Recent Posts

17 Απριλίου 2015

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ GREXIT ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ GREXIT ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

Θεσσαλονίκη 18/4/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ         kataggelies@sdoe.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ  nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ   pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ   minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν   infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  protodikeio-thes@otenet.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΟΡΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ

Γνωρίζετε ότι ο μπαμπάς και Θεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ Εβραίων, που είναι και τα σιωνιστικά αφεντικά σας, στο αχανές KERATISTAN σας, ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ παγκόσμιο GREXIT!!! μέσα στο 2015; Καθώς αυτή η ονομασία προέρχεται από την ειρωνική ονομασία που σας έβαλαν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. μετά το 1821, αφού σας κάναν την σκάντζα μέσω μασονικής ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ από την Οθωμανική Αυτοκρατορία την άλλοτε Ελλαδίτσα, που οι Οθωμανοί ακόμη και σήμερα την αποκαλούν Γιουνανιστάν! Κι έτσι από Γιουνανιστάν, χωρίς να το καταλάβετε, σας έδωσαν νέο όνομα που φέραν οι ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ των βουνών! Όπως κι εσείς, οι σημερινοί ΓΚΡΕΚΥΛΟΙ, που με τις μασονικές σας ποδιές τους υπηρετείτε σε όόόλες τις υπηρεσίες του ΔΗΘΕΝ κράτους, για να βουλιάζετε την οικονομία της χώρας, και να φεσώνετε με τις θυγατρικές τους ανώνυμες εταιρείες αλλά και τις κάθε μορφής μαφιόζικες επιχειρήσεις τον φουκαρατζίκο Ελληνικό λαό! Μην γνωρίζοντας πως η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας έχει προγραμματίσει, εκτός από την δήμευση των περιουσιών σας! να σας στείλει και για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ!!! Όπως οι εν λόγω επιχειρηματίες των τραπεζών που βούλιαξαν την οικονομία της Ελλάδος αλλά και της Κύπρου, σαν τον Βγενόπουλο! της MARFIN & ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΝΚ! Σαν τον Κοντομηνά! της Millennium Bank και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου! Σαν τον Λαυρεντιάδη! της PROTON BANK και ΩΜΕΓΑ ΒΑΝΚ! Τον επίσης Ψωμιάδη! της ASPIS BANK! αλλά και μύριους άλλους επιχειρηματίες, της ιουδαϊκής ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ.
Γιαάά λοιπόν απολαύστε μερικά από τα εξέχοντα φρούτα του ιουδαϊκού μπαξέ αλλά και ένα μπλοκάρισμα που μας κάναν προκειμένου να μην δημοσιευθεί το σχόλιο μας και το διαβάσουν οι νοήμονες πολίτες, για τα εξέχοντα δημοσιογραφάκια Νίκο Χατζηνικολάου! αλλά και Γιώργο Κουρή!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από τον Νίκο Χατζηνικολάου! http://ellas-press.blogspot.gr/2015/04/blog-post_58.html
 
 
Αρέσει στον Παυλιδης Γιαννης.
Στέφανος Χατζή Ιωάννου·                            
Στέφανος Χατζή Ιωάννου Tiii ΒΟΜΒΑ μεγατονων ? μας λεει ο Νικολακης Χατζηνικολαου ? Αφου μασονι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ ειναι και αυτος οπως οοολα τα κωλομασονα τους που μας μοστραρουν οι εβραιοι απο τα ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ τους !!! τον βαλαν τον ΕΡΙΦΗ τον Νικολακη οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ εβραιοι να χρεοκοπησει την επιχειρηση του ! και να μεταφερει το ΦΕΣΙ στον φουκαρατζικο Ελληνικο λαο ! οπως το αααλλο τους το αστερι ο Γιωργος Κουρης ! με την ΑΥΡΙΑΝΗ και το κωλοκαναλο που το βαφτισαν οι ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ εβραιοι Κοντρα ΤΣΑΝΕΛ !!! και να μας τραγουδα κι ο Γιωργος Κουρης ! Το Αααα ρεε ΚΟΡΟΙΔΑ ??? εγω ΔΕΝ πληρωνω ουτε Ι.Κ.Α. ουτε συκα ! ουτε φορους στο GREKYLISTAN !!! για να την περνανε οοολοι τους ΖΑΧΑΡΗ στο ιουδαικο KERATISTAN τους !!! Αferim !
Αδύνατη η δημοσίευση του σχολίου. · Τροποποιήθηκε · Μου αρέσει!
 
 
ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ ΕΞΕΧΟΝ ΜΑΣΟΝΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. του αχανούς KERATISTAN

KONTOMHNAΣ, Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ !!!
ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ
 την Millennium Bank και το ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΕΩΝ ΧΑΣΔΑΪ ΚΑΠΟΝ, ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΜΕΓΑ ΒΑΝΚ & PROTON BANK
ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΣΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου