Recent Posts

17 Απριλίου 2015

ΤΑ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
 TA ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ 15/3/2015 ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΠΑΚΗ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ




Θεσσαλονίκη 17/4/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΠΟΛΙΤ. ΓΡΑΦ. ΠΡΟΚ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ              FAX 2103390507
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞ. ΟΙΚΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                  kataggelies@sdoe.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Προκόόόπ! Άάά ρε ΜΑΦΙΟΖΕ Πάκη
Είχαν δεν είχαν που λένε τα μαφιόζικα εβραϊκά αφεντικά σου από το ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σε εκλέξαν  για πρόεδρο ΔΗΘΕΝ Δημοκρατίας, στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN με τα 300 κατοικίδια ΖΩΑ, που τα έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Και όπως λένε, έφαγες στην στροφή τον ομογάλακτο αδερφό σου τον ΦΟΝ Δημητράκη Αβραμόπουλο! Καθώς οι πάτρονές σου Εβραίοι επιλέγουν τον πιο βρωμιάρη! και μαφιόζο! για το ύπατο αξίωμα στο κάθε προτεκτοράτο τους, που το κουμαντάρουν μέσω του Κεντρικού Ισραηλινού ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟΥ τους, βάζοντας και τα 300 μινικόσκυλα τους να κάνουν παιχνίδι και να σε εκλέγουν κατά πλειοψηφία. Και τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια τους να επικυρώνουν την εκλογή σου, ρίχνοντας και τα σχετικά παλαμάκια, καθώς οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ αφέντες σας όόόλα τα κάνουν νόμιμα! Δουλεύοντας ψιλό γαζί τον Ελληνικό νοήμονα λαό! αλλά και προπαντός τον μπαμπά τους τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του σύμπαντος!!!
Και πιστεύουν τα ΚΤΗΝΗ αυτά πως θα συνεχίσετε να την βγάζετε όλοι σας ΖΑΧΑΡΗ στο αχανές KERATISTAN σας, που όπως έχουμε πει ο πλανήτης αυτός έχει φτιαχτεί από ΠΑΝΣΟΦΟ & ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! για νοήμονα όντα και όχι για ΖΩΑ μασόνια σαν κι εσάς!!! καθώς σας βάζουν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ μέσω μασονίας σας, να βουλιάζετε οικονομίες λαών! να σφετερίζεστε περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών! να κλέβετε! να ρημάζετε! να εξαπατάτε! και να δολοφονείτε! ελέω Θεού τις νοήμονες κοινωνίες, φτιάχνοντας τες κυριολεκτικά ΜΠΑΧΑΛΟ με την αλάθητη συνταγή του ΜΑΥΡΑ – ΚΟΚΚΙΝΑ! των συντηρητικών και προοδευτικών! των βασιλοφρόνων και κουκουέδων! των χρυσαυγιτών και συριζαίων! των ελληναράδων και μπαχαλάκηδων! Και ουκ έστι τέλος στην ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας δέρνει όόόλους με τα ΚΛΟΥΒΙΑ κεφάλια και με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που διαθέτετε όλα τα ΖΩΑ εσείς! αλλά και των πατρόνων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ αφεντάδων σας, που σας χειραγωγούν μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ σας μασονίας. Καθώς λέει και το άσμα «να σκοτώνονται οι λαοί! Για τ’ αφέντη το ψωμί!»
Και με την ευκαιρία αυτή συμπαθέστατε Πάκη, σου θυμίζουμε μια περίπτωση πριν δέκα χρόνια,, που φάγανε με προκλητικό τρόπο από ένα δικό μας ανθρωπάκι του Θεού, οι δικοί σας μαφιόζοι ομογάλακτοι αδερφοί 45.661,91 ευρώ, οι αφοι ΠΕΤΑΛΑ Ο.Ε., Κοντονή 12 στο Μοσχάτο Αθηνών, τηλ. 2104813060. Λέγοντας τον δικό μας ο είς εκ των δύο, ο Θεόφιλος Πεταλάς, «δεν ξέρουμε ποιους έχεις εσύ από πίσω! Αλλά εμείς έχουμε τον ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ! Και οι Εβραίοι σε έχουνε ΧΕΣΜΕΝΟ από πάνω! από κάτω! και οικογενειακώς!» Για να τους πει και ο δικός μας με την σειρά του πως «το επώνυμο που έχετε, σας το έχει βάλει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! για να σας θυμίζει ότι στο πρόγραμμα είναι να σας τινάξουμε τα ΠΕΤΑΛΑ!!! μαζί με τους ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίους αφέντες σας!» Κάνοντας και τις σχετικές καταγγελίες στο Σ.Δ.Ο.Ε. Δυτικής Αττικής, στο Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης! για την προώθηση της καταγγελίας ακόμη και στις δικαστικές αρχές! που εκεί στεγάζετε όόόλες τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες σας, καθώς και τους ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ εισαγγελείς σας! αλλά και στις αστυνομικές αρχές! και δεν κουνήθηκε φύλλο! Για να σας αποδείξουμε ΤΩΡΑ πως οι πάντες είστε ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ και ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκού ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!!!
Πάκη, με εντολή της Π.Ε.Ν.Ε. και του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! σας έχουμε προγραμματίσει από τις 15-3-2015, δηλαδή μετά την επίσημη ΑΝΑΛΗΨΗ των καθηκόντων σου, την ΑΠΟΝΟΜΗ των μεταλλίων που σας ΑΡΜΟΖΟΥΝ, χρυσούν μετάλλιο για σένα της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ! βλακείας ένεκεν! Και για τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους επίσης χρυσούν μετάλλιο του W.C.  σαν ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ που είναι! τιμής ένεκεν! Και να σας προσφωνήσουμε εν συνεχεία και τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ λόγο σαν ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ που είστε του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! Oνομάζοντας και τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια σας ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN!!! Καθιερώνοντας και το εξάκτινο αστέρι σας ΔΙΕΘΝΕΣ σήμα για τις δημόσιες τουαλέτες των W.C.!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ & Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΥΛΙΚΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ.







Ο ΕΠΙΣΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Ο ΜΕΓΑΣ ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ

ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΣΠΙΤΗΣ  ΤΟΥ GREKYLIKOY ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.





Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ GREKYLIKOY ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου