Recent Posts

6 Μαρτίου 2015

QUIZ: Σε ποια ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ ανήκει ο εικονιζόμενος;



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

ΚΟΥΪΖ: ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ;





Θεσσαλονίκη 7/3/2015
ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓ. ΠΡΟΣΤΑΣ. του ΠΟΛΙΤΟΥ                 pressoffice@yptp.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Χαρούμενε ΠΑΝΟΥΣΗ, που είσαι και ο υπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, σου μοστράρει ένα ΚΟΥΪΖ και σε καλούμε να μας απαντήσεις μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & 13 Μαρτίου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, σε ποια ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ ανήκει ο ανωτέρω εικονιζόμενος! Αν μας απαντήσεις σωστά, ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ όόόλα και τα 300 κατοικίδια ΖΩΑ, που σας έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν οι πάτρονές σας οι Εβραίοι, Βουλή των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ!!! και όχι Βουλή των Ελλήνων, αλλά και το δημοσιο-υπαλληλικό προσωπικό που στελεχώνει τον ΔΗΘΕΝ κρατικό μηχανισμό του ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ προτεκτοράτου σας της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ!!! Έχεις λοιπόν μια εβδομάδα να μας απαντήσεις σωστά! ενθυμούμενος πάντα την σημαδιακή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & 13!!!
Αφορμή λοιπόν για το ΚΟΥΪΖ που σου βάζουμε, έγιναν τα πανέξυπνα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ από την ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που μας απέκλεισαν πάλι για 4η φορά να επικοινωνούμε με τις διάφορες ομάδες του διαδικτύου, καθώς χρησιμοποιούμε το F/B του Στέφανου Χατζή, μοστράροντάς μας πέντε από τους φίλους του και ρωτώντας μας να τους απαντήσουμε σωστά τα ονοματεπώνυμά τους!
Μας κάνουν όπως θα κατάλαβες τα επίσης κατοικίδια ΖΩΑ σας και πλακίτσες, καθώς στις 5/3/2015 ήταν προγραμματισμένο να δημοσιοποιήσουμε στις ομάδες του διαδικτύου τον ΜΑΦΙΟΖΟ Πάκη! και νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Δημοκρατίας, που είναι και ο ομογάλακτος αδερφός σας, καθώς έχει θητεύσει στην ΕΛΕΕΙΝΗ σας μασονία, ο κατά κόσμον Προκόπης Παυλόπουλος!
ΣΦΥΡΑ λοιπόν στους Εβραίους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σου, να δώσουν εντολή να μας ανοίξουν την ιστοσελίδα του Στέφανου Χατζή, για να επικοινωνούμε με τις ομάδες του διαδικτύου, και άμα έχουν ΚΩΛΟ τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τ’ αφεντικά σας, ας προσέλθουν στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια, να μας αποδείξουν πώς με εντολή του μπαμπά τους του Θεού έχουν το δικαίωμα να μετατρέπουν και να κτηνώνουν τους νοήμονες ανθρώπους, σε μασονικά ΖΩΑ!!! καθώς ΔΕΝ διαθέτετε ούούούτε ίσα με μιας κότας μυαλό ΟΟΟΛΟΙ ΣΑΣ! και μην ξεχάσεις να τους θυμίσεις τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σου, το κάψιμο στις 23/8/2007 που άρχισε στην Πελοπόννησο! στα Καλύβια Αττικής! και στην μισή Εύβοια! Καθώς έγινε η αφορμή της φωτιάς που δεν έσβηνε και κράτησε μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2007, για την ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Αναστασία Ζαμπούρη! που έκαμνε τότε χρέη προέδρου Πρωτοδικών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, και απέπεμψε τον εκπρόσωπό μας για την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που είχαμε κάνει, προκειμένου να ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ τις ΔΗΘΕΝ εκλογές, που διοργάνωναν τότε οι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας Εβραίοι στο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ προτεκτοράτο τους!
Γι’ αυτό και ο ομογάλακτος αδερφός σου ο Βύρων Πολύδωρας φώναζε αλαφιασμένος τότε ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ!!! και ο Καραμανλάκος σας είχε χαζέψει, πως ένα τσούρμο κράτη ΔΕΝ μπορούσαν να σβήσουν εκείνες τις φωτιές! που άναψαν ταυτόχρονα πριν ο εκπρόσωπός μας βγει από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης! Θυμίζοντας κι ένα άλλο χαρακτηριστικό ανατίναγμα στις 24/6/2010 στην Γ.Α.Δ. ΑΘΗΝΩΝ, που η ανατίναξη έγινε μετά την λήξη προθεσμίας και ήταν με άυλη βόμβα καθώς προοριζόταν για τον Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη, που ΔΕΝ πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο των Ιουδαίων αφεντάδων σας, και πάει ένας δικός σας στα μνήματα για να τον ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ ανοίγοντας τον φάκελο! Που ΔΕΝ σας τον έστειλε ο ομογάλακτος αδερφός σας ο Παλαιοκώστας, καθώς τον βάζαν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ αφέντες σας ν’ αδειάζει τράπεζες, και να τους μεταφέρει τα λύτρα από τις διάφορες απαγωγές. Όπως πρόσφατα με την δίκη των απαγωγέων του εφοπλιστού ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, που μετέφεραν τα 30.000.000 ευρώ οι απαγωγείς στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Κ.Ι.Σ. του εβραϊκού ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΟΥ!!!
Κλείνοντας την ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας χαρούμενε Πανούση, σου ξαναθυμίζουμε ότι τα ΟΡΝΙΑ, οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι αφέντες σας έχουν 48 ώρες προθεσμία να δώσουν εντολή στα ΖΩΑ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μας ανοίξουν την ιστοσελίδα του Στέφανου Χατζή. Και άμα έχουν ΚΑΘΑΡΟ ΚΩΛΟ ας προσέλθουν την Παρασκευή & 13 Μαρτίου στα ιουδαϊκά τους δικαστήρια στην Θεσσαλονίκη! Θα τους περιμένουμε μετά ΦΑΝΩΝ και ΛΑΜΠΑΔΩΝ!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου