Recent Posts

24 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ προ των πυλών της ΣΙΩΝ Α.Ε.




ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.



Θεσσαλονίκη 24-2-2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των Κ.Ι.Σ. & ΚΑ 9110

Εκλεκτά τέκνα των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ ! Αναρωτηθήκατε ποτέ σας γιατί ο μπαμπάς σας ο Θεός σας αποκαλεί με την πινακίδα αυτού του οχήματος ΚΑ9110 Κάφρους Αντίχριστους του ιουδαϊκού Ισραήλ ?
Να σας θυμίσουμε ? ότι στις 3/4/2008 δώσατε εντολή να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ με αυθαίρετο τρόπο αυτό το όχημα στον τότε ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ Δήμαρχο σας Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο με το ΤΑΓΚΑ που του φορέσατε και τον αμολήσατε κι αυτόν μέσα στην μασονική του στοά να τον αποκαλούν οι ομογάλακτοι αδερφοί του ! η Φλογερή γιατρός ! καθώς το όχημα αυτό ήταν φορτωμένο με έντυπα της ΜΗΝΥΣΕΩΣ κατά ιουδαϊκού Ισραήλ!
ΑΥΡΙΟ 25/2/2016 ρωτήσατε τον μπαμπά σας τον Θεό το τι εντολή πρέπει να δώσετε ? στα υποτακτικά σας GOIM δημοσιο-υπαλληλάκια που πρέπει να βγάλουν απόφαση μέσα στην αίθουσα αυτήν του 3ου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ? εκεί που εκδικάζονται υποθέσεις για τους ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ των κοινοχρήστων που ΔΕΝ πληρώνουν στους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ μασόνους συνεργάτες σας καθώς ΚΛΕΒΟΥΝ με ασύστολο τρόπο τους διαμερισματούχους όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση της οδού Αγίου Δημητρίου 150 Θεσσαλονίκης ! που ο διαχειριστής τους Κων. Γκαμάγκας τους το παίζει και ΜΑΓΚΑΣ καθώς & ομογάλακτος αδερφός σας, μια και είναι μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ και μέλος της μαφιόζικης εγκληματικής σας οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! τους χρέωνε εδώ και χρόνια 10Χ1200=12000 ευρώ για ΔΗΘΕΝ αντικατάσταση ασανσέρ που τα χρήματα τα τσέπωσε και ασανσέρ δεν τους το αντικατέστησε ! τους χρέωνε κάθε μήνα 250 ευρώ επί ένα χρόνο για ΔΗΘΕΝ καθαρισμό αποχέτευσης φρεατίου της οικοδομής ! Τους χρέωνε στα κοινόχρηστα της οικοδομής για εξωτερική βαφή οικοδομής ! και τα κάγκελα του μπαλκονιού να είναι άβαφα και σκουριασμένα ! και τα ομογάλακτα μαστόρια να του κλέψουν και μια σκάλα αλουμινίου 62 ευρώ για να κονομήσουν και αυτά τα σχετικά αστεράκια που τους αναλογούν απ’ την καλή πράξη που έκαναν ! Και καλούνται αύριο οι ομογάλακτοι αδερφοί του Γκαμάγκα που θα είναι επάνω στα δικαστικά έδρανα να του ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ να απολογηθεί του αντιρρησία κατηγορούμενου ! και να ΜΗΝ θέλουν να δουν έστω και για το τυπικό μέρος τους αναλυτικούς λογαριασμούς το τι τους χρέωνε ο ομογάλακτος αδερφός τους !
Εσείς τώρα τι λέτε ? να μην τους καλέσουμε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ αυτούς τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δικαστικούς υπαλλήλους σας ? να μας πουν για λογαριασμό σας από πότε ο μπαμπάς σας ο Θεός σας εξουσιοδότησε να καταδυναστεύετε τους απροστάτευτους πολίτες στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN που το κάνατε σκάντζα μέσω μαφιόζικης μασονικής σας φιλικής εταιρίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία που λεγόταν τότε αυτή η χειμάζουσα Ελλαδίτσα Γιουνανιστάν ! μετατρέποντας την με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ για να βουλιάζετε σήμερα και την οικονομία αυτής της υποτιθέμενης χώρας ! Φροντίστε λοιπόν ΑΥΡΙΟ να έχετε τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες σας ! την εγκληματική σας μοσσάντ ! και τον φεουδάρχη της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ που στις 29/6/2015 δεν είχε το κουράγιο να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ κατόπιν προσκλήσεως μας για να μας παραδώσει με ήρεμο τρόπο όόόλον τον πλούτο της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. με τα του ζωικού σας βασιλείου κτησιχρησίας ιουδαϊκού Ισραήλ από τις 77 μαφιόζικες ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ που τις έστησαν οι ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ πρόγονοι σας στον πλανήτη γη ! Καθώς ο μπαμπάς σας ο Θεός τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα ! και φυσικά και για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! 

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου