Recent Posts

12 Μαρτίου 2015

ΜΑΦΙΟΖΟΣ μασόνος ΔΙΚΑΣΤΗΣ καλύπτει ΚΛΕΦΤΗ επίσης μασόνο



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 342 ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΛΕΦΤΗ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟ ΜΑΣΟΝΟ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Θεσσαλονίκη 12/3/2015

ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                             infopar@parliament.gr
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                 nis@nis.gr
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                 pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                 protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr

Προς τον Πρόεδρο Πρωτοδικών κ. Βόκα Νικόλαο
Σήμερα 12-3-2015 στείλαμε στην αίθουσα 342 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης να υπερασπιστεί μόνος του τον εαυτό του ένα μέλος του κινήματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και ο πρόεδρος του δικαστηρίου σας, που διαπιστώσαμε ότι είναι κι αυτός της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ των ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ Σιωνιστών με το ληγμένο 666 τους, αρνήθηκε να τον ακούσει διότι δεν είχε συνήγορο, ενώ τον είχαν κατηγορούμενο οι διαχειριστές των κοινοχρήστων της οικοδομής Αγ. Δημητρίου 150 της Θεσσαλονίκης.
Καθώς τους έχουν ρημάξει όόόλους τους διαμερισματούχους της οικοδομής από το ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΚΛΕΨΙΜΟ που τους κάνουν, με τον διαχειριστή τους τον Γκαμάγκα, που είναι και μάγκας! και ξέρει επειδή είναι μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, μπορεί να τους χρεώνει 12.000 ευρώ σε 10 δόσεις και να τα γράφει στο τέλος 9η δόση και τελευταία, ενώ έχει εισπράξει 10 δόσεις για αλλαγή ασανσέρ στα κοινόχρηστα που ΔΕΝ άλλαξε εδώ και τέσσερα χρόνια το εν λόγω ασανσέρ! Να τους χρεώνει για καθαρισμό αποχέτευσης κάθε μήνα 250 ευρώ Χ 12 μήνες! Να βάζει να βάψουν την οικοδομή και ν’ αφήνουν τα κάγκελα των μπαλκονιών άβαφα με τις σκουριές που εξακολουθούν να έχουν! Να προτείνει στους ελαιοχρωματιστές να κλέψουν την σκάλα αλουμινίου που ήταν στο μπαλκόνι του μέλους μας, για να πάρουν κι αυτοί κάνα αστεράκι από την εβραϊκή μασονική μαφία, και να έχει την απαίτηση, καθώς είναι μέλος της μασονικής στοάς, να του κάνει πλάτες και ο ομογάλακτος αδερφός του ο δικαστής για να τα οικονομά χοντρά αυτό το τσανάκι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στο προτεκτοράτο το GREKYLISTAN, καθώς έχουν πάρει γραμμή από την Βαλκανική φεουδαρχική ΜΠΑΝΑΝΙΑ που διοικείται από τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ του Κ.Ι.Σ. να χρεοκοπήσουν για 6η φορά την υποτιθέμενη Ελλαδίτσα με τα 300 κατοικίδια που τα έχουν μέσα στην Βουλή των υποτιθέμενων Ελλήνων, με πρόεδρο την Ζωίτσα Κωνσταντοπούλου, που αρμενίζει κι αυτή στον ιουδαϊκό της κόσμο, όπως και ο σημερινός σας δικαστής, που άμα αγρίεψε ο δικός μας μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου κι άρχισε να τον αποκαλεί ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΤΗ και ΜΑΦΙΟΖΟ τον δικαστή για να αναγκαστεί να εγκαταλείψει ο εν λόγω δικαστής την αίθουσα με την τριμελή ακολουθία του, αρνούμενος να παραλάβει το ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που σώζει όόόλον τον κόσμο από την ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατατρώνε όλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, αλλά και τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, καθώς εκεί είναι πακεταρισμένοι όόόλοι οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ, όπως ο προκάτοχός σας Παναγιώτης Παυλίδης.
Για να λάβει οδηγίες από εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας επισκεφθεί και να σας επιδώσει μετά από φασαρία και πολλά σκουντήματα από τον προσωπικό σας φρουρό με Ν. 277943 στην επωμίδα της GREKYLIKHS        αστυνομίας. Για να ακούσετε την φασαρία και να βγείτε από το γραφείο σας παραλαμβάνοντας με πολύ δυσκολία μόνον τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ της ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, καθώς σας έδειξε την προειδοποιητική επιστολή που στείλαμε στον πολιτικό σας προϊστάμενο. Τον ΔΗΘΕΝ υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο! που και αυτός είναι μια από τις 300 χορεύτριες του ιουδαϊκού ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ, που σας το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Φροντίστε λοιπόν να καλέσετε τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους από την Βαλκανική ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ τους, να μας καταβάλλουν τα 2.760.000.000.000.000 ευρώ σε ράβδους χρυσού! Την παράδοση όόόλων των θυγατρικών επιχειρήσεων της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε., καθώς και όόόλο το ζωικό τους βασίλειο για ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!! Και όσοι από εσάς ΔΕΝ ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ και θελήσουν να παραμείνουν GOIM, όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε οι Εβραίοι, τότε ονομάζονται ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ και οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, γίνονται δεκτοί άνευ ουδεμίας αντιρρήσεως μας! και να είστε βέβαιοι πως τρεις από εμάς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ένας σε θέματα νομικής φύσεως! ένας σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης! κι ένας σε θέματα το πώς λειτουργεί το ΔΙΑΡΚΕΣ και οργανωμένο εβραϊκό ΕΓΚΛΗΜΑ στις 77 τριγωνικές τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ, αναλαμβάνουμε να σας τους κάνουμε τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ σας μέσα σε οποιαδήποτε δικαστική αίθουσα, σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!! καθώς ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για νοήμονα όντα και όχι για ΑΒΟΥΛΑ μασονικά ΖΩΑ, από έναν ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!
 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου