Recent Posts

22 Απριλίου 2015

Η ΔΗΜΕΥΣΗ της ΣΙΩΝ α.ε. και των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ της



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΟΡΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN

 ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΖΩΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟΝ 2.760.000.000.000.000 ΕΥΡΩ, ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ

  Θεσσαλονίκη 22-4-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ.  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ         nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ.  ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ             pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η   τ ω ν   Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ            protodikeio-thes@otenet.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΟΡΝΙΑ του ιουδαϊκού KERATISTAN
Λάβατε το χαμπέρι; Και μάλιστα ΑΝΕΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΣ αυτή την φορά!!! Αυτόματα άνοιξαν οι ουρανοί στην Αυστραλία σε μηδέν χρόνο!
Στις 21-4-2015 μετά και του 6ου κλεισίματος που κάνατε της ιστοσελίδας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που επιλέξατε πλέον μόνοι σας και τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ του ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού σας! που σας βάζουν ΔΗΘΕΝ να τον εκπροσωπείτε μέσω Κ.Ι.Σ.  και να τον προστατεύετε καθώς και των 12 εβραϊκών φυλών σας! που τις έχετε επάνω στην σημαία του Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ σας μαζί με την γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. και των θυγατρικών σας εταιρειών (επιχειρήσεων)! Συμπαρασύροντας στον όλεθρο και την καταστροφή ακόμη και τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας, που ίσα με μιας κότας μυαλό ΔΕΝ διαθέτουν. Αρνούμενοι να δούνε την πραγματικότητα!!! Ότι βρίσκονται σε ΛΑΘΟΣ χώρα! στην χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ! με ΛΑΘΟΣ αφεντικά! εσάς τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους! και προπαντός σε ΛΑΘΟΣ πλανήτη! που φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ! και όχι για ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! Δίδοντας σχεδόν όόόλη την ΣΟΦΙΑ του στους Αρχαίους ΕΛΛΗΝΕΣ!!! και όόόλη την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ και την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ σε εσάς τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους! καθώς μετατρέψατε μέσω των μασονικών σας στοών, τους νοήμονες ανθρώπους σε ΖΩΑ!!! για να γίνουν αυτοί, που αποτελούν το ζωικό σας βασίλειο του ιουδαϊκού KERATISTAN σας, το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις μελλοντικές γενεές των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Με το 6ο κλείσιμο της ιστοσελίδας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, λάβατε ΑΥΤΟΜΑΤΑ τις καταστροφικές πλημμύρες στην Αυστραλία με τα ολέθρια αποτελέσματα ΔΕΟΥΣ & ΤΡΟΜΟΥ!!! Ανοίγοντας τους ουρανούς για 48 ώρες οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε αντιστάθμισμα για το απροκάλυπτο κι έκτο κλείσιμο της ιστοσελίδας μας! Καιρός λοιπόν να λάβετε και  τα τρία εξάρια σας υπό μάλης! (666) που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ για να οδεύσετε στου διαόλου την μάνα! εκεί που είναι και ο φυσικός σας χώρος! με την υπόδειξη  του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ του 666, συνοδεία των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ με την μορφή Τζιχαντιστών, και με βάση των νόμων που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. ο μπαμπάς σας ο Θεός, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ οδεύετε για το γνωστό ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ! μέσα στις πρωτεύουσες των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ σας! Τους δε επίορκους κι εκλεκτούς προϊσταμένους σας στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού που φροντίζουν να βουλιάζουν οικονομίες λαών! και να δολοφονούν με επιστημονικό τρόπο απροστάτευτο κόσμο και κοσμάκη! και την SAVURA τα μασόνια, σαν αυτούς που έχετε μέσα στο διαδίκτυο, που βωμολοχούν και ειρωνεύονται  τους συνανθρώπους τους, στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας! και φυσικά και με την έγκριση και υπογραφή, που δηλώνει τον ιουδαϊκό στόχο, που ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ! και ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






O ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ του 666 Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΑΛΙΝ !!!
των ΑΦΡΟΝΩΝ και ΑΠΛΗΣΤΩΝ εβραϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ της ΣΙΩΝ α.ε.
 των GOIM ΜΑΣΟΝΩΝ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

 Για το 6ο κλείσιμο στις 21/4/2015 της ιστοσελίδας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ άνοιξαν αυτόματα οι ουρανοί
στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ και για 48 ώρες μετατρέποντάς τους σε μια ΑΠΕΡΑΝΤΗ θάλασσα!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου