Recent Posts

17 Μαΐου 2017

Το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ της ΣΙΩΝ α.ε.


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΥΣΙΔΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 18/9/2006 ΣΤΟ 64ο ΧΙΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΣ
  


Θεσσαλονίκη 17/5/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                              press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                    epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                             ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ               pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ              protodikeio-thes@otenet.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                          minister@minfin.gr 

Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

Κύριοι της ανεξάρτητης αρχής του Συνηγόρου του πολίτου
Σήμερα δημοσιοποιούμε μέσω διαδικτύου ένα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ πρόστιμο αξίας 33 ευρώ, που πληρώθηκε τελικά 105 ευρώ, για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ ! Καθώς μέσω των άβουλων κι εκτελεστικών τους οργάνων, που υπηρετούν την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! ΑΓΡΕΥΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ στα θολά μασονικά νερά ! Και όποιος ΔΕΝ πληρώνει το χαράτσι των 33 ευρώ για την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ ! τον τραβολογάνε στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ δικαστήριο της Τ.Ο.Ε.Β. του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης για να εισπράξουν 105 ευρώ χωρίς ρέστα με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ οι Εβραίοι, που τα έχουν να υποδύονται την δικαστίνα ! με τον νεαρούλη μοίραρχο του Αγίου Αθανασίου να παριστάνει κι αυτός τον εισαγγελέα ! της ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ έδρας που δικάζει 515 υποθέσεις σε σχηματισμό διμοιριών 20 ατόμων ! για να τους ΞΕΠΕΤΑΝΕ στο ΤΣΑΚΑ –ΤΣΑΚΑ ! Αγνοώντας οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ Εβραίοι αν ο παιχνιδιάρης μπαμπάς τους Θεός ! τους έβαλε εκείνη την ημέρα και τον Χαράλαμπο Χρυσίδη του αστυνομικού τμήματος ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  να μοιράζουν κλήσεις στο 64ο χιλ. Θεσ/νίκης  - Έδεσσας λίγο πιο έξω από την Σκύδρα ! για να τους θυμίζει το ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!! που έγραφαν ΨΕΥΔΩΣ στις κλήσεις τους ότι τάχα μου τους συλλαμβάνανε τους ΔΗΘΕΝ παραβάτες στο 26ο χιλ. Θεσ/νίκης – Αθηνών, που είναι και η δικαιοδοσία του αστυνομικού τμήματος Χαλκηδόνας ! και όσοι ΔΕΝ πληρώσουν τον λογαριασμό να τους οδηγήσουν στα ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥΣ, που υποδύονταν μέσα στην Τ.Ο.Ε.Β. την δικαστική αρχή του μαφιόζικου GREKYLISTAN τους ! Κόβοντας και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ αποδείξεις σε λωρίδες από χαρτί Α4 που γράφει ΔΗΘΕΝ δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης !
Απολαύστε λοιπόν την κλήση που την εκδώσανε στις 18/9/2006 στις 8.15 π.μ. και γράφουν στις 10.25 π.μ. με τα χειροκίνητα και ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΑ  ραντάρ τους γράφοντας 120 χιλ. σε κλειστό και περιφραγμένο αυτοκινητόδρομο, ενώ η πραγματική ταχύτητα ήταν 97 χιλιόμετρα !
Και τώρα ερχόμαστε στο κυρίως μενού ! που στις 11/12/2006 έγινε το ΔΗΘΕΝ δικαστήριο! Τον ρωτά η δικαστίνα τον παθόντα «εσύ γιατί δεν πλήρωσες το πρόστιμο των 33 ευρώ ?» Απαντώντας ο εκπρόσωπος «δεν με άφησαν να το πληρώσω οι δικοί μου» η δικαστικός τον ρωτά γεμάτη περιέργεια ! και απορία ! «ποιοι δικοί σου ?» Και βγάζει από την τσάντα του την εικόνα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων ! Τότε πετιέται ο ομορφονιός και νεαρούλης μοίραρχος που παρίστανε τον εισαγγελέα λέγοντάς του «Άντε αυτός ο  Άγιος έχει πεθάνει εδώ και χρόνια πολλά» Κάνοντας νεύμα στην ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ δικαστίνα να του ανακοινώσει την λυπητερή των 105 ευρώ για λογαριασμό του ιουδαϊκού τους KERATISTAN, μην ξέροντας ο έρμος με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που διέθετε ότι εκείνη την στιγμή στην Ιερουσαλήμ, στις 11/12/2006 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξεκλήριζαν τρία παιδάκια ομογάλακτου αδελφού τους της Φ.Α.Τ.Α.Χ. που βρισκόταν να κάθονται στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του πατέρα τους !
Τώρα εσείς τι λέτε κ.κ. συνήγοροι του ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ? είναι αυτός ο Θεός δίκαιος ? που τους έχει προγραμματίσει αυτούς τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ & ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους να τους περάσει τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ τους για γραβάτα μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ? και τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλικά τους ΖΩΑ μασόνια να σταλούν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ μετά το ΣΥΜΠΑΝ ! από τις αθλιότητες αυτές που τα βάζουν να κάνουν τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια τους ? Και για να μην ξεχνιόμαστε τα 105 ευρώ με τις σχετικές προσαυξήσεις των τόκων, να κατατεθούν στον λογαριασμό Ν. 003/1184824 του Παρακαταθηκών & Δανείων Θεσσαλονίκης, που είναι για την ανοικοδόμηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου