Recent Posts

4 Μαρτίου 2016

η θυσία του ΑΒΡΑΑΜ ήταν παραμύθι της Ιουδαίας ΧΑΛΙΜΑΣ ?




Η θυσία του ΑΒΡΑΑΜ ήταν παραμύθι της Ιουδαίας ΧΑΛΙΜΑΣ ?
Ή η πραγματική θυσία των GOIM ΤΩΡΑ γίνεται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ?




Θεσσαλονίκη 4/3/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους 77 προέδρους των Κ.Ι.Σ.

Τέκνα εκλεκτά των 77 ΑΡΧΗΓΕΙΩΝ & Κ.Ι.Σ. του ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! Ο μπαμπάς σας ο θεός σας καλεί στις 22/3/2016 μέσω του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να θυσιάσουμε από κοινού τα μη νοήμονα όντα - ΖΩΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ που τα αποκαλείτε και εσείς GOIM και βρίσκονται σε όόόλες τις επιχειρήσεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα ! προκειμένου να ανοίξουμε αυτήν την ημέρα την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! καθώς καιρός είναι να μάθετε επιτέλους και εσείς το τι σας αναλογεί και εξουσιοδοτεί να διαχειρίζεστε με το άστρο του ΔΑΒΙΔ τις επιχειρήσεις που σας αναλογούν & σας αρμόζουν σαν περιούσια τέκνα του ! Με την προϋπόθεση ότι πρέπει να συναινέσετε στο να θυσιαστούν αυτά τα ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ που όπως και εσείς το αντιλαμβάνεστε δεν έχουν ούτε με μιας κότας μυαλό ! Διότι ο μπαμπάς σας ο θεός ! που είναι και δικός μας μπαμπάς θεός ! έφτιαξε τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ανθρώπους ! και τα νοήμονα ζώα ! στον πλανήτη που τα GOIM των δίποδων και μη νοημόνων όντων τον κατέλαβαν μέσω ΜΑΣΟΝΙΑΣ και τον έκαναν ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα τους όπως ακριβώς οι δυο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστικές υπαλλήλους της αιθούσης 17 που είναι και της εγκληματικής γιγάντιας 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και φυσικά μέλη της μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! βουλιάζοντας παράλληλα και τις οικονομίες των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών !
Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχετε αντίρρηση στο κάλεσμα αυτό να κατέβουν αυτά τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ από τα δικαστικά έδρανα και να μας πουν ποιοι τα χειραγωγούν και τα κατευθύνουν μέσα στον πλανήτη που ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ όντα ! Και για να μην κατηγορηθείτε για προστάτες αυτών των μασονοειδών ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ θα συμφωνήσουμε από κοινού να τα στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες των 196 προτεκτοράτων όπως και τα the BEST ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και την  ΣΑΒΟΥΡΑ στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Καθώς είναι και η επιθυμία και του μπαμπά σας του θεού ! που τον πρόγονο σας Αβραάμ δεν τον άφησε να θυσιάσει τον μονάκριβο γιο του τον Ισαάκ ! Τώρα εσείς που είστε και ο περιούσιος λαός του ? θα σας αφήσει να σας λοιδορούν τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ? Σίγουρα εάν προσέλθετε στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ και με συνοπτικές διαδικασίες βγάλουμε από κοινού απόφαση να οδηγηθούν άλλοι στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν και οι λοιποί κρουαζιέρες στον Αμαζόνιο ποταμό και στα ανοικτά των ωκεανών! προκειμένου να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ που διαδίδουν ότι εσείς τα βάζετε για να σας φτιάξουν το γιγάντιο ιουδαϊκό σας Ισραήλ, που να αρχίζει από τον Περσικό κόλπο και να τελειώνει στο Γιβραλτάρ !
Γι’ αυτό φροντίστε να μην απουσιάζετε από την αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ και αφήστε σε εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα υπόλοιπα για την δρομολόγηση αυτών των πανέξυπνων GOIM που σπιλώνουν τον άσπιλο και περιούσιο λαό σας του ιουδαϊκού Ισραήλ ! Και μετά μαθαίνουμε όόόλοι μας το τι ναό θέλει να στηθεί στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!  

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου