Recent Posts

19 Μαΐου 2017

19/5/2017 η απαρχή της γενοκτονίας της ΣΙΩΝ α.ε. ! και της μασονικής ΜΑΦΙΑΣ



19/5/2017 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
& ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


 Θεσσαλονίκη 19/5/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ         info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                        minister@minfin.gr 

Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129
Κύριοι του Συνηγόρου του Πολίτη, καλείστε τώρα να αναλάβετε την σκυτάλη και να αρχίσετε από εκεί που άφησαν ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ποσόν των 20.630 ευρώ με το κίτρινο αυτοκόλλητο, που είχε το τηλέφωνο του προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς προς το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο του 2003, αφήνοντάς την επάνω στο γραφείο του Πρωτοκόλλου του ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ Σ.Δ.Ο.Ε. και της μαφιόζας υπαλλήλου Ζαριανοπούλου Ευδοκίας θεωρημένη η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κι ελεγμένη σε τέσσερα σημεία με κόκκινο στυλό ! καθώς η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού φεουδάτου, έδωσε τότε εντολή στη γιγάντια εγκληματική της οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που την αποτελούν όόόλες οι υπηρεσίες του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN, να συλλέξουν κι αυτό το ποσόν για λογαριασμό της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. !
Που σπιλώθηκε από έναν υπήκοο του GREKYLISTAN τους, καθώς διέδιδε σε όόόλη τη μαφιόζικη αγορά πως «οι πάντες είναι μέσα στο μασονικό κόλπο» ! Αποτέλεσμα ? η εντολή εδόθη από την εβραϊκή ΜΑΦΙΑ που χρεοκοπά οικονομίες λαών ! στον προϊστάμενο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου Κουκάκη Γεώργιο να προειδοποιήσει τον συκοφάντη υπήκοο του GREKYLISTAN πως τον περιμένει τακτικός έλεγχος για ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ από το Σ.Δ.Ο.Ε. και 100.000.000 δραχμές ήτοι περίπου 300.000 ευρώ πρόστιμο, που σπίλωσε τον εκλεκτό λαό του Θεού Ισραήλ ! Διότι ο μπαμπάς τους ο Θεός, όπως γνωρίζουν όόόλα τα ΖΩΑ τους τα μασόνια, τους άφησε κληρονομιά όόόλα τα πλούτη της γης, μαζί με τους ΧΑΧΟΛΟΥΣ μασονάκους υπηκόους, που υπηρετούν το ιουδαϊκό τους KERATISTAN και όχι μόνον κλέβουν ασύστολα τον απροστάτευτο κοσμάκη αλλά και τον δολοφονούν με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ τους ! που την έχουν σε όόόλα τα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές.
Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Στράτος Ζερβογιαννίδης ! που ο αδερφός του ο Νίκος Ζερβογιαννίδης ήταν γενικός επιθεωρητής του Σ.Δ.Ο.Ε. στη Βόρειο Ελλάδα, για να κουκουλώνει βρωμοδουλειές των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ! αλλά και των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ για να δολοφονούν κόσμο και κοσμάκη λέγοντας ο έρμος «ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΕΡΦΙ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ? ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!» Και πάει και ο Στρατούλης σε ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ σε διάστημα μιας εβδομάδος για την κουβέντα που είπε, ότι τα ενοικιαζόμενα χωράφια που καλλιεργούσε τα είχε δηλώσει για αγρανάπαυση και ΔΕΝ πληρώνει φράγκο σ’ αυτόν που είχε να λαμβάνει τρία χρόνια ενοίκια ! Γιατί τους Εβραίους τους είχε πρότυπο ! και δεν πλήρωνε κανέναν ! και φέσωνε τους πάντες ! έχοντας σε μεγάλη εκτίμηση τους ΑΛΗΤΕΣ Εβραίους ! που δολοφονούν απροκάλυπτα κόσμο για την γιγάντωση της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. !
Όπως βλέπετε τα νούμερα που αθροίζουν αυτές οι δύο επιταγές θυμίζουν την 11η εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που δηλώνει το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ – ΒΑΣΗ ! και ΔΕΝ την βγάζουν τώρα καθαρή οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ούούούτε με μία πιθανότητα στο άπειρο ! Συνεπώς δημεύονται όόόλες οι επιχειρήσεις της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ καθώς και των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. Διότι εάν ΔΕΝ το επιχειρήσετε κ.κ. συνήγοροι του πολίτη να στήσετε στο εδώλιο του κατηγορουμένου την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ ! κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε κι  εσείς ως συνεργάτες αυτών των ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ, που έχουν χρεοκοπήσει όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ όπως ακριβώς έβαλαν εχθές 18/5/2017 τις 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ και ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ χορεύτριές τους να νομοθετούν και να επικυρώνουν το 4ο μνημόνιο του GREKYLISTAN τους, μέσα στην υποτιθέμενη Βουλή των Ελλήνων !
Έτσι λοιπόν μπορείτε να ζητήσετε την βοήθεια του εκπροσώπου μας ! που είναι ο πλέον κατάλληλος και αρμόδιος για να απαντήσει το πώς λειτουργεί το οργανωμένο έγκλημα των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ! καθώς είναι απόφοιτος του ΑΫΛΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ! και γνώστης το πώς οργανώνει όλες τις βρωμοδουλειές αυτό το ΣΑΘΡΟ μασονικό σύστημα με όόόλα τα συνεργαζόμενα GOLDEN GOIMS που έχουν στη δούλεψή τους ! οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι σε όλες τις κατηγορίες των επαγγελμάτων ! καθώς και στα κοινοβούλια των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών τους ! Διότι αυτοί τους επιλέγουν κι αυτοί τους τοποθετούν στη θέση για το αξίωμα που κατέχουν τα ΖΩΑ – GOIM της γιγάντιας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ τους ! φροντίζοντας να συλλέγει όόόλον τον πλούτο της γης για λογαριασμό της ΣΙΩΝ α.ε. που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! πληρώνοντας τώρα τον λογαριασμό με την παραδειγματική ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των θυγατρικών επιχειρήσεων τους ! μαζί με τα συνεργαζόμενα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους προς ΔΟΞΑ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου