Recent Posts

5 Ιανουαρίου 2016

Ο Εβραίος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ σε ρόλο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ



Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ !!! ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ


Θεσσαλονίκη 6/1/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ Κ.Ι.Σ.
Τέκνα περιούσια ! κι εκλεκτά ! της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. σήμερα είναι ο καθαγιασμός των υδάτων! που με βάση των εντολών του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού !!! πρέπει να ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας, που αφοδεύατε επί αιώνες επάνω στον πλανήτη αυτόν ! Καθώς ως γνωστόν ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε αυτόν τον πλανήτη για νοήμονα όντα ! κι όχι για GOIM – ΖΩΑ μασόνια, που σας υπηρετούν ΤΥΦΛΑ μέσω της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σας την γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. που οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ σας πρόγονοι ! με βάση το ΤΑΛΜΟΥΔ! και την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ σας ! σας έμαθαν να το παίζετε ακόμη κι εσείς ΣΟΦΟΙ της ΣΙΩΝ Α.Ε.
Καιρός λοιπόν να αποχωρήσετε από τα εγκόσμια ! καθώς ο κύκλος του καταστροφικού σας έργου επάνω στον πλανήτη αυτόν έχει κλείσει από τις 21/12/2012 με το τέλος της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ !!! Βάζοντας ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός να το γράψουν στο ημερολόγιο τους οι Μάγια του Μόντε Ζούμα από το σημερινό Μεξικό, που τους ΞΑΦΡΙΣΑΤΕ όόόλο τον ΧΡΥΣΟ !!! μέσω των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ τύπου Κορτέζ και λοιπών ΔΗΘΕΝ καρπαζοεισπρακτόρων βασιλέων σας εξ Ευρώπης ! Σπέρνοντας τον όλεθρο και την καταστροφή ! για να φτιάξετε τα νέα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! στις Νέες Ινδίες ! τις σημερινές αποικίες της Βορείου και Νοτίου Αμερικής ! τοποθετώντας υποτακτικά ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας στις ηγεσίες των ΔΗΘΕΝ χωρών !
Καιρός λοιπόν ν’ αρχίσουν να μαθαίνουν και τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! γιατί ο μπαμπάς σας ο θεός έφτιαξε τόσο παμφάγους τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! αλλά και τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού να ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ πρώτα τα εντόσθια ενός οργανισμού! όπως ακριβώς έχετε στους οργανισμούς των δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων σας τα υποτακτικά κι εκλεκτά μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας !
Είδατε ρε τέκνα του μπαμπά σας Θεού με τι ΣΟΦΙΑ τα έφτιαξε αυτά τα ψαράκια; Για να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές, όπως εσείς βάζετε τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας να ξεκοκαλίζουν περιουσίες ανυπεράσπιστων εθνών ! έτσι κι αυτοί να ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΤΟΥΝ για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου