτά που σας φτιάχνουν ! κι εάν δεν παραδοθείτε άνευ όρων στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να σας περάσουν ΕΣΑΣ τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ σας για γραβάτα ! καθώς και όόόλα τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια σας που τα έχετε μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στον ιδιωτικό τομέα μια και είναι η ΣΑΒΟΥΡΑ της ανθρωπότητας να τους στείλουν όόόλους αυτούς για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου