Recent Posts

12 Φεβρουαρίου 2016

Ο προάγγελος ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ του μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ




O ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 12/2/2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                 info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριο αποδέκτη τον διοικητή της Γ.Α.Δ.Α. κ. Τσακνάκη Δημήτριο

Κύριε Τσακνάκη  


Χθες 11/2/2016 εκτυλίχθηκαν σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ομογάλακτες αδερφές σας, που ήταν επάνω στα δικαστικά έδρανα, μέσα στην αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που την αίθουσα αυτή σας την επέλεξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός !!! για να σας θυμίζει όόόλους σας την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, που παριστάνετε όόόλοι οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ μασόνοι τα ΤΣΑΝΑΚΙΑ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, υπηρετώντας τον φεουδάρχη αφέντη του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας, τον Νταβίντ Σαλτιέλ, που στις 29/6/2015 ο εκπρόσωπός μας τον κάλεσε να προσέλθει στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, να μας πει εάν πράγματι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο του ιουδαϊκού σας KERATISTAN, κι εάν πράγματι ο μπαμπάς τους ο Θεός τους άφησε κληρονομιά όόόλον τον πλούτο της γης, για να καταδυναστεύουν ολάκερο τον πλανήτη για λογαριασμό της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, βάζοντας διόδια σε όλους τους εθνικούς δρόμους. Δημιουργώντας ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Ανώνυμες Ασφαλιστικές Εταιρείες, που εν συνεχεία τις χρεοκοπούν, μεταφέροντας τις ΝΤΟΓΚΕΣ από αυτές τις μαφιόζικες εταιρείες στους απροστάτευτους πολίτες των ΔΗΘΕΝ λαών ! βουλιάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο παράλληλα και τις οικονομίες των δήθεν προτεκτοράτων τους χωρών ! Και να βαράτε παλαμάκια όόόλοι οι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ για την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που τους δέρνει τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους !
Είδατε λοιπόν το τι πανέξυπνα τέκνα έχει αυτή η γιγάντια και μαφιόζικη Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? που είναι η κορωνίδα των 77 εβραϊκών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας, μεταλλάσσοντάς σας σε μη νοήμονα ΖΩΑ – GOIM  όπως σιβυλλικά σας αποκαλούνε, για να φαγώνεστε αναμεταξύ σας, εσείς να παριστάνετε τους καταστολείς ΜΑΤατζήδες ! οι κουκουλοφόροι ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ να σας πετούνε πέτρες ! καδρόνια ! και μολότοφ !  οι αγρότες να κλείνουν τους δρόμους ! η Frontex να σκυλοπνίγει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! και οι 300 ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ γκόμενές τους, που είναι εκλεγμένες μέσω των μασονικών σας στοών, να χορεύουν τον ιουδαϊκό τους χαβά μέσα στο μπουρδέλο των ΚΑΦΡΩΝ, μετατρέποντας την ΔΗΘΕΝ Βουλή και χώρα το GREKYLISTAN σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ! του ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ !
Και σαν τον Χρηστάκο τον Ραδόπουλο, προαχθέντα σε υποστράτηγο Αστυνομίας, να μας λέει εν έτει 2003 στις 23/4/03 «Βλέπετε πολλές ταινίες στην τηλεόραση ?» Και του βάλαμε αμέσως μετά μια ιουδαϊκιά ταινία ! που τα παίξανε όλοι τους μέσα στο Σ.Δ.Ο.Ε., μεταφέροντας με αυτόματο τρόπο την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου θεωρημένη κι ελεγμένη ! για τις ΠΕΤΣΙΝΕΣ ιουδαϊκές σας επιταγές των 20.630 ευρώ αλλά και των 14.845 ευρώ, που αν τελικά τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ σας οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι την βγάλουν καθαρή ! ο δικός μας εκπρόσωπος, το δήλωσε τότε, πως θα αλλάξει επάγγελμα, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΜΙΝΑΡΕ και θα παριστάνει τον Χότζα ! Τώρα εσείς τι λέτε ? οι Εβραίοι θα σβερκώσουν τον μπαμπά τους τον Θεό ? ή ο μπαμπάς τους ο Θεός μέσω του νομικού τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ ?
Γι’ αυτό σας στέλνουμε στις 15/2/2016 ημέρα Δευτέρα τον εκπρόσωπό μας στην Αστυνομική Διοίκηση Θεσσαλονίκης, στις 11 το πρωί, ώρα που να σας θυμίζει το άτρωτο ιουδαϊκό σας Ισραήλ ! να του παραδώσετε τις πινακίδες του ΝΖΜ 2082, που ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός, σας θυμίζει με αυτές τις πινακίδες τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ, που όσοι από εσάς δεν ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ οδεύετε και με το γράμμα του νόμου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και κατ’ επέκταση του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! Διότι όπως είναι γνωστό, σ’ αυτόν τον πλανήτη από τις 22/12/2012 θέση έχουν μόνον οι ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ! καθώς ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! Και ΔΕΝ φυτρώσατε όπως σας παραμυθιάζουν οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες σας !
Και σε συνεννόηση με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ Εβραίο αφέντη σας, τον Νταβίντ Σαλτιέλ και πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας ! μας τον φέρνετε στις 22/3/2016 στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ να μας επιδείξει το ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΟ του μπαμπά τους του Θεού ! ότι οι λαοί του πλανήτη γη είναι κληρονομιά της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. Κι αν πράγματι είναι πειστικός και τα καταφέρει να μας καθηλώσει, να τους ανακηρύξουμε τους Εβραίους ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ !!! Αν όμως ΔΕΝ τα καταφέρει ? τότε ΔΕΝ θα μπορέσει να σας γλιτώσει ούούούτε ακόμα και η εγκληματική σας Μοσσάντ, κι αυτό ? γιατί μετά σας περιμένουν κρουαζιέρες στον Αμαζόνιο ποταμό όόόλοι οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημοσιο-υπαλληλίσκοι τύπου ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ δικαστίνας Βαΐτσας Σαμαρά ! και ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟΥ εισαγγελίνας Ισμήνης Παπαφωτίου ! της αιθούσης 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που ΔΕΝ είχαν τον ΚΩΛΟ να παρουσιαστούν γιατί ήξεραν ότι τις περιμέναμε εχθές στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δημήτριος Τσακνάκης, ο αρχηγός της Αστυνομίας του GREKYLISTAN
που καλείται στις 22/3/2016 μαζί με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ
ν’ αποδείξουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ότι η ΕΛΛΑΣ είναι προτεκτοράτο των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ 


Στέργιος Αποστολίδης, το ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ των ΜΑΦΙΟΖΩΝ του Κ.Ι.Σ.
που στις 5/1/2006 κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
να του ανακοινώσει πως ΔΕΝ θα είναι για πολύ ζωντανός
καθώς με την σύνταξη της ΜΗΝΥΣΕΩΣ 4/1/2006 ΚΑΤΑ Ιουδαϊκού Ισραήλ
ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ τους ! ΣΒΕΡΚΩΣΕ τον αρχιμακελάρη τους ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ

Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης το ΑΡΧΗΓΟΠΟΥΛΟ της Γ.Α.Δ.Α.
& της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ με το αστέρι του ΔΑΒΙΔ του Κ.Ι.Σ.
που στις 23/6/2010 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ το γραφείο του στην Γ.Α.Δ.Α.
για παράβλεψη εντολής του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ των Ιουδαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου