Recent Posts

16 Μαρτίου 2016

Το πιστοποιητικό ΘΑΝΑΤΟΥ της ΣΙΩΝ Α.Ε.

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

Θεσσαλονίκη 17/3/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) & the GOIM animals Israel FARM (NZM 2082)
Στις 22/3/2016 σας υπενθυμίζουμε πως μέσα στην ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που την έχει γράψει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός διά χειρός Χατζή, περιλαμβάνει και τους ΝΖΜ 2082 δηλαδή τους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ των 12 φυλών, κτησιχρησίας του ιουδαϊκού σας Ισραήλ! Καθώς τον μπαμπά σας τον παιχνιδιάρη Θεό, που όόόλα εσείς τ’ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ τον κάνατε 1.000 κομμάτια, προκειμένου να διαιρείτε τις νοήμονες κοινωνίες και να βασιλεύετε με την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά αθέατα, μέσω των μη νοημόνων ΖΩΩΝ σας ! που τους αποκαλείτε σιβυλλικά GOIM !!! τιμητικό τίτλο που τους έχετε προσάψει μέσω των μασονικών σας στοών, για την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει ! και σας δέρνει όόόλους σας ! βάζοντας την χορεύτριά σας που υποδύεται τον Αχμέτ Νταβούτογλου, να αναγορεύει την άλλη χορεύτριά σας σε επίτιμη καθηγήτρια Οικονομίας ! σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Νεοτουρκίας ! το επίσης ΧΑΪΒΑΝΑΚΙ σας τον Αλέξη Τσίπρα ! που με την βοήθεια την δική σας ! σαν χορογράφοι που είστε κατορθώσατε να αποβιομηχανοποιήσετε το GREKYLISTAN σας και άλλοτε Γιουνανιστάν ! μεταφέροντας όόόλες τις επιχειρήσεις των ομογάλακτων μασόνων αδερφών σας στις γειτονικές χώρες της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, προκειμένου να βουλιάξετε μέσω των θυγατρικών σας εταιρειών τύπου Α.Α.Ε. – Α.Ε.Β.Ε. – Π.Α.Ε. – Ε.Π.Ε. -Α.Ε. & OFFSHORE εταιρειών για μια ακόμη φορά την υποτιθέμενη οικονομία της ΔΗΘΕΝ χώρας ! που οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας φρόντισαν και το έγραψαν στην ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ σας ! κεφάλαιο Θ’ παρ. ιγ’- ιε’ ότι ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΙΝΟΝ !!!
ΡΟΥΦΑΤΕ λοιπόν όσο πιο γρήγορα γίνεται με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ που τα έχετε σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΜΠΕΡΟ !!! Διότι το δικό σας τέλος έχει ΠΑΡΕΛΘΕΙ με το άνοιγμα της ΔΙΑΘΗΚΗΣ στις 14/11/2013, που το έχει γράψει ο μπαμπάς σας ο Θεός στο ημερολόγιο των Μάγια πως στις 21/12/2012 ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ με το ληγμένο 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που ΔΕΝ σας αφήνει φράγκο στην τσέπη σας ! ΑΠΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ σας !!! Και ως είναι φυσικό αναλαμβάνει ΑΘΕΑΤΑ η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ το 555 ! με ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ! που στην επιταγή των 30.000 ευρώ και με ημερομηνία 17/11/2004, το έχει γράψει ο μπαμπάς σας ο Θεός και το τι ναό θέλει, χτυπώντας ο ίδιος σταυρό μπροστά από το ποσόν των 30.000 ευρώ, που είναι και το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ του ΧΑΤΖΗ για τα οχήματα ΚΑ 9110 και ΝΖΜ 2082 που καταθέτει στο Παρακαταθηκών και Δανείων ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ προκειμένου να σας ΣΒΗΣΕΙ ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας μαζί με τα μασονοειδή δημοσιο-υπαλληλικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, για να σας θυμίζει αυτός ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας που σας κατακεραύνωσε το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους, στις 11/9/2001 αλλά και στις 26/12/2004 γι’ αυτήν την επιταγή των 30.000 ευρώ, που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι ! αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ στον Ινδικό ωκεανό ! και πως με την ανέγερση αυτού του ναού της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ θέλει και ο Θεός την ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ίνα δοξασθεί αυτή την φορά και το όνομα του Μονογενούς Υιού ! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του σύμπαντος !!!
Που όόόλη την ΣΟΦΙΑ και τα ΦΩΤΑ του πολιτισμού τα έδωσε στους Αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ και την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ & ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ στους ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ προγόνους σας Εβραίους ! Για να θυμίζει και στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ με την ημερομηνία 22/3/2016 το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ των ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ & GOIM της Ιουράσιας ιουδαϊκής περιόδου & την εφαρμογή της ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για να κάνουν επιτέλους ΠΑΣΧΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΗ όόόλοι οι δεινοπαθούντες Αραβικοί λαοί του ΙΣΛΑΜ, μαζί με τους υπόλοιπους λαούς της γης, που τα αρχικά γράμματα SHACO δηλώνουν το ΣΩΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΥ !!! και της Χ.Α.Μ.Α.Σ. το Χριστός Ανέστη ! Μουσουλμάνων ! Αράβων ! ΣΩΤΗΡ !!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΤΩΡΑ εσείς τι λέτε ?  οι Εβραίοι θα ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΝ τον μπαμπά τους τον ΘΕΟ ?
ή ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ?
καθώς ο Βλαδιμηρούτσκας τους ΠΟΥΤΙΝ την κοπανά από την γη της επαγγελίας τους !

 Την επιταγή των 30.000 ευρώ την έκαναν ΓΑΡΓΑΡΑ & έχει εξαργυρωθεί από τα ομογάλακτα μασόνια των Εβραίων
καθώς είναι για την ανέγερση του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ιδρύματος της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ
αυτής που ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ 


Η ΜΗΝΥΣΗ & ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ
καθώς ΔΕΝ έγιναν δεκτά από το GOIM της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Πρόεδρο Πρωτοδικών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΥΛΙΔΗ 
εισπράττοντας ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ στις 21/2/2013 ΤΡΙΠΛΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΜΕΣΑ στην Δαμασκό

Η ΜΗΝΥΣΗ & τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ του GREKYLISTAN
που είναι μέλη της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ και κατ’ επέκταση της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΧΡΕΟΚΟΠΩΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΛΑΩΝ  ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου