Recent Posts

3 Απριλίου 2015

ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ


Θεσσαλονίκη 3/4/2015
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                     pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                     minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                     pressoffice@yptp.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                     infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                     protodikeio-thes@otenet.gr

ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΑ δημοσιο-υπαλληλικά  ΖΩΑ του GREKYLIKOU ιουδαϊκού KERATISTAN
Ο ιουδαϊκός σας φαραώ είναι πλέον ΝΕΚΡΟΣ! Κι επισήμως από 22/12/2012 έχει αναλάβει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός σας τον αποτελείωσε, βάζοντας τους Μάγια εξ Αμερικής να γράψουν στο ημερολόγιο τους πως η ΑΦΡΟΝΑ! η ΑΠΛΗΣΤΟΣ! η ΠΑΛΑΙΑ! και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ τάξη του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ της έπαψε να υφίσταται στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!
Εσείς όμως εξακολουθείτε να γιορτάζετε, αφού τον ταριχεύσατε, κρατώντας τον έξω από την μασονική σας πυραμίδα, που επιμένετε σώνει και καλά να συλλέξετε πρώτα όόόλον τον πλούτο της γης, και μετά αφού ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο, να θέλετε να μας παραστήσετε τους επίγονους του ιουδαϊκού ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΑ σας Φαραώ!
Σας θυμίζουμε λοιπόν πως ο μπαμπάς σας ο Θεός έφτιαξε τα ψαράκια πιράνχας για να στείλουμε τους the best κι εκλεκτούς μασόνους κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό! Και οι υπόλοιποι που αποτελείτε την SAVURA της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας! Και για του λόγου το αληθές δείτε την ημερομηνία της ΔΗΘΕΝ κλήσης για άρνηση μέλους της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να καταβάλλει το αντίτιμο των 2,40 ευρώ στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας από δύο ταγματασφαλίτες ομογάλακτους αδερφούς σας, που του ξήλωσαν τις πινακίδες του οχήματός του και του επέβαλλαν εκτός από τα 200 ευρώ και δεύτερο πρόστιμο 500 ευρώ, γιατί δεν ήταν σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ανώνυμη ασφαλιστική σας εταιρεία! Και του έλεγε ο ευτραφής ΕΠΙΟΡΚΟΣ ταγματασφαλίτης Καρυπιδάκος «μη με σκουντάς γιατί θα πάμε αυτόφωρο», μην γνωρίζοντας ο έρμος ότι έχει προγραμματιστεί από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να παριστάνει τον ΚΟΛΟΣΣΟ των Ιουδαίων πάνω από τα διόδια Αιγινίου! Για να τον βλέπουν και οι διερχόμενοι οδηγοί και να καταλαβαίνουν πως πήγε για την δόξα του ιουδαϊκού KERATISTAN  που ΔΕΝ γνώριζε ο έρμος ότι πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο οι νοήμονες πολίτες για να κυκλοφορούν ελεύθερα καθ’ άπασα την επικράτεια. Βάζοντας σε περιπέτειες και τα περιούσια τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε., κάνοντας χιούμορ και λέγοντας στον δικό μας «με λένε ΚΑΡΥΠΙΔΗ και τα ψάρια θα έχουν να φάνε από μένα». Καθώς δεν τον πήρε στα σοβαρά τον δικό μας, που καλούσε εκείνη την στιγμή τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να παρέμβουν και να φτιάξουν μια εορταστική εκδήλωση στο εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ!!! Κι εκείνη την στιγμή εισπράξανε ΒΡΟΧΗ εξ ουρανού από ρουκέτες στην Ιερουσαλήμ, μια και χέστηκε από τον φόβο του ο μαυρούλης ο Ομπαμάκος, που τον είχαν καλέσει για να τους λύσει το Παλαιστινιακό με τον πανύβλακά τους τον Αμπού Αμπάς, που είναι και το υποχείριο του σιωνιστικού θρασύδειλου ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ.
Και η ιστορία είχε και συνέχεια, όσο του κρατούσαν τις πινακίδες, το δίπλωμα και την άδεια κυκλοφορίας, αναγκάστηκαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τους κάνουν και δεύτερη τριπλή εορταστική εκδήλωση στον μαραθώνιο της Βοστώνης με ανάλογες ανατινάξεις για το ασφαλιστήριο κοινής ωφέλειας, που του παρέχει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του δικού μας! αλλά αυτοί συνέχιζαν να ζούνε στον ιουδαϊκό τους κόσμο, καλώντας τον από Θεσσαλονίκη να κατέβει στα διόδια της Λεπτοκαρυάς Πιερίας να παραλάβει μόνον τις πινακίδες και το δίπλωμα οδήγησης! Για την άδεια κυκλοφορίας, θα την κρατούσαν με το έτσι θέλω για άλλες 20 ημέρες! Δώσαμε τότε εντολή στον δικό μας να τους προειδοποιήσει ότι το Σαββατοκύριακο έχουν Μαραθώνιο και στο Λονδίνο κι εάν δεν έχει και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος μέχρι την Παρασκευή οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ θα φροντίσουν για ανάλογες ανατινάξεις, εκτός από τον μαραθώνιο του Λονδίνου και στο Μάντσεστερ, που στεγάζεται όόόλο το καρά εβραεργιό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τονίζοντάς να του κάνουν μήνυση για να λύσουμε την διαφορά μας στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια.
Πράγματι την Παρασκευή τηλεφώνησαν άρον-άρον το πρωί στο γραφείο του να παραλάβει από το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όλα όσα παρανόμως του είχαν κρατήσει! Έτσι το μεσημέρι της Παρασκευής τα παρέλαβε γλυτώνοντας και οι Εβραίοι το τρίτο συγύρισμα που θα ακολουθούσε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, αλλά τους τόνισε, υπογράφω ότι τα παραλαμβάνω, με την προϋπόθεση να του συντάξει μήνυση  για το ασφαλιστήριο η αστυνομία, και την διαφορά θα την βρούμε στο μαφιόζικο ιουδαϊκό τους δικαστήριο. Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 14/11/2013 αλλά μόλις πληροφορήθηκαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι ότι  ο μπαμπάς τους ο Θεός μας έδωσε το ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ για την δήμευση των περιουσιών της ΣΙΩΝ α.ε. ανακοινώνοντας μέσα στο δικαστήριο και ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ και την ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!  κλάσαν μέντες από τον φόβο τους και βγάλαν πατάτες από τα οπίσθιά τους, παραγράφοντας την υπόθεση για να μην εκδικαστεί και στα μουλωχτά χρεώσαν  τα 500 ευρώ μέσω Δ.Ο.Υ. στον λογαριασμό του ασφαλισμένου, που είναι και μέλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, καθώς τον έχουμε ορίσει εκπρόσωπό μας, για να τους εξαφανίσουμε τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και με την υπογραφή που υποδηλώνει το ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ, του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 21-3-2013 η άφιξη του μαυρούλη ΟΜΠΑΜΑ στην Ιερουσαλήμ
για να λύσουν το Παλαιστινιακό με τον ΑΜΠΟΥ ΑΜΠΑΣ
πέφτοντας ΒΡΟΧΗ εξ ουρανού οι ΡΟΥΚΕΤΕΣ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ



15-4-2013 ΤΡΙΠΛΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ στον Μαραθώνιο της Βοστώνης
από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για την μη αναγνώριση του ασφαλιστηρίου
και την παράνομη κράτηση των πινακίδων του οχήματος

ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ
ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΡΟΥΚΕΤΕΣ
ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου