Recent Posts

20 Απριλίου 2015

Μην ξεχάσεις να παίρνεις τα ΧΑΠΙΑ σου!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN
21-2-2013 Η ΤΡΙΠΛΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΜΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.
ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΑΝ. ΠΑΥΛΙΔΗ «ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ»


Θεσσαλονίκη 20-4-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                     minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                     pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                     infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΟΡΝΙΑ του Ιουδαϊκού KERATISTAN

Στις 21-2-2013 στείλαμε τον εκπρόσωπό μας, της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τον Στέφανο Χατζή του Ιωάννου, να επιδώσει στον πρόεδρο Πρωτοδικών Θεσ/νίκης Παναγιώτη Παυλίδη την ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ για την ΔΗΜΕΥΣΗ της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών! Καθώς και του ζωικού τους βασιλείου, που ανήκετε όόόλοι σας, στο ιουδαϊκό KERATISTAN τους. Αντί του ποσού των 2.760.000.000.000.000 (ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ) σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ!!! με την σχετική μήνυση και τα ασφαλιστικά μέτρα! Κι απολαύστε τώρα διάλογο!!!
Του επιδίδει ο εκπρόσωπός μας την ΑΠΟΦΑΣΗ και ο εξέχων ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστικός λειτουργός, χωρίς καν να την κοιτάξει, του απαντά «φύγε από δω!» Του ανταπαντά ο εκπρόσωπός μας, «μα δεν είναι για μένα το ποσόν, αλλά για τις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!» Επιμένει ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ λειτουργός «φύγε είπα!!» Νευριάζει και ο δικός μας εκπρόσωπος, στυλώνει τα χέρια του επάνω στο γραφείο, και του δείχνει την οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, λέγοντάς  του «ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΡΕΕΕ ΕΜΠΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!! ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΪΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ»
Ο Παναγιωτάκης Παυλίδης, που εκτελούσε χρέη της εβραϊκής μασονικής μαφίας του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, του απαντά σε ήρεμο τόνο «ξέρεις ότι μπορώ να σε πάω τώρα ΑΥΤΟΦΩΡΟ;» Ανταπαντώντας του και ο δικός μας εκπρόσωπος «ΔΕΝ θα προλάβεις να σηκωθείς από το κάθισμά σου! θα σε καθαρίσουμε ΕΔΩ!!!» παρακολουθώντας και ο προσωπικός φρουρός του ΕΠΙΟΡΚΟΥ προέδρου Πρωτοδικών τον όλο διάλογο, και γυρίζοντας του την πλάτη ο εκπρόσωπός μας, για να φύγει με την μη παραληφθείσα ΑΠΟΦΑΣΗ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, του απαντά ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Παναγιώτης Παυλίδης, που κάνει χρέη προέδρου πρωτοδικών της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, λέγοντάς του «ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ!!!»
Γυρίζει και τον κοιτά λοξά ο δικός μας με οργισμένο ύφος χωρίς να του απαντήσει, αλλά δίδοντας μήνυμα και σήμα ταυτόχρονα στον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ για εορταστική εκδήλωση κατά του ιουδαϊκού Ισραήλ!!! Και ώώώώώ του ΘΑΥΜΑΤΟΣ η Αμερικανοσιωνιστική πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας εκείνη την στιγμή έγινε στάχτη! Το κτίριο που στεγάζουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι το κόμμα του Μπασάρ Αλ Άσαντ ανατιναγμένο! Και μια πλατεία αυτοκίνητα, παρανάλωμα του πυρός με 200 τραυματίες και με πάνω από 50 νεκρούς! κυριολεκτικά γυαλιά! καρφιά! κι αποκαΐδια!
Και την επομένη 22-2-2013 λαμβάνουν οι συνεργάτες του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ με το ληγμένο 666 τους, προσωπικό e-mail από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων, πως στις 26-2-2013 σας τον ξαναστέλνουμε τον εκπρόσωπό μας, για την παραλαβή της ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ μας, και μάλιστα και με την  έγκριση του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του σύμπαντος! που με την υπογραφή του δηλώνει τον ιουδαϊκό ΣΤΟΧΟ! που επισημάνθη και ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!!
Ακολουθώντας ο εφησυχασμός από τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ, ότι στις 26-2-2013 θα παρίσταται και θα κατευθύνει την όόόλη επιχείρηση από τα γραφεία των δικηγόρων του τρίτου ορόφου του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Μην γνωρίζοντας ο έρμος ότι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας ελέγχει και τα κύτταρα του οργανισμού σας, και μπορεί να σας τα μπλοκάρει ανά πάσα στιγμή! Δίδοντας κι εμείς οδηγίες στον εκπρόσωπό μας αφού έχουμε online επικοινωνία μεταξύ μας να κατευθυνθεί στα γραφεία του 3ου ορόφου παριστάνοντάς του τον πελάτη του Νταβίντ Σαλτιέλ και λέγοντάς του «είσαι για μια χοντρή κονόμα; Θα πήξεις στο τάλιρο! καθώς θα αναλάβεις την υπόθεση, πληρώνουμε καλά!!! Και χρήματα έχουμε από δω μέχρι την Ελβετία!!!»
Ο Νταβίντ Σαλτιέλ τα έχασε από το ξαφνικό χνέρι που του κάναμε, ξεφύλλισε αμήχανα την ΜΗΝΥΣΗ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, λέγοντας στον εκπρόσωπό μας «δώστα εδώ δίπλα» και σηκώθηκε να φύγει αφού έλαβε πρώτα ένα έντυπο με το μετάλλιο των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ που το αστέρι τους ο μπαμπάς τους ο Θεός το προόρισε για τα W.C. των δημοσίων αφοδευτηρίων!!!
Κι έτσι η αποστολή του εκπροσώπου μας ολοκληρώθηκε αφού φρόντισε να κατέβει στον 2ο όροφο και να επιδώσει την απόφασή μας που στείλαμε με e-mail στο άάάλλο ΒΟΔΙ τον Γ. Μεϊμαράκη, πρόεδρο της υποτιθέμενης Βουλής των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ, λέγοντάς του «Παναγιωτάάάκη ΤΣΙΜΠΑ ΤΟΟΟΟ!!!»

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



21-2-2013 Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ!!!

21-2-2013 ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΑΘ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΜΠΑΖΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ «ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ»

21-2-2013 ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΝΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 200 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΥ ΠΑΝ. ΠΑΥΛΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου