Recent Posts

2 Μαΐου 2017

Φωτογραφίζοντας με το ΚΑ9110 & το ΝΖΜ2082 τους ΔΥΝΑΣΤΕΣ των λαών !



3η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ 3/4/2008 ΓΙΑ ΤΟ ΚΑ9110 & 31/7/2015 ΓΙΑ ΤΟ ΝΖΜ2082 ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ «ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ»


Θεσσαλονίκη 2/5/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

Κύριοι της ανεξάρτητης αρχής του ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ, όπως σιγά – σιγά θ’ αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε έχουν προγραμματιστεί τα πάντα με τέτοια ακρίβεια ! που τα ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ αυτός ο  ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που κι αυτές βρίσκονται ανάμεσά μας ! και παρεμβαίνουν ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ με συγυρίσματα χολιγουντιανού επιπέδου ! που εάν πληκτρολογήσετε στον υπολογιστή σας neataxi555.blogspot.gr ή shaco-hamas.blogspot.gr ! θα διαπιστώσετε πως αυτός ο Θεός της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! ΔΕΝ παίζεται με τίποτε και με καμία δύναμη ! Προγραμματίζοντας τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του ιουδαϊκού Ισραήλ ! Αλλά και τους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ των δώδεκα φυλών του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ να γίνουν το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ αλλά και για τις επερχόμενες γενεές του πλανήτη γη ! Καθώς αυτός ο πλανήτης φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες ! που μετατρέπουν τους αφελείς πολίτες σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ, καθώς ορθά τα αποκαλούνε οι Εβραίοι στη γλώσσα τους GOIM ! βάζοντάς τα να εκτελούν την οποιαδήποτε παράλογη απαίτησή τους από τις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) που είναι και οι φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους μέσα στο αχανές KERATISTAN της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. !
Πρέπει λοιπόν να γνωρίζετε πως αυτός ο Θεός ΔΕΝ είναι ΑΓΑΘΟΣ (ΑΧΜΑΚΗΣ) όπως σας έχουν τους πάντες παραμυθιάσει ! Αλλά φρόντισε τους νόμους του να τους γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ! το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ !!! και να βάλει τους Εβραίους να φτιάξουν την ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, προκειμένου να στεγαστούν εκεί οι ορίτζιναλ σκελετοί των ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ GOIM, μαζί με τα κέρινα ομοιώματά τους, αφού πρώτα υποστούν την επεξεργασία από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ψαράκια του Αμαζονίου ποταμού !  Και για να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης γη από τα υπόλοιπα ανεγκέφαλα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ, είναι και αυτά προγραμματισμένα να οδεύσουν με συνοπτικές διαδικασίες για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Φτιάχνοντας ο Θεός αυτούς τους καρχαρίες να είναι παμφάγοι ! Καθώς προγραμμάτισε αυτός ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ τα δύο οχήματα που σας μοστράρουμε το ΚΑ 9110 & ΝΖΜ 2082 να βρίσκονται παραδίπλα από το παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ, που έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται μεταξύ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και ναού της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ !!! Αναγκαστικά καλείστε τώρα να αναλάβετε τις δύο υποθέσεις μια και είστε οι συνήγοροι του απροστάτευτου πολίτη ! καθώς αντιλαμβάνεστε ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένας νομικός στον πλανήτη για να αναλάβει και να τα βάλει με την γιγάντια εγκληματική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που ξεκληρίζει κόσμο στο ΑΨΕ – ΣΒΗΣΕ ! για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ !
Το μεν πρώτο όχημα με εντολή ΜΑΦΙΑΣ από το Κ.Ι.Σ. το έλαβε με ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ και προκλητικό τρόπο ο Δήμος Θεσσαλονικέων στις 3/4/2008, που αθροίζοντας τα νούμερα καταλήγουν στο 17, θυμίζοντας ο Θεός την εγκληματική οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που με τον ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ τους τότε Δήμαρχο Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που ΔΕΝ είχε το σθένος να αντικρύσει τον απροστάτευτο πολίτη στα μάτια, για να την κοπανήσει από την δίπλα πόρτα του γραφείου του στο Καραβάν Σεράι με βηματισμό ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ !
-2-
Ρίχνοντας και οι Εβραίοι πρόσφατα την ιδέα μέσω συνεργατών τους να το ΔΗΛΩΣΕΙ ότι άγνωστοι του το έκλεψαν το όχημα ! κι έτσι να του διαγράψουν τα τέλη κυκλοφορίας του ΚΑ9110 με τις σχετικές προσαυξήσεις ! Αναγκαστικά τότε έγινε δικαστήριο με ασφαλιστικά μέτρα προς τον Δήμο Θεσσαλονικέων αλλά η ΕΠΙΟΡΚΟΣ δικαστίνα και παμπόνηρη Θοδωρίτσα Τσαμαδιά που ήταν στην έδρα απάντησε πως η εβραϊκή ΜΑΦΙΑ θα απαντήσει σε ένα μήνα ! βγάζοντας την απόφαση, καθώς από τον Δήμο Θεσσαλονικέων λόγω του ότι οι πάντες είναι ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ ! δεν παρουσιάστηκε κανείς ! Και σε άλλη ερώτηση που της έγινε μέσα στο γραφείο της, απάντησε πως η μασονία ΔΕΝ είναι καλή οργάνωση ! Αλλά χαριτολογώντας έλεγε παρουσία αστυνομικού οργάνου «ΞΕΡΩ – ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΟΟΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ». Στέλνοντας και από το ΔΗΘΕΝ υπουργείο Οικονομικών του GREKYLISTAN τέλη κυκλοφορίας για τα έτη 2014 & 2015 ΞΑΝΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ και για δεύτερη φορά τα τέλη κυκλοφορίας με προσαύξηση 100% όπως δημοσιοποιούμε την παράλογη απαίτηση των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων διαχειριστών της μαφιόζικης ΣΙΩΝ α.ε. !
Και μοστράρουμε μέσω διαδικτύου το αυτοκόλλητο ειδοποιητήριο από τον εβραϊκών συμφερόντων δήμο των Θεσσαλονικέων για το ΝΖΜ 2082 ότι εντός 45 ημερών εάν ΔΕΝ μετακινηθεί  το όχημα από την θέση της οδού Δεληγιώργη 30 θα το ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ, ασχέτως εάν πληρώνονται εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης του οχήματος αυτού ! με αποτέλεσμα να ΔΗΜΕΥΘΕΙ για λογαριασμό της Αγίας τους ΣΙΩΝ α.ε. Στέλνοντας επανειλημμένως υποτακτικά τους τσανάκια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ για να το αγοράσουν για ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, χτυπώντας κάθε λίγο και λιγάκι το θυροτηλέφωνο του σπιτιού του ! καθώς φρόντισαν να αφαιρέσουν στις 31/7/2015 τις πινακίδες ! την άδεια κυκλοφορίας ! και την άδεια οδήγησης ! από τον απροστάτευτο πολίτη ! στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, που προειδοποιούσε τον ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ κι ΕΠΙΟΡΚΟ αστυνομικό υπάλληλο του GREKYLISTAN, καθώς τον ρώταγε αυτός ο ΔΗΘΕΝ αστυνομικός, που ξήλωνε τις πινακίδες σε ποιον Θεό πιστεύει ? λες και οι Θεοί είναι πολλοί ! με αποτέλεσμα να παρέμβουν ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και με πυρηνική έκρηξη να ανάψουν φωτιές σε χιλιάδες αυτοκίνητα και σε κτιριακές εγκαταστάσεις στη Σαγκάη της ΚΙΝΑΣ ! που να καίγονται με αφύσικο τρόπο για 15 ημέρες, όπως δείχνουν οι ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ φωτογραφίες που μοστράρονται στο διαδίκτυο στις 31/7/2015 ! Και με όλο το ΘΡΑΣΟΣ που τους διακρίνει τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίους, που το παίζουν παντοκράτορες να έχουν ΔΗΜΕΥΣΕΙ σε όόόλες τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ τράπεζές τους τα χρήματα του απροστάτευτου πολίτη ! για να μην μπορεί να κάνει αναλήψεις και να πληρώσει τις υποχρεώσεις του από τους λογαριασμούς ταμιευτηρίων ! Αλλά να μπορούν ΑΥΤΟΙ να κάνουν με αυθαίρετο τρόπο τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους από τον Δήμο Θεσσαλονικέων 942,58 ευρώ από τον έναν λογαριασμό και από τον άλλον 260,66 ευρώ, όπως ο Δήμος ΣΕΡΡΩΝ 199,52 ευρώ, όπως και η Δ’ Δ.Ο.Υ. από τον ίδιο λογαριασμό 4.510,39 ευρώ και από άλλον λογαριασμό άλλης τράπεζας ΞΑΝΑ το ίδιο ποσόν 4.510,39 ευρώ. Και προσέξτε τώρα ! να τον έχουν εδώ και τρία χρόνια μπλοκάρει στο taxisnet.gr για να μην μπορεί να υποβάλλει ούούούτε φορολογική δήλωση ! αλλάζοντας την ημερομηνία έναρξης της επιχείρησης με ημερομηνία 1/1/1900 ! για να αναγκαστεί να υποβάλει δήλωση μέσω συνεργαζόμενου λογιστικού γραφείου της εβραϊκής μαφίας ! αφού το Ε3 δεν μπορεί να το περάσει στο σύστημα του TAXIS ! το οποίο κι αυτό σας το μοστράρουμε μέσω του διαδικτύου.
Όπως και οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ από το εβραϊκό τους Ι.Κ.Α. 9797,53 ευρώ ! που κοιμάνται όρθιες και ΔΕΝ ξέρουν να υπολογίζουν τα ένσημα των εργαζομένων πως μπορούν να βγαίνουν με τα κυβικά μπετόν που έχουν ρίξει οι ΜΠΕΤΟΝΟΒΛΑΚΕΣ υπάλληλοι του ιουδαϊκού τους KERATISTAN ! Και με την ευκαιρία αυτή να μπορούν να τον χρεώνουν τόκους επί τόκων με τις μαφιόζικες Δ.Ο.Υ. υποχρεώνοντάς τον να κάνει διακανονισμό ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ που του έχουν χρεώσει ! με τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς υπαλλήλους που τους έχουν στημένους στους δρόμους, ψάχνοντας για ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ να επενδύσουν με πρόστιμα στους εβραϊκών συμφερόντων δήμους τους ! Κατόπιν τούτου όπως αντιλαμβάνεστε, κ. κ. συνήγοροι των απροστάτευτων πολιτών  ο μπαμπάς και Θεός των Εβραίων, που είναι και ο Θεός των ΠΑΝΤΩΝ ! φρόντισε να φτιάξει την υπηρεσία του συνηγόρου του ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ πολίτη ! Δίδοντας και σε εσάς το δικαίωμα να καλέσετε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ τους ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ Εβραίους από το Κ.Ι.Σ. για να μας πουν εάν πράγματι έχουν την εξουσιοδότηση απ’ τον μπαμπά τους τον Θεό ! να καταδυναστεύουν τους απροστάτευτους πολίτες ! αποκαλώντας αυτούς τους πολίτες υπηκόους του εβραϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ για να χρεοκοπούν επί του ασφαλούς οικονομίες λαών μέσω των GOLDEN GOIM  τους ! που τα έχουν αυτά τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τους μέσα στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις ! των απροστάτευτων ΕΘΝΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου