Recent Posts

20 Μαρτίου 2015

Για τον ιουδαϊκό ΨΥΛΛΟ! καίμε και το σιωνιστικό ΠΑΠΛΩΜΑ!



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ GREKYLIKOU ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΨΥΛΛΟ! ΚΑΙΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΠΛΩΜΑ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ!!!







Θεσσαλονίκη 20/3/2015



ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                                               minjust@otenet.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                             pressoffice@yptp.gr

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                                                 infopar@parliament.gr

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                               nis@nis.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                                             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                             protodikeio-thes@otenet.gr

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                                            cybercrimeunit@hellenicpolice.gr



ΕΠΙΟΡΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΖΩΑ του GREKYLISTAN και ιουδαϊκού KERATISTAN

Το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, διά του εκπροσώπου μας και καταγγέλλοντος Στεφ. Χατζή, σας θυμίζουμε πως εκκρεμεί ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ με αριθμό ΒΜ Ε2014/767, που κατετέθη στις 11/6/2014 στην εισαγγελία Πρωτοδικών των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, και απάντηση ΔΕΝ λάβαμε, για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόόόλων των κινητών και ακίνητων περιουσιών της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, καθώς και το στρατολογημένο μασονικό ΖΩΙΚΟ τους βασίλειο! Που ο Θεός του σύμπαντος σας έδωσε μυαλό για να το χρησιμοποιείτε επ’ αγαθώ της ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, κι εσείς αντ’ αυτού πήγατε και το καταθέσατε στην μασονική σας στοά, για να το ανταλλάξετε με μια μασονική ποδιά, προκειμένου να μας παριστάνετε τις υπηρέτριες των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που σας αποκαλούν σιβυλλικά μέσα από τις 77 τριγωνικές ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ τους GOIM, δηλαδή ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! Και παραμυθιάζουν αυτοί οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι τον μπαμπά τους τον Θεό, πως όόόλες τις ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ τις κάνετε ΕΣΕΙΣ κατά των συνανθρώπων σας, καθώς μασουλάτε παράδες μέσα από τα μασονικά σας παχνιά! Μην αντιλαμβανόμενοι πως την τεχνογνωσία που έχετε στα χέρια σας, σας δίδεται από άνωθεν! και γίνεστε αντιληπτοί διά γυμνού οφθαλμού, καθώς η ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μοστράρεται μέσα στο διαδίκτυο για να σας παίρνουν χαμπάρι μαζί με τους ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίους αφέντες σας, ακόμη και οι πέτρες και τα πελεκούδια!!! και να οδεύσετε τελικά οι επιθυμούντες προϊστάμενοι των δημοσίων υπηρεσιών, που θέλετε να ονομαστείτε ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ με το ληγμένο 666 σας, για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού! και τους πλεονάζοντες μασόνους που ΘΕΛΟΥΝ και αποτελούν κι αυτοί την SAVURA της νοήμονος κοινωνίας στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας.

Γι’ αυτό εν όψει, με το Πάσχα των Χριστιανών και την 8η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του γένους των Ελλήνων, που η πρώτη έγινε στις 26/4/2008, χαρίζοντας την ελευθερία ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ στον πολυπαθή Ελληνικό λαό από τον Εβραίο ΔΥΝΑΣΤΗ, καθιερώνοντας την ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΟΓΡΑΦΗΣΗ 555 που την μοστράριζε σε όραμα του Μωάμεθ του Πορθητού της Πόλης το 1453 μ.Χ. για να συνενώσει τις δύο θρησκείες σε μία, και να θυμίσει μέσω των Μάγια εξ Αμερικής, πως το ημερολόγιο της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΛΗΓΕΙ στις 21/12/2012!!!

Αλλά και να θυμίσει με την επιταγή των 30.000 ευρώ που φέρει ημερομηνία 17/11/2004, χτυπώντας σταυρό πριν από το ποσόν μόνη της η γραφομηχανή!  το τι ναό ΘΕΛΕΙ!!! και πως ΔΕΝ επιθυμεί ο Θεός ναό του Σολομώντος αλλά ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! Γι’ αυτό και ακολούθησε στις 26/12/2004 το ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ στον Ινδικό ωκεανό, που ΔΕΝ ήταν τσουνάμι, για την άρνηση των Εβραίων που ΔΕΝ βγήκαν το βράδυ των Χριστουγέννων οι δύο δίσκοι στις εκκλησίες! Ο ένας για το ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόλον τον κόσμο από την σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώει όόόλες τις οικονομίες των λαών! Και ο δεύτερος δίσκος για τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ που οι άυλες δυνάμεις στις 11/9/2001 ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ τους δίδυμους πύργους στην Νέα Υόρκη, που συμβόλιζαν το άλλοτε κραταιό ιουδαϊκό τους Ισραήλ!

Με την ευκαιρία αυτή μοστράρουμε την πρόσφατη βεβαίωση στις 18-3-2015 μέσω διαδικτύου για το ΔΗΘΕΝ πρόστιμο των είκοσι ευρώ που ΔΕΝ αναγνώρισαν το ασφαλιστήριό μας τα GREKYLIKA αστυνομικά όργανα, επιβάλλοντας και δεύτερο πρόστιμο 500 ευρώ γιατί δεν το είχε ασφαλισμένο σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Α.Α.Ε. αλλά το έχει σε μικτή ασφάλεια των 30.000 ευρώ, που είναι ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ και καταβάλλει κάθε 17 Νοέμβρη από το 2003 ανελλιπώς, για την ανοικοδόμηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ο εν λόγω ασφαλιζόμενος. Για να του παρέχουμε ασφάλεια από την εγκληματική σας Μοσσάντ αλλά και το όχημά του να περνά μέσα από τρακαρισμένα αυτοκίνητα! από φωτιές! και να βγαίνει αλώβητο! Και όποιος επιχειρεί να του κάνει ζημιά να τον ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝΕ!!! οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

Φροντίστε λοιπόν από το Γκρεκύλικο προτεκτοράτο σας να ενημερώσετε τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ από την Βαλκανική φεουδαρχική μασονική ΜΠΑΝΑΝΙΑ σας, να προσέλθει στις 27/3/2015 ημέρα Παρασκευή στις 11 το πρωί στο γραφείο του Προέδρου Πρωτοδικών κ. Βόκα Νικόλαου, των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, εξουσιοδοτούμενος και από τους υπόλοιπους 76 ΣΤΑΒΛΑΡΧΑΣ του πλανήτη γη, για την παράδοση ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ όόόλων των κινητών και ακίνητων περιουσιών της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά των θυγατρικών τους εταιρειών, καθώς και του ΖΩΙΚΟΥ βασιλείου τους, για ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Ορίζοντας εμείς του νομικού τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. εκπρόσωπό μας το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! Στέφανο Χατζή, που συνέταξε καθ’ υπαγόρευση δική μας την ΜΗΝΥΣΗ και τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για λογαριασμό της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, προκειμένου να συνεορτάσει ολάκερη η ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ μαζί με την Αραβόφωνη και ΙΣΛΑΜΙΚΗ Χ.Α.Μ.Α.Σ. το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΩΤΗΡ!!! 


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου