Recent Posts

15 Μαΐου 2017

H ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.


Η ΛΥΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 15/5/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ               pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                          minister@minfin.gr 
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ                                 dimarxos@alexpolis.gr

Προς
τον κ. Ευάγγελο Λαμπάκη
ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ
Λεωφ. Δημοκρατίας 306 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Κύριε Λαμπάκη
Χθες 14-5-2017 σας έβαλαν να εορτάσετε την απελευθέρωση της πόλης σας οι αόρατοι παντοκράτορες Εβραίοι, που σας το παίζουν ακόμη διαχειριστές του GRΕKYLISTAN τους !
Γνωρίζετε λοιπόν ότι στις 14/5/2010 σας ανατίναζαν τα εδώ δικαστήρια Θεσσαλονίκης οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του μπαμπά σας του Θεού ? Επειδή ΔΕΝ προσήλθαν εκείνη την ημέρα όόόλοι οι συνεργάτες της εβραϊκής μαφίας ! το ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ που υπηρετείτε το μασονικό εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ ? Όπως ο δεσπότης σας Άνθιμος Κουκουρίδης ! ο Παναγιώτατος Άνθιμος Ρούσσας ! ο δήμαρχος των Φερρών Γιώργος Ούστογλου ! ο εισαγγελέας Ιωάννης Σφέτκος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Φερρών Σπύρος Ντάσκαρης ! τα αστροπελέκια σας από το Ι.Κ.Α. Μπογιατζή Τσιαούση Βαΐα & Γρηγοριάδου Αναστασία ! καθώς και τα λοιπά μασόνια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? Για το μπλοκάρισμα του έργου κατασκευής μιας αποθήκης 1.080 τ.μ. απέναντι από την πρώην κρεατοβιομηχανία ΘΡΑΚΗ στη είσοδο των Φερρών ! Που οι δολιοφθορείς και συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ Στάνκογλου Ευστάθιος & Καραδέδος Αλέξανδρος έλαβαν εντολή από τον στοάρχη τους να εγκαταλείψουν το έργο της ανοικοδόμησης στις 3/4/2008 και να ανοίξουν τη βρύση για να τρέχει επί δύο μήνες το νερό, έως τις αρχές Ιουνίου του 2008, ζητώντας και εικονικά ένσημα του Ι.Κ.Α. για τον μήνα Μάιο του 2008 για να το καταχέσουν στις 30/11/2009 μέσω των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ ιουδαϊκών τους δικαστηρίων οι Εβραίοι και μετά από τρία χρόνια να αλλάξουν γνώμη και να του το επιστρέψουν μέσω υποθηκοφυλακείου το κτήμα των 23 στρεμμάτων με το ημιτελές κτίσμα αφαιρώντας αυθαίρετα ποσόν 9.797,53 ευρώ από μαφιόζικη τράπεζά τους την Millennium Bank. Και να του στέλνετε κι εσείς στο ξαφνικό τον Απρίλιο του 2017 να σας πληρώσει και τέλη ύδρευσης παρελθόντων ετών 251,51 ευρώ που γράφει η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ.
Μα τόσο ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ είναι αυτοί οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι που σας χειραγωγούν ? ΔΕΝ σκέφτηκαν καν ότι το ρολόι της ύδρευσης έχει αφαιρεθεί από τις 1/6/2008 ! καθ’ ήν στιγμή πήγαινε ΦΟΥΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ο παθών και απροστάτευτος πολίτης να καταγγείλει το γεγονός στη Δ.Ε.Υ.Α. Φερρών και να δώσει εντολή να αφαιρεθεί το ρολόι της ύδρευσης, ανακοινώνοντας του και τα κυβικά νερού που έχουν καταναλωθεί από την δολιοφθορά της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ !!!
-2-
Και καθώς εξαγριωμένος όπως ήταν πετυχαίνει έξω από το κατάστημα του Χρήσου Ποϊραζίδη τον πρώην δήμαρχο των Φερρών Παναγιώτη Τσέκη ! λέγοντάς του « ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΥΒΙΚΑ ΝΕΡΟΥ ?» Και μετά από διάστηκα πέντε λεπτών μπαίνει μέσα στο γραφείο ύδρευσης των Φερρών, βλέποντάς τον και ο υπεύθυνος Μεϊμάρογλου Μανώλης εξοργισμένο τον παθόντα να τον καλεί να στείλει υπάλληλο της ύδρευσης να αφαιρέσει το ρολόι από το εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο και να του ανακοινωθούν τα κυβικά νερού που έχουν καταναλωθεί για να μηνύσει την ΜΑΦΙΑ καθώς και για τα περαιτέρω ! Πράγματι ο Μεϊμάρογλου δίδει εντολή αμέσως υπάλληλος να πάει και να αφαιρέσει το ρολόι ! Και στη θέση βλέπει τον Δ. Ζαχαρή υδραυλικό και συνεργάτη της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ να φυσά το ρολόι ΑΝΑΠΟΔΑ για να  μηδενίσει τα κυβικά νερού, προκειμένου να αποδείξουν ότι ΔΕΝ υπήρξε δολιοφθορά ! Βλέπετε λοιπόν πώς συνεργάζονται τα μασόνια ? στο ΤΣΑΚΑ – ΤΣΑΚΑ ! και έβαλαν τον Ζαχαρή να μηδενίσει το ρολόι ! Κι εσείς εν έτει 2017 να απαιτείται να σας πληρώσουν εικονικά πάγια τέλη ύδρευσης παρελθόντων ετών, που το ρολόι έχει αφαιρεθεί από τον Ιούνιο του 2008 !
Με την ευκαιρία αυτή σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου το συμφωνητικό να ρωτήσετε τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ Εβραίους, που σας το παίζουν παντοκράτορες με την εγκληματική τους Μοσσάντ τι μέλει γενέσθαι με την υπογραφή συμβολαίου με τον τότε δήμαρχο Φερρών Γεώργιο Ούστογλου στις 11/6/2004 για την ενοικίαση του θερινού κινηματογράφου REX 385 τ.μ. για 10 έτη, 460 θέσεων, που δεν έλαβε ακόμη φράγκο ! αλλά ούτε του έχουν παραδοθεί τα κλειδιά ! καθώς ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης δεν ξέρει τίποτε σε πρόσφατη επίσκεψη που του έκανε στις 3/5/2017.
Φροντίστε να τους υπενθυμίσετε τους ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ Εβραίους που σας διορίζουν δημάρχους ! διευθυντές υπηρεσιών ! περιφερειάρχες ! βουλευτές ! υπουργούς σαν τον τότε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ Αποστόλη Φωτιάδη, αυτόν που τον είχαν διορίσει υφυπουργό Οικονομικών ! πρωθυπουργούς σαν τον Γιωργάκη Παπανδρέου ! τον Σαμαρά ! και τον ΖΑΒΑΛΗ τους τον Τσίπρα ! Αλλά και σαν τον πρόεδρο ΔΗΘΕΝ Δημοκρατίας τον Πάκη Παυλόπουλο ! τι μέλει γενέσθαι με το τριανταχίλαρο σε ευρώ που σας κατέθεσε ο απροστάτευτος πολίτης και θέλησε να παραμείνει ΑΝΩΝΥΜΟΣ στις 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2003 για το παγκόσμιο ίδρυμα ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑ, που κι αυτό σας το μοστράρουμε ! Καθώς το έκαναν κι αυτό το ποσόν ΓΑΡΓΑΡΑ πουλώντας ακόμη και το οικόπεδο που είχαν αγοράσει του παπα- Βαγγέλη Γουδουσάκη.
Θυμίστε τους λοιπόν να καταθέσουν οι Εβραίοι τα ανωτέρω ποσά στον λογαριασμό του Παρακαταθηκών και Δανείων και στο νούμερο 003/1184824. Είναι για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που ΣΩΖΕΙ τελικά όόόλον τον κόσμο από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώει όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου