Recent Posts

26 Φεβρουαρίου 2016

Ο προθανάτιος ΡΟΓΧΟΣ της ΣΙΩΝ Α.Ε.



O ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. & ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ


Θεσσαλονίκη 26/2/2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των Κ.Ι.Σ. της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Μα τι περιούσια τέκνα του μπαμπά σας του Θεού είστε όλα εσείς τα πανέξυπνα εβραιόπουλα ? Γιατί ρε μας πήρατε από φόβο ? εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? και ΚΛΑΣΑΤΕ πάλι ΜΕΝΤΕΣ ! βγάζοντας ΤΣΙΡΛΑ απ’ τα οπίσθια σας ? ΔΕΝ ντρέπεστε ρεεεε ? τον ΓΚΑΜΑΓΚΑ, που τους το παίζει και μάγκας διαχειριστής στην οικοδομή της Αγίου Δημητρίου 150 της Θεσσαλονίκης ? Τι τον κάνατε και τον εξαφανίσατε από την αίθουσα 340 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ? Μήπως γιατί τους έχει ξεπαραδιάσει στην οικοδομή με τα κοινόχρηστα που τους βγάζει κάθε δυο μήνες τους συγκατοίκους του ! Και δεν τολμούν να βγάλουν άχνα οι φουκαράδες στην οικοδομή ! γιατί ξέρουν ότι είναι μέλος της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και μασόνος του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Που το μάτι αυτού του ομογάλακτου αδερφού σας ΔΕΝ επιτρέπεται να του το βγάλει ΚΑΝΕΙΣ !
 Και έτσι όόόλες οι υποθέσεις της δικαστικής αιθούσης 340 αναγκαστικά ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ για την δόξα του ιουδαϊκού σας KERATISTAN ! με το πρόσχημα λόγω αποχής των δικηγόρων ! όπως αυτή η υπόθεση αναβλήθηκε για την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου του 2016 ! Ενώ σε όλες τις άλλες αίθουσες των δικαστηρίων οι υποθέσεις εκδικαζόντουσαν κανονικά και σύμφωνα με τον ιουδαϊκό σας νόμο !
 Σήμερα 26/2/2016 σας θυμίζουμε ότι πρέπει να δώσετε σήμα στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ Αστυνομικό τμήμα της Τούμπας Θεσσαλονίκης καθώς ξεχάσανε να του παραδώσουνε τις πινακίδες ΝΖΜ2082 ! την άδεια οδήγησης ! και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ! σε έναν δικό μας ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ που σας μοστράρουμε μια παλιά του φωτογραφία καθώς στις 31/1/2016 έπρεπε να του τα παραδώσουν όλα από την εξάμηνη στέρηση που του επέβαλαν στα διόδια Μακρυχωρίου Λάρισας δικά σας GOIM Αστυνομικά δημοσιο-υπαλληλάκια στις 31/7/2015 που ανήκουν στην ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας ! επειδή απαίτησε να του επιστρέψει το 1,40 ευρώ από τον υπάλληλο σας των διοδίων ! γιατί απλούστατα πληρώνει τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN !!! Και ως εκ τούτου είναι παράνομη η είσπραξη αυτών των χρημάτων που κάνετε ! όπως παράνομη και η είσπραξη από της ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Α.Α.Ε. που της χρεοκοπάτε και εν συνεχεία μεταφέρετε αυτές τις ΝΤΟΓΚΕΣ μέσω τραπεζών σας στους απροστάτευτους πολίτες των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! για να ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ εν συνεχεία την οικονομία του όποιου προτεκτοράτου σας με τα ΖΩΑ που τα έχετε μέσα στα ΔΗΘΕΝ κοινοβούλια σας !!!
Και με εντολή του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! μας τόνισε ότι επιβάλετε να σας μοστράρουμε την φωτογραφία αυτήν με τον αριθμό ΚΑ 1966 που αν και το όχημα αυτό έγινε ΛΑΜΔΑ επάνω στην κολώνα της ΔΕΗ στις 23/6/1978 τρεις ημέρες μετά τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης κι αυτός ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ σ αυτήν την κολώνα της ΔΕΗ ! οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τον έβγαλαν από εκεί μέσα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ !!! Και καλά θα κάνετε να μας παραδώσετε το τσαντάκι με τα λοιπά έγγραφα που βάλατε πριν χρόνια GOIM δικά σας να το διαρρήξουν το ΚΑ9110 που σας το μοστράρουμε και αυτό το όχημα που είχε την φωτογραφία με το παραμορφωμένο όχημα που η κολώνα της ΔΕΗ σταμάτησε στον λεβιέ με της ταχύτητες από την πλευρά του οδηγού ! Και αν θέλουν να μάθουν τα GOIM σας γιατί ΔΕΝ μπορεί να τον δολοφονήσει η εγκληματική σας Μοσσάντ πληκτρολογούν neataxi555.blogspot.gr και μπαίνουν στο μπλοκ το δικό μας ! από εκεί στην θυρίδα ΘΑΥΜΑΤΑ και εκεί έχει μερικές από τις αποτυχημένες δολοφονικές απόπειρες που του έχετε κάνει με την βοήθεια των υποτακτικών σας GOIM μασόνων ! Γι’ αυτό τέκνα μας περιούσια του ιουδαϊκού σας Ισραήλ φροντίστε να είστε εγκαίρως στην ισόγειο αίθουσα 16 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 22/3/2016 ημέρα ΤΡΙΤΗ που είναι και η ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ! και μην επαναπαύεστε αυτήν την φορά στα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ που πιθανόν να έχετε πάλι επάνω στα δικαστικά σας έδρανα σαν την Βαΐτσα Σαμαρά ! και την Ισμήνη Παπαφωτίου !
Καθώς με την ευκαιρία αυτή σας μοστράρουμε διαλόγους με έναν ομογάλακτο αδερφό σας που του γράφει του δικού μας ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ !!! Ευκαιρία λοιπόν να τα μάθετε όλοι σας αυτά τα τρία πουλάκια για να ΧΕΣΤΕΙΤΕ όόόλοι οι μασόνοι συν τέκνοις Ισραήλ απ’ την πολύ χαρά σας !!! που βάζετε τα GOIM σαν τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ! ΑΣΑΝΤ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΟΜΠΑΜΑ ! ΣΙΣΙ ! και το λοιπό μασονικό μισθοφορικό ΑΛΗΤΑΡΙΟ σας να ΕΚΤΟΠΙΖΟΥΝ λαούς !!! για να σας φτιάξουν σώνει & καλά το γιγάντιο ιουδαϊκό σας Ισραήλ που να αρχίζει από την πάλαι ποτέ Μεσοποταμία το σημερινό ΙΡΑΚ και να καταλήγει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ! Ρουφάτε λοιπόν και σας έρχεται το τέλος σας το παραδειγματικό ! καθώς πρέπει αυτήν την φορά μαζί με τους Χριστιανούς να κάνουν ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΠΑΣΧΑ και όόόλοι οι Αραβικοί λαοί με τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. !!! panimai ? Balsioi DURAKI !

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Τα αρχικά ΚΑ 9110 συμβολίζουν τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ
του ιουδαϊκού Ισραήλ
 

Τα αρχικά ΝΖΜ 2082 συμβολίζουν τους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΥΣ των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ



Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ...............

Στέφανος Χατζηιωάννου
Στέφανος Χατζηιωάννου Kαιρος χαρουμενο μας εβραιοπουλο που μας το παιζεις και EΛΛΗΝΑΡΑΣ Δημητρακης ? να τα δειτε ΤΩΡΑ οοολοι σας στην ΠΡΑΞΗ αυτα τα τρια πουλακια που καθονται ? και ειναι απο αυτα το ενα ο μπαμπας σας ο θεος ! το δευτερο ο γιος του που τον σταυρωσατε ! και το τριτο πουλακι ? το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ !!! και μεσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας παραμαζευουμε οοολο το μασονικο σας ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ ! kapito ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα · Τροποποιήθηκε

Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΝΟΝΥΜΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ??? ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΑΚΟΜΑΣΟΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ...................
Στέφανος Χατζηιωάννου
Στέφανος Χατζηιωάννου Δημητρακη γιατι ρε ζοριζεσαι ? αμα ο μπαμπας σου ο θεος σε προγραμματισε να σε ΠΑΣΣΑΛΩΣΕΙ & να σε ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ το νομικο τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ μεσα σε μια απο τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! τοτε ΔΕΝ μπορεις να κανεις τιποτε !!! ρωτα και τους ομογαλακτους αδερφους σου απο την Αχαρνων 19 που ειναι και η μεγαλη ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ στοα σας ! Dako ?
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ......ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.........

Στέφανος Χατζηιωάννου
Στέφανος Χατζηιωάννου σας ερχεται ο ουρανος ΣΦΟΝΤΥΛΙ μαζι με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβιντ Σαλτιελ ! απο την Βαλκανικη σας ΜΠANANIA !!! και η εγκληματικη σας μοσσαντ με ξερει καλυτερα και απο τον τηλεοπτικο σας αστερα τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ! Αaaa re zaif aqulu ! BUDALA Yahudim efentim !
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα · Τροποποιήθηκε
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη
Δημητρης-Μενη Βαβαρουτσος-Κορδελη ...... ΒΡΕ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.........ΧΑΤΖΗ..
Στέφανος Χατζηιωάννου
Στέφανος Χατζηιωάννου που εισαι ρε χαρουμενε Δημητρακη ? που θελεις σωνει και καλα να δεις και τα μουτρα μου ? με εχουν οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ στο μπλοκ τους ! πληκτρολογεις στο τσακα-τσακα neataxi555.blogspot.gr και εισαι μεσα στον ιουδαικο παραδεισο σας ! μπαινεις απο εκει στην θυριδα που γραφει ΘΑΥΜΑΤΑ και με βλεπεις και εμενα με τα χερια στις τσεπες μπροστα απο το αμαξι ! Αλλα μαθαινεις και για τον μπαμπα σου τον παιχνιδιαρη θεο ! πως απο χαλκομανια αμαξι ( επανω στην κολωνα της ΔΕΗ ) χρωματος ΠΡΑΣΙΝΟ με εβγαλε απο εκει μεσα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ! πως ? ρωτα τον να σου το πει ! εκει εχει και αλλα ωραια ! γι αυτο και η εγκληματικη σας μοσσαντ ΧΑΖΕΨΕ & καταλαβε πως αυτος ο μπαμπας σας θεος ΔΕΝ παιζεται με τιποτε και με καμια δυναμη !!! Gege ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου