Recent Posts

27 Μαρτίου 2015

Η μετατροπή του airbus 320 σε ΚΟΜΦΕΤΙ από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ AIRBUS 320 ΣΕ ΚΟΜΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Θεσσαλονίκη 27/3/2015
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                infopar@parliament.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ              pressoffice@yptp.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ          nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr

ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ του GREKYLISTAN και ιουδαϊκού KERATISTAN

Έχετε κάτι παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της ΔΗΘΕΝ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που έκλεισαν για 4η φορά την ιστοσελίδα του Στέφανου Χατζή στις 5/3/2015, καθώς την χρησιμοποιούμε εμείς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προκειμένου να επικοινωνούμε με τις ομάδες του διαδικτύου, που όπως έχουμε διαπιστώσει, οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι αφέντες σας έχουν εκεί μέσα όόόλο το ανεγκέφαλο ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ, που τραβά κουπί για την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! που οι βωμολοχίες και το διαδικτυακό BULLYING πηγαίνει σύννεφο, μόλις διαπιστώνουν ότι έχουν να κάνουν με κάποιον γνωστικό!!! που προσπαθεί να τους συνεφέρει από τον ιουδαϊκό λήθαργο, καθώς συνεχίζουν να ζουν στον σιωνιστικό τους κόσμο, μην γνωρίζοντας τα μασονικά ΖΩΑ του Ιουδαίου κερατά, ότι καταγράφονται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και κινδυνεύουν να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ λόγω ανάρμοστης κι επιθετικής συμπεριφοράς!
Μην αντιλαμβανόμενα ότι ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ αεροσκάφη, όπως το γιγαντιαίο Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, όπως το Boeing των Αλγερινών αερογραμμών για τον Εβραίο με το γυναικείο όνομα REGINA ROSSA, που έγινε η αφορμή για δεύτερη φορά να μας κλείσουν την ιστοσελίδα του εκπροσώπου μας Στέφανου Χατζή, αλλά και των Μαλαισιανών αερογραμμών της εταιρείας ASIAN AIRLINES για το τρίτο κλείσιμο της ιστοσελίδας και στις 5/3/2015 να υποστούμε το 4ο κλείσιμο επειδή πληροφορήθηκαν ότι είχαμε στο πρόγραμμα  να δημοσιοποιήσουμε τον ΜΑΦΙΟΖΟ σας τον Πάκη, το τι ιουδαϊκό κουμάσι είναι, λανσάροντάς τον οι πάτρονές σας Εβραίοι για ΔΗΘΕΝ πρόεδρο της GREKYLIKIS δημοκρατίας!
ΖΩΑΑΑ!!! του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που ΔΕΝ διαθέτετε ούούούτε ίσα με μιας κότας μυαλό, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ακολουθήσετε τον ιουδαϊκό Φαραώ σας, εκεί που σας έχει προγραμματίσει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!! προκειμένου να συνεορτάσουν και οι Παλαιστίνιοι της Χ.Α.Μ.Α.Σ. με την λοιπή ανθρωπότητα, το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου