Recent Posts

10 Φεβρουαρίου 2016

Οι ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ μασόνοι των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ



ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΥΛΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (ΚΑ 9110)

Θεσσαλονίκη 10/2/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τα ΕΠΙΟΡΚΑ GOIM – ΖΩΑ

ΔΙΑΤΑΞΗ
ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές! ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημοσιο-υπαλληλίσκοι υπηρέτες των ΚΑΦΡΩΝ αφεντάδων του ιουδαϊκού Ισραήλ σας (ΚΑ 9110), που διά μέσου της ΑΘΛΙΑΣ & ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ σας οργάνωσης της μασονίας, καταδυναστεύετε τους απροστάτευτους συμπολίτες σας για λογαριασμό της γιγάντιας & ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Δημεύοντας περιουσίες ανυπεράσπιστων πολιτών ! εκτοπίζοντας λαούς από τις πατρογονικές τους εστίες ! σκυλοπνίγοντας κόσμο και κοσμάκη μέσα στις θάλασσες ! κλέβοντας με ασύστολο τρόπο τους συνανθρώπους σας ! βουλιάζοντας οικονομίες λαών ! εκμεταλλεύοντας ολάκερο τον ορυκτό και λοιπό πλούτο της γης ! και δολοφονώντας μέσα στα κρεματόριά σας (νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές) τους ανήμπορους και απροστάτευτους συνανθρώπους σας ! απονέμοντας και ΔΗΘΕΝ δικαιοσύνη κατά το δοκούν ! και πάντα απαλλάσσοντας τους ομογάλακτους μασόνους αδερφούς σας, για τις θηριωδίες και τους βανδαλισμούς που διαπράττουν κατά των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! και δίδοντας και άφεση αμαρτιών οι ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας στους υπηκόους της εβραϊκής μασονικής ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ, για τα εγκλήματα που πιστά πράττουν κατά της ανθρωπότητος !
Και τους νόμους μου το 570 μ.Χ. για ποιους τους έγραψα ? μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός Μωάμεθ ? Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός όλοι εσείς να παραστήσετε από τούδε και στο εξής τους (ΝΖΜ 2082) Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ ? που το έμβλημά σας, σας το ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ στις 11/9/2001 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μαζί με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας στην Νέα Υόρκη ! βάζοντας τους Μάγια εξ Αμερικής να σας το γράψουν μέσα στο ημερολόγιο τους, ότι η ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ λήγει στις 21/12/2012 !!! Και από 22/12/2012 αναλαμβάνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ την διακυβέρνηση των Νοημόνων Εθνών !
Και στέλνοντάς σας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, τους εκλεκτούς μασόνους στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ και την σαβούρα τους μασόνους στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! για να ξεβρωμίσει ο πλανήτης από τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ όπως σας αποκαλούν σιβυλλικά οι πάτρονες και ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ αφεντάδες Εβραίοι σας ! παριστάνοντάς σας τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό μου ! που μου φόρεσαν και δυο κέρατα και με έκαναν και 1.000 κομμάτια με τις θρησκευτικές τους αιρέσεις ! παραμυθιάζοντάς σας πως εγώ, ο Θεός του σύμπαντος, ΔΕΝ ασχολούμαι με τα εγκόσμια ! παρά έχω αφήσει αυτό το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ να σας παριστάνουν τους παντοκράτορες ! καθώς είναι για μπάτσες και για κλωτσιές τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα μου ! τα κοινώς ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! που με την βοήθεια την δική σας έχουν σφετεριστεί τα ΠΑΝΤΑ ! από την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΠΛΗΣΤΙΑ τους !
-2-
Που για 1,40 ευρώ στις 31/7/2015 ξεχείλισε το ποτήρι της οργής κι έχω δώσει εντολή να σας πάρει ο διάολος τον πατέρα που σας πατέρωνε ! μαζί με τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ Εβραίους αφέντες σας ! γινόμενοι το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επερχόμενες γενεές ! καθώς τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξα για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! που να κυκλοφορούν οι άνθρωποι ελεύθεροι, χωρίς διόδια, καθώς πληρώνουν οι νοήμονες πολίτες τέλη κυκλοφορίας ! κι έχουν το δικαίωμα να απαιτούν την επιστροφή του 1,40 ευρώ από τα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας ! Καθώς και για το ξήλωμα των πινακίδων ΝΖΜ 2082 μπορούν οι γνωστικοί να πληκτρολογήσουν στο διαδίκτυο και να δουν στις 31/7/2015 το τι εορταστική εκδήλωση έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σε αντιστάθμισμα των ΕΠΙΟΡΚΩΝ υπαλλήλων εκείνη την στιγμή, με πυρηνική έκρηξη σε βιομηχανικό συγκρότημα της ΚΙΝΑΣ κι αυτοί που έδωσαν την εντολή να αφαιρεθούν οι πινακίδες, η άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα οδήγησης για έξι μήνες, να μοστράρουν οι σκελετοί τους επάνω από τα διόδια, αφού υποστούν την επεξεργασία των ΠΙΡΑΝΧΑΣ, επειδή το όχημα δεν ήταν ασφαλισμένο σε μαφιόζικη ανώνυμη ασφαλιστική εταιρεία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, που χρεοκοπούν αυτές τις εταιρείες οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες σας, φορτώνοντας τις ντόνγκες τους μέσω των τραπεζών στους απροστάτευτους πολίτες του προτεκτοράτου τους, το GREKYLISTAN ! και μην αναγνωρίζοντας την αυτασφάλεια που έχει σε ασφαλιστική ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ο δήθεν κατηγορούμενος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Και συνεχίζοντας με τις δύο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ, δικαστίνα και εισαγγελίνα, που στις 29/6/2015 για παρόμοια περίπτωση, της ισογείου αιθούσης 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, και δύο ημέρες πριν στις 27/6/2015 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ξεκλήρισαν 38 Εβραίους στην ΤΥΝΗΣΙΑ για προκαταβολή, για να τους θυμίζω τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ αφεντάδες σας την εγκληματική τους οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και να μοστράρουν οι σκελετοί των ΕΠΙΟΡΚΩΝ σφουγγαρόπανων δικαστικών υπαλλήλων  μέσα στην αίθουσα αυτή, γιατί αγνόησαν την αυτασφάλιση που έχει το όχημα ΝΖΜ 2082 και κατακύρωσαν πρόστιμο υπέρ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
Συνεχίζοντας ακόμη πιο παλιότερα, που στις 21/2/2013 διά του εκπροσώπου μου ΧΑΤΖΗ, επιχείρησε να κατατεθεί μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. για ποσόν 2.760.000.000.000.000 ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, υπολογισμένα σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ, με αποτέλεσμα να τον ειρωνευτεί ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιωτάκης Παυλίδης, λέγοντας του εκπροσώπου μου ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ! με αποτέλεσμα εκείνη την στιγμή οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να φτιάξουν τριπλή εορταστική εκδήλωση μέσα στην Δαμασκό !  Οι δύσπιστοι του διαδικτύου πληκτρολογούν 21/2/2013 και αντιλαμβάνονται σε τι μέγεθος ζημιά έπαθαν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα μου ! Που απαιτώ ο σκελετός του ΕΠΙΟΡΚΟΥ Παναγιωτάκη Παυλίδη μετά την επεξεργασία από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ να μοστράρει μέσα στο σαλονάκι  του γραφείου του Προέδρου Πρωτοδικών ! Και στο κυρίως γραφείο απαιτώ να μοστράρει ο σκελετός της Αναστασίας Ζαμπούρη, που στις 23/8/2007 δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα για το μπλοκάρισμα της προαναγγελίας των ΔΗΘΕΝ εκλογών στο GREKYLISTAN, αποπέμποντας τον εκπρόσωπό μου ΧΑΤΖΗ ! με αποτέλεσμα πριν βγει από τα δικαστήρια, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να βάλουν φωτιά, καίγοντας την Πελοπόννησο ! τα Καλύβια Αττικής ! και την μισή Εύβοια ! φωνάζοντας και ο Βύρων Πολύδωρας ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ! καθώς οι φωτιές δεν έσβηναν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2007.
Όπως και της ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ δικαστικού υπαλλήλου της αιθούσης 38 του 3ου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, ο σκελετός της να μοστράρει στο αίθριο της εισόδου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, καθώς στις 14/5/2010 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τους ανατίναξαν τα δικαστήρια, μετά από 30 λεπτά της ώρας, για την παράνομη δήμευση από ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια του Ι.Κ.Α. Αλεξανδρουπόλεως, που έγινε με ψευδή καταγγελία μασονοειδούς αποβλήτου εμπειροτέχνη οικοδόμου για εικονικά ένσημα ! Στην δε αίθουσα αυτήν 38 του 3ου ορόφου, η ΕΠΙΟΡΚΗ Θοδωρίτσα Τσαμαδιά να μοστράρει ο σκελετός της εκεί μέσα, καθώς ξέρει ότι η μασονία ΔΕΝ είναι καλή οργάνωση ! κάνοντας πλάτες στους ομογάλακτους αδερφούς της Εβραίους, για την αυθαίρετη δήμευση του οχήματος ΚΑ 9110, που όχι μόνον είχε πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας του 2008 αλλά ακόμη είχε πληρώσει και τα τέλη κυκλοφορίας του 2009, ενώ τα αστροπελέκια του Δήμου Θεσσαλονικέων του είχαν κατασχέσει το όχημα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και απροειδοποίητα, μπροστά από το σπίτι του καταδυναστευόμενου πολίτη στις 3/4/2008 !
Τον δε μαφιόζο και κατ’ ουσία δήμαρχο Χασδάι Καπόν, ο σκελετός του να μοστράρει στην είσοδο του γραφείου του δημάρχου προς παραδειγματισμό ! Τον δε Χαράλαμπο Τσαντεκίδη, γενικό προϊστάμενο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, ο σκελετός του να μοστράρει μέσα στο γραφείο του προϊσταμένου για να το εμπεδώσουν οι επερχόμενοι προϊστάμενοι, ότι όταν τους καταγγέλλουν οι πολίτες ατασθαλίες και βρωμοδουλειές των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων μου, να σκέπτονται και να μην λένε σαν τον ΖΑΒΑΛΗ Τσαντεκίδη «ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΕΚΝΑ!» σίγουρα από την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ ! Καλώντας τον φρουρό του γραφείου του να οδηγήσει τον πολίτη στην εισαγγελία γιατί δήλωσε ο πολίτης ότι μέσα στην τσάντα του έχει ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΝΕΤΡΟΝΙΟΥ, που μπορούν να ανατινάξουν συθέμελα όόόλο το μασονικό εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ !
Όπως και τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ υπαλλήλους της γενικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έλαβαν καταγγελία στις 21/4/2003 για δύο πέτσινες επιταγές αξίας 20.630 ευρώ και μια τρίτη αξίας 14.845 ευρώ  της εβραϊκής μασονικής μαφίας, που με τον τρόπο αυτό βουλιάζουν οικονομίες λαών, φορτώνοντας με εικονικά δάνεια τις τράπεζες από τα επίορκα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ της εβραϊκής μαφίας, και σε συνεργασία με τους ΣΔΟΪΤΕΣ και τις πατσαβούρες των δικαστικών εδράνων ! να παριστάνουν όόόλοι τους τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., βουλιάζοντας παράλληλα και την οικονομία της υποτιθέμενης χώρας τους !
 
-3-
Γι’ αυτό και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετέφεραν την ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ καταγγελία στο Πρωτόκολλο του Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου, θεωρημένη κι ελεγμένη με κόκκινο στυλό ! για να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ τα ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ πως οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετέφεραν με την μέθοδο των μαγνητικών πεδίων την καταγγελία του καταδυναστευόμενου πολίτη, που κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ από το 2003, καταθέτει ποσόν 30.000 ευρώ για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στο Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης ! που με ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ, πρέπει να ξεμπλοκάρετε όλους τους λογαριασμούς του από τις ΔΗΘΕΝ ιουδαϊκών συμφερόντων τράπεζες ! να του επιστρέψετε όόόλα τα χρήματα που έχετε εισπράξει για λογαριασμό των ΑΦΡΟΝΩΝ & ΑΠΛΗΣΤΩΝ Εβραίων αφεντάδων σας ! την παράδοση του ΚΑ 9110 οχήματος και τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 μετά της αδείας κυκλοφορίας του οχήματος και της άδειας οδήγησης !
Κι όσοι από εσάς επιθυμείτε να γίνετε οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΙ, γίνεστε δεκτοί αφού διαθέτετε εξέχουσα θέση στην υπηρεσία που υπηρετείτε το εβραϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ, κι αφού υποστείτε την επεξεργασία από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού ! οι δε υπόλοιποι που δεν διαθέτουν γραφεία κι επιθυμούν να γίνουν νεομάρτυρες των Εβραίων, στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Για τους πολύ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες των 196 προτεκτοράτων από τις φεουδαρχικές τους ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. & ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ, αυτοί με τα κέρινα ομοιώματά τους στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν !
Οι υπόλοιποι υπηρέτες του εβραϊκού μαφιόζικου ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που επιθυμούν να απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο, πρέπει να υποδείξουν για την θέση που κατέχουν εβραϊκής καταγωγής ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ αφέντη ! που εκτόπισαν λαούς από την γύρω περιοχή της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ! Νοείται η προσωρινή μετεγκατάσταση των εκτοπισμένων προσφύγων, πρέπει να γίνει η εγκατάστασή τους σε σπίτια Εβραίων ! καθώς ΔΕΙΓΜΑ Εβραίου δεν πρέπει να υπάρχει ακόμη και στις εκτός Παλαιστίνης περιοχές ! Νοείται ότι όόόλες οι μαφιόζικες επιχειρήσεις των θρασύδειλων Εβραίων περιέρχονται στην κυριότητα των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και η ανακατανομή του πλούτου περιέρχεται στις κυριότητες των νοημόνων πλέον κρατών. Με το γνωστό ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ των 77 Κ.Ι.Σ. στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ και τα γνωστά ΕΝΥΔΡΕΙΑ σ’ αυτές τις πρωτεύουσες.
Καταργούνται τα χρηματιστήρια που ξάφριζαν κι εξαΰλωναν τις οικονομίες των καταδυναστευόμενων GOIM – ΖΩΩΝ συνεργατών τους ! όπως και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αδρανοποιούνται ! και ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ οι περιουσίες των GOIM συνεργατών, που εμπλέκονται σε εικονικά δάνεια ! για το βούλιαγμα των οικονομιών ! Καταργείται το Ευρωκοινοβουστάσιο, που εκπροσωπεί τις 12 φυλές του Ιουδαϊκού Ισραήλ ! Κι αρχίζει η πλήρης εφαρμογή του ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!! και από την επομένη ημέρα 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 επικυρώνοντας την ΔΙΑΤΑΞΗ μου με την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία στην ισόγειο αίθουσα 16 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης !
Σε περίπτωση  άρνησης των δημοσιο-υπαλληλικών οργάνων να εφαρμόσουν τον νόμο βάσει ΚΟΡΑΝΙΟΥ, που έγραψα διά χειρός Μωάμεθ ! και μη εκτέλεσης της ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ διά των όσων υπαγόρευσα στον εκπρόσωπό μου ΧΑΤΖΗ, που είναι και ο πολιτικός ενάγων για την ΔΗΜΕΥΣΗ όλων των περιουσιών της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! οδεύουν τα ΕΠΙΟΡΚΑ δημοσιο-υπαλληλάκια ενώπιον του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ και ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ενώπιον του δικαστηρίου, ότι η Ελλάς λέγεται GREKYLISTAN και είναι προτεκτοράτο της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, μιας εκ των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ των Κ.Ι.Σ., που ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της άλλοτε ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ Νταβίντ Σαλτιέλ ΔΕΝ είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ στις 29/6/2015 να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να αποδείξει ότι τον πλανήτη γη τον έφτιαξα για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες ! να ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ μη νοήμονα όντα, τα κοινώς μασόνια που ίσα με μιας κότας μυαλό ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Δίδοντας την τεχνογνωσία μου για κοινωνία ΔΙΚΑΙΟΥ με ανθρώπινο πρόσωπο !!! και για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με νέα γραμμογράφηση 555 του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! που τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. δηλώνουν ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΩΤΗΡ !!!





Ο ΑΓΙΟΣ ΖΒΕΡΤΚΑΟΥΗ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ
Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ ΤΗΣ Ν. ΣΥΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟ


Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ & ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟΥ Ν. ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου