Recent Posts

1 Φεβρουαρίου 2016

Μακάριοι οι πτωχοί τω ΠΝΕΥΜΑΤΙ μασόνοι




ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ GOIM ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΥΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΣΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


Θεσσαλονίκη 2/2/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τα 77 Κ.Ι.Σ.
Τέκνα  πανέξυπνα του Ιουδαϊκού Ισραήλ ! των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών ! αλλά και της γιγάντιας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Για ποιους συλλέγατε όόόλους αυτούς τους αιώνες, αυτόν τον πλούτο της γης? μήπως με την βοήθεια των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων σας κατέληξαν υπό τους πόδας του περιούσιου λαού σας, του Ισραήλ? Τώρα τι χαμπάρια? Να σας θυμίσουμε την παραβολή του ΑΦΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥ? που την ξεχάσατε, γιατί διαβάζατε πολύ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ και κάνατε την πειθαρχία με το σοφό σας ΤΑΛΜΟΥΔ? λέγοντας στους εαυτούς σας ΨΥΧΗ ΜΑΣ, έχεις όλα τα αγαθά της γης ! ΦΑΕ ! ΠΙΕ ! ΕΥΦΡΑΙΝΟΥ ! τα GOIM υπό τους πόδας σου να σε υπηρετούν !
ALIRMOUSOUN  πού θα έλεγαν κι οι φίλοι μας οι Τούρκοι? Τον μπαμπά σας τον Θεό τον ρωτήσατε ρέέέ? που από το 570 μ.Χ. αναγκάστηκε και σας έγραψε τους νόμους του διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!! καθώς διαπίστωσε ότι του φορέσατε δύο κέρατα στο κεφάλι ! κάνοντάς τον 1.000 κομμάτια και διανέμοντάς τον στα μη νοήμονα ΖΩΑ τα μασόνια σας !
Τώρα τι χαμπάρια? Οι παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ σας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι σας το έχουν πληροφορήσει το μαντάτο για την ημέρα ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ της ΑΠΟΦΑΣΗΣ του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! από την Π.Ε.Ν.Ε. της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που ενεργεί κατ’ εντολή του μπαμπά σας Θεού και για λογαριασμό των απροστάτευτων πολιτών αλλά και των δεινοπαθούντων λαών ! καθώς τον πλανήτη αυτόν, όπως θα έχετε αντιληφθεί ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε για νοήμονα όντα ! και όχι για δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ, που τα μάθατε να βόσκουν παράδες από τις ΔΗΘΕΝ κυβερνήσεις  των προτεκτοράτων κρατών σας αλλά και των μη κυβερνητικών οργανώσεών σας !
Που σύμφωνα με την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ που διαθέτει ο καθένας τους, τον τοποθετείτε σε καίρια πόστα, όπως ακριβώς και τους ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας ! και τους βάζετε να βγάζουν πύρινους λόγους κατά των συνανθρώπων σας ! και να υμνούν τον περιούσιο λαό σας για το εικονικό και υποτιθέμενο ολοκαύτωμά σας ! όπως τον μακαριστό αρχιεπίσκοπό σας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ, που του βάλατε από δίπλα του και τον ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ σας ! να κάνουν τις κωλοσούζες τους !  και να ευλογούν το χριστεπώνυμο εκκλησίασμα με το τέταρτο δάχτυλό τους προτεταμένο ! για να θυμίζουν στον κοσμάκη τα ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ που τους ρίχνετε !
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕΕΕ? Εντάξει είναι ΖΩΑ δικά σας κτησιχρησίας της ΣΙΩΝ Α.Ε. αλλά επιτρέπεται να τους γελοιοποιείτε κατ’ αυτόν τον τρόπο? και να τους επιλέγετε ακόμη και τα επώνυμά τους, σαν τον Στουρνάρα, που θυμίζει ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ, για διοικητή της τραπέζης της Ελλάδος ! σαν τον αείμνηστο Παπα-Ληγούρα με τα μεγάλα αυτιά ! σαν τον εθνάρχη σας τον Καραμάν(α)λή σας ! σπίρτο του κερατά ! τον Άλογο-σκούφη σας ! σαν τον Βαρεμένο ! τον Κασιδιάρη ! τον μπαρούφα Βαρουφάκη ! αλλά και μύριους άλλους !
Και ευκαιρία τώρα σας μοστράρουμε τον ΛΕΥΙΤΗ μακαριστό αρχιεπίσκοπό σας, τον Χριστόδουλο στο GREKYLISTAN σας ! με το λιβανιστήρι στο χέρι ! ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΤΣΑΝΑΚΙ κι αυτός του εβραϊκού σας ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! που έναν χρόνο πριν τον θάνατό του ! στις 27/1/2007 έβγαζε λόγο μπροστά στο μνημείο του ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ του 3ου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ !!! Γι’ αυτό και ο μπαμπάς σας ο Θεός τον ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ και τον άφησε να λιώνει σαν το κεράκι ! αλλά και να σβήσει στις 27/1/2008 !!!
Είδατε λοιπόν το τι πλάκες σας κάνει αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός? που σας δίνει με κάτι τέτοιου είδους παραδείγματα να καταλάβετε, πως δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλετε καθαρή με τίποτε και με καμία δύναμη από την απόφασή του, που επέλεξε ακόμη και την ημερομηνία την 10η Φεβρουαρίου 2016 για να σας την ανακοινώσουμε και να είναι η ημέρα του Αγίου ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ του 2016 !!! panimai? Aaa harasio!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 Το ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ μνημείο του υποτιθέμενου ολοκαυτώματος από το
3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ !!! μαύρο σαν την διαβολική ψυχή των Εβραίων 

Ο ομογάλακτος αδελφός των ΜΑΦΙΟΖΩΝ Εβραίων ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ
τσανάκι του μασονικού ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ και του 3ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ

 Η ομογάλακτη αδελφή της ΣΙΩΝ Α.Ε. ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΕΡΚΕΛ
εκτελεστικό όργανο του Ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ και του 4ου ιουδαϊκού ΡΑΪΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου