Recent Posts

12 Μαΐου 2017

5η ανάθεση υπόθεσης προς τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του πολίτου




5η  ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ





Θεσσαλονίκη 12/5/2017


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                            ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                         minister@minfin.gr 

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ                                 dimarxos@alexpolis.gr



Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»

Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129


Κύριοι του Συνηγόρου του πολίτου

Εδώ κι έναν μήνα η εβραϊκή μασονική μαφία, που είναι και οι διαχειριστές του προτεκτοράτου τους του GREKYLISTAN, δεν μπορούν να βρουν πότε έκανε έναρξη επαγγέλματος ο απροστάτευτος πολίτης. Για να σας βοηθήσουμε την έναρξη της επαγγελματικής δραστηριότητας την έκανε αυτό που φαίνεται στο πρώην Τ.Ε.Β.Ε. τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ του 1971 και είναι γραμμένος στα μητρώα της Δ.Ο.Υ. Αλεξ/πόλεως, που από το 1979 τον ανάγκασαν η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ να κλείσει σταδιακά τις επιχειρήσεις που είχε πέντε πρακτορεία μεταφορών ! κινηματογράφους ! κι ένα κατάστημα που είχε με τον πατέρα του ! Αναγκάζοντας να μεταναστεύσει στη Θεσσαλονίκη και να περιφέρεται στην αγορά της Βορείου Ελλάδος ως περιοδεύων πλασιέ με μπλοκ τιμολογίου παροχής υπηρεσιών, που όταν χρειαζόταν να θεωρήσει  τιμολόγια στη Δ’ Δ.Ο.Υ., τον υποχρέωναν να πηγαίνει να πληρώσει 5.000 δρχ. κάθε φορά στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ ταμείο του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους, δίδοντάς του μια απόδειξη που έγραφε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ !

Όταν το 2002 αποφάσισε να ξαναγυρίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στον ΕΒΡΟ, συνάντησε εχθρική στάση από τα τοπικά μασόνια του Ιουδαίου κερατά ! παραμυθιάζοντάς τον ότι θα του δώσουν οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Φερρών ! Αρνούμενοι στο τέλος να του πουλήσουν μια μικρή έκταση, προκειμένου να στήσει μια αποθήκη ! υποδεικνύοντας του ότι έχει ένα χωράφι επάνω στον δρόμο και να πάει εκεί να στήσει την αποθήκη του ! Τα σχέδια της αποθήκης άρχισαν από τον αρχιτέκτονα Καραδέδο Αλέξανδρο από το 2003 για να τα ολοκληρώσει το 2007, που ο προϊστάμενος της Δ’ Δ.Ο.Υ. Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης τον υποχρέωσε η εκεί Δ.Ο.Υ. Αλεξ/πόλεως να πάει να κάνει αυτοψία για να δώσει αυτός έγκριση, αφού πρώτα πάει στο επίσης ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, που είναι στην οδό Τσιμισκή, και να γραφτεί ως ΝΕΟΣ βιομήχανος ! πληρώνοντας την συνδρομή του, καθώς είναι απέναντι από τα μαφιόζικα πολυκαταστήματα των Εβραίων, που έβαλαν τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο να υπεξαιρέσει τα χρήματα του Δήμου Θεσσαλονικέων και να τους τα δώσει, προκειμένου να ολοκληρώσουν το εμπορικό τους κέντρο οι Εβραίοι ! που φροντίζουν πάντα να διορίζουν τους προέδρους η εβραϊκή μαφία από το Κ.Ι.Σ., με αποτέλεσμα για την εγγραφή του τον ΕΓΔΑΡΑΝ, αναγκάζοντας τον να τους πληρώσει 494,85 ευρώ όπως δείχνουν οι αποδείξεις, βάζοντας εγγραφή ότι ΤΑΧΑ ΜΟΥ είναι γραμμένος στα τεφτέρια τους από τις 26/11/1993, για να του δώσουν την πολυπόθητη βεβαίωση, προκειμένου να την προσκομίσει στον μαφιόζο προϊστάμενο της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης, που ο μπαμπάς τους ο Θεός του έβαλε το ονοματεπώνυμο να τον λένε Χαράλαμπο Χαραλαμπίδη ! για να τους θυμίζει ΔΙΠΛΑ το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ, όπως για την ιστορία αυτή κάηκε το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και για επιδόρπιο μια ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ, που τους κατέβασαν όόόλα τα αυτοκίνητα μέσα στην θάλασσα για ποσόν 7,75 ευρώ ! που απαιτούσε ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ τους Χαραλαμπίδης !

Φροντίστε λοιπόν όπως του ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ τα 494,85 ευρώ συν τους τόκους από 30-3-2007 καθώς το έργο της αποθήκης το μπλόκαραν οι αόρατοι Εβραίοι παντοκράτορες, όπως γράφει και η πινακίδα από 1/6/2008, με τους ομογάλακτους αδερφούς τους καθώς στο τέλος γράφει ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ! Διότι όπως αντιλαμβάνεστε ΔΕΝ υπάρχει Έλληνας εισαγγελέας, παρά μόνον ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι, που υπηρετούν το εβραϊκό μασονικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ και την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου