Recent Posts

7 Μαρτίου 2016

Από το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ



 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ & ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
 

Θεσσαλονίκη 7/3/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των Κ.Ι.Σ.

Τέκνα γκουντουρντισμένα των Κ.Ι.Σ., που το παίζετε ακόμα παντοκράτορες στα GOIM – ΖΩΑ σας τα μασόνια μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας !
Σας ερωτούμε ευθέως και μέσω e-mail περιμένουμε να μας απαντήσετε πριν από τις 22/3/2016, αν έχετε ΚΩΛΟ ! που ΔΕΝ το βλέπουμε να τον έχετε ! Γιατί δώσατε εντολή στους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που τους έχετε μέσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να μας κλείσουν το F/B μας στις 4/3/2016 και να μας μοστράρουν πάλι φωτογραφίες ομογάλακτων αδερφών σας ? Καθ’ ήν στιγμή σε κάθε κείμενό μας γράφουμε από επάνω ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ για τα μασόνια ! Διότι αυτά είναι μη νοήμονα ΖΩΑ και δεν κάνει να διαβάζουν αυτού του είδους τα κείμενα, που αυτά τα κείμενα απευθύνονται αποκλειστικά για έξυπνους και οξυδερκείς αφέντες ! όπως είναι οι αφεντιές σας αλλά και τα τέκνα του ιουδαϊκού σας Ισραήλ, που συνομιλούν με τον μπαμπά σας τον Θεό !
Γιατί λοιπόν τόσος πανικός με το που είδατε τις δύο φωτογραφίες ? τον πρόγονό σας τον Αβραάμ να είναι έτοιμος να θυσιάσει τον μονάκριβο γιο του τον Ισαάκ στο κάλεσμα του μπαμπά σας του Θεού ? κι εσείς ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ να αρνείστε ΤΩΡΑ πεισματικά να θυσιάσουμε τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας, προκειμένου να σας χρίσει μέσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ο μπαμπάς σας ο Θεός παντοκράτορες ! σύμφωνα με το κιτάπι που σας το έγραψαν εκεί μέσα οι ΣΟΦΟΙ και πανέξυπνοι πρόγονοι σας της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. ?
Ρέέέέ σεις το ξέρετε ότι μπλοκάρατε τον μπαμπά σας τον Θεό στα σύνορα της VARDARSKA και τον ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΤΕ από εκεί, που επιμένετε πεισματικά εν ονόματι του αρχιμακελάρη σας του ΔΙΚΕΡΑΤΟΥ Μεγάλου Αλέξανδρού σας, να τους αποκαλείτε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, αυτό το μόρφωμα που το κάνατε από ένα κράμα πέντε εθνοτήτων ? καθώς θέλετε σώνει και καλά να στήσετε στην πρωτεύουσα της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ την πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΣΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! και να μην τον αφήνετε αυτόν τον μπαμπά σας τον Θεό να τον φιλοξενήσει η ομογάλακτη αδερφούλα σας η Αγγελικούλα Μέρκελ, που είναι του 4ου και τελευταίου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ !!! στην Ευρώπη των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ ?
Μάάά τίίί καρναβάλια έχετε γίνει όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ? που σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια για την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει, και την κουβαλάτε αντλώντας την από το σοφό σας ΤΑΛΜΟΥΔ !!! και φυσικά από την ΠΑΛΑΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗ, που ΚΑΦΡΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ Εβραίοι σας την έγραψαν κι αυτήν ! Κι έχετε και την απαίτηση μέσω των δημοσιο-υπαλληλικών σας δημάρχων ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΣΕΡΡΩΝ – ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αλλά και Μακρυχωρίου ΛΑΡΙΣΑΣ, να απαιτείτε πεντακοσάευρα, που καλείστε ΤΩΡΑ να αποδείξετε στις 22/3/2016 πως όόόλος αυτός ο πλούτος της γης είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! που ως ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ που είστε, ΔΕΝ μάθατε ακόμη πως αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός, σας ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ και παρουσιάζεται μέσω απλών ανθρώπων, για να βλέπουν οι πάντες πώς του συμπεριφέρεστε ! Και να δείχνει και στα νοήμονα έθνη με τι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους έχει να κάνει, που η ΑΠΛΗΣΤΙΑ & ΑΦΡΟΣΥΝΗ σας έχει ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ κάθε όριο λογικής και φαντασίας ! απαιτώντας από τα ανθρωπόμορφα GOIM – ΖΩΑ σας να σας φτιάξουν και το γιγάντιο ιουδαϊκό σας Ισραήλ που να αρχίζει από τον Περσικό κόλπο και να καταλήγει όχι στο Γιβραλτάρ ! αλλά περιμετρικά της γης, που να φθάνει πάλι στον Περσικό κόλπο ! εκεί που η σημαία σας φέρει και τις δύο λωρίδες των ποταμών Τίγρη και Ευφράτη !
ΡΟΥΦΑΤΕ λοιπόν μαζί με τα ΖΩΑ σας τα μασόνια ! και διασκεδάστε το εβραϊκό σας ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, καθώς και το ΤΕΛΟΣ σας το παραδειγματικό σας το έχει ετοιμάσει αυτός ο κοιμώμενος όρθιος Θεός σας, που παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ σας πως ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ! Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας, σας περιμένει για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ ! δίχως ΑΦΡΟΝΑ λαό ! και μ’ έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ !!! που τα αρχικά του SHACO ΔΗΛΩΝΟΥΝ το ΣΩΤΗΡ ! ΧΡΙΣΤΟΣ ! ΑΡΧΩΝ ! ΚΟΣΜΟΥ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΩΝ
ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΜΠΑΞΕ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

 ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΥΧΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΝΕΑΦΩΤΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΕΞΑΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου