Recent Posts

22 Μαρτίου 2016

Τριπλή ανατίναξη στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ για τους ΝΖΜ 2082




ΤΡΙΠΛΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ & ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ
 
 Θεσσαλονίκη 22/3/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) & the GOIM animals Israel FARM (NZM 2082)

Σήμερα 22/3/2016 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ την ευθύνη των πολύνεκρων ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Καθώς οι δύο ΕΚΡΗΞΕΙΣ προγραμματίστηκαν μέσα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και η τρίτη ανατίναξη στο μετρό των Βρυξελλών, για την ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ των 30.000 ευρώ κατ’ έτος για το όχημα ΝΖΜ 2082, που είναι ασφαλισμένο σε ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με πλήρη κάλυψη από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να μην μπορεί να τον δολοφονήσει ακόμη και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας Μοσσάντ ! Που για την απόφαση που επάρθη για λογαριασμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ από τις δύο ΕΠΙΟΡΚΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ της αιθούσης 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης σήμερα στις 10 το πρωί, καθώς αγνόησαν την ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ στη Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ, που έγινε εκείνη την στιγμή στις 31/7/2015 για την συγκεκριμένη περίπτωση και για το ξήλωμα των πινακίδων του οχήματος ΝΖΜ 2082, στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, πάλι από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ, για λογαριασμό και εναντίον της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, που με τις μαφιόζικες Α.Α.Ε. – Α.Ε. και λοιπών OFFSHORE εταιρειών βουλιάζετε και χρεοκοπάτε τις οικονομίες των προτεκτοράτων κρατών σας ! μέσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ.

Σημειώνουμε ότι με εντολή του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων ! πρέπει μέχρι το Σάββατο 26/3/2016 να παραδώσουν από το αστυνομικό τμήμα της ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ τις πινακίδες ! την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ! και το δίπλωμα οδήγησης ! που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ αφαίρεσαν τα GOIM – ΖΩΑ δικά σας, που τα έχετε στην δούλεψή σας και είναι κτησιχρησία της γιγάντιας και ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

Προειδοποιούμε εάν δεν ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ και δεν παραδώσετε εγκαίρως τα έγγραφα και τις πινακίδες ? σας προγραμματίζουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις με ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ, όπου συχνάζει το εβραϊκό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





 Πανικόβλητος τρέχει ο κοσμάκης να γλυτώσει από τις ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ

που έγιναν αφορμή από δύο ΕΠΙΟΡΚΕΣ πατσαβούρες των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης





Γυαλιά – καρφιά το αεροδρόμιο των Βρεξελλών για την μη αναγνώριση ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ του ΝΖΜ 2082 αξίας 30.000 ευρώ





ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου