Recent Posts

16 Απριλίου 2015

Στρατηγός ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ μορφή του 1821





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΑ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ 1821 & ΓΕΜΑΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!


Θεσσαλονίκη 16/4/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                  minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                 pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr

 Προς τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΟΡΝΙΑ του GREKYLIKOU ιουδαϊκού KERATISTAN

Όλοι πιθανόν θα γνωρίζετε πως τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου τις καθιέρωσαν οι πανούργοι Εβραίοι! για να συνεορτάζουμε μαζί με αυτούς την επίσημη υποδούλωσή μας από τα ραδιούργα! και ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ! όπως τους αποκαλούσε ο στρατηγός ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ για την πανουργία τους! να στήσουν πλεκτάνη μέσω μασονικής ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! και ολόκληρη ΔΗΘΕΝ επανάσταση με τους αφελείς Έλληνες οπλαρχηγούς, ζεύοντάς τους  μπροστά, να κάνουν σκάντζα την χειμάζουσα Ελλαδίτσα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία! στην ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Αγία ΣΙΩΝ α.ε.
Και να βάζουν τον Θοδωράκη Κολοκοτρώνη να ξεσηκώνει τον υπόλοιπο αφελή κοσμάκη στην Ρούμελη και στον Μοριά! Και να βροντοφωνάζει, «Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ». Και όταν ενηλικιώθηκε, κι άρχισε να καταλαβαίνει πως ήταν πλεκτάνη των Εβραίων! τότε σιγοέλεγε «το κόκκινο φέσι αντικαταστάθηκε με το μαύρο φεσάκι των Εβραίων! το ιουδαϊκό ΚΙΠΑ!!!» Γιατί  έβλεπε τον Σταματελόπουλο Νικηταρά! τον κοινώς Τουρκοφάγο, να τον κάνουν επαίτη οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι! τον Ιωάννη Καποδίστρια που τον κατέβασαν από την Ρωσσία γιατί ήταν εξέχων μασόνος να τον κάνουν κυβερνήτη της ΔΗΘΕΝ Ελλάδος! Και βλέποντας ότι ο Γιάννης Καποδίστριας είχε πάρει στα σοβαρά τον ρόλο του κυβερνήτου, και ήθελε να νοικοκυρέψει τον τόπο! φρόντισαν και τον δολοφόνησαν με την τότε εγκληματική τους Μοσσάντ! για να φέρνουν το δεκαεπτάχρονο παιδαρέλι τους τον Όθωνα από την Βαυαρία, ντύνοντάς τον φουστανελοφόρο! Και τον ιουδαϊκό ΤΣΕΚΜΕΤΖΕ να τον κρατά πάντα ο πιστός τους σκύλος ο Μαυροκορδάτος!
Συνεπώς για ποιο έπος του 1821 μιλάμε; Μήπως για το έπος του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ; που αθέατα χειραγωγεί τα μασόνια του όπως και σήμερα εν έτει 2015 που και οι 300 της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Βουλής συν τον μαφιόζο τους τον Πάκη, τον κατά κόσμον Προκόπη Παυλόπουλο! Καθώς και τους λοιπούς που και αυτοί σας παριστάνουν τους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ είναι τσανάκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! και όσοι τους την σκαπούλαραν τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. Βλέπετε Ιωάννη Καποδίστρια! Τον λεβέντη τον μπάρμπα Γιάννη τους τον ΜΕΤΑΞΑ! που τους βγήκε με ΦΟΥΛ ΚΟΚΚΙΝΟ και τους έκλεισε όόόλες τις μασονικές στοές για να μην αποπατούν οι Εβραίοι μασόνια! Αλλά και ο Ελληνόψυχος Γιώργος Παπαδόπουλος που δεν υπέκυψε και δεν τους παραχώρησε τον Οκτώβριο του 1973 την Βάση της Κρητικής Σούδας, προκειμένου να βομβαρδίζουν τα υποτακτικά Αμερικανάκια τους άμαχους Αραβικούς λαούς, εν όψει του δεύτερου γύρου των εχθροπραξιών που είχαν οι Εβραίοι με τους Παλαιστίνιους. Και τον καθαίρεσαν κι αυτόν με τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Πολυτεχνείου! Για να γιορτάζουν και την εγκληματική τους 17 Νοέμβρη!
Εεεε; Τώρα εσείς τι λέτε; Δεν πρέπει λογικά ο μπαμπάς τους ο Θεός να τους ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΕΙ μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και βάσει των νόμων που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, να γίνουν το ζωντανό παράδειγμα προς  αποφυγήν για τους επίδοξους και ανεγκέφαλους μασόνους!!! Γι’ αυτό πάνε γάντι τα λόγια του στρατηγού ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ για τους βάρβαρους! για τους απολίτιστους! για τους βρωμερούς! και ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΥΣ Εβραίους!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Σημείωση: σας παραθέτουμε με την ευκαιρία αυτή διαλόγους, ενός δικού μας νεοταξίτη με μασόνους του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!



Στέφανος Χατζή Ιωάννου Μπραβο !!! να σε χαρω ρε Ιουδαιε Χρηστακο !!! ειπες και μια πολυ μεγαλη ΑΛΗΘEΙΑ !!! Πραγματι εσεις οι εβραιοι ειστε η μεγαλυτερη ΚΩΛΟΦΑΡΑ απο καταβολης κοσμου !!! Γι΄ αυτο και ο μπαμπας σας ο θεος σας ΕΠΕΛΕΞΕ να γινετε το ζωντανο παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ !!! και μεσω τις ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να πατε για ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μαζι με τα Κ.Ι.Σ. στις πρωτευουσες των αλλοτε 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας !!! να σας βλεπουν και τα επιδοξα σας μασονια ! και να τα πιανει ΤΣΙΡΛΑ !!!!!!! που μου μαζεψατε το 1821 οοολους τους ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μεσω τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ μασονικης ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ τους βαλατε να τραβανε κουπι για εσας ! για να κανουν σκαντζα την Ελλαδιτσα απο την Οθωμανικη Αυτοκρατορια στην Αγια ΣΙΩΝ α.ε. μετονομαζοντας την εσεις σε GREKYLISTAN !!! Γι΄ αυτο και ο Θοδωρακης ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ οταν εγινε γερος και εβαλε μυαλο ! ειπε , ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ φεσι αντικατασταθηκε με το μαυρο φεσακι το ιουδαικο ΚΙΠΑ !!! Καθως και ο στρατηγος ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ βροντοφωναξε ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ επιλεξαμε να μας κυβερνα ενας ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ λαος !!! οι αξεστοι ! οι μοχθηροι ! και απολιτιστοι εβραιοι !!! Gege ?
Σημείωσις: όσα δε φτάνει η ιουδαϊκή αλεπού τα ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ και τα  κάνει κρεμαστάρια, γράφοντας :
Αδύνατη η δημοσίευση του σχολίου. Προσπαθήστε ξανά
Τα σχόλια δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου