Recent Posts

27 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκαν τα ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ μέτρα !!! μετακυλίοντας τον λογαριασμό στην ΣΙΩΝ Α.Ε.



ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
 


Θεσσαλονίκη 27/1/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τα 77 Κ.Ι.Σ.

Τέκνα ΔΗΘΕΝ πανέξυπνα του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ ! ο μπαμπάς σας Θεός σήμερα μας υπενθύμισε ότι έχετε τον εορτασμό του εικονικού ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ από το 3ο ιουδαϊκό σας ΡΑΪΧ, που παραμυθιάζατε τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας μέσω των μασονικών σας στοών, πως σας το έφτιαξε ο ομογάλακτος αδερφός σας ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ! Και μας πρότεινε ο ίδιος ο μπαμπάς σας ο Θεός, που τον κάνατε 1.000 κομμάτια και τον διανείματε με τις θρησκευτικές σας αιρέσεις στους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ και the BEST συνεργάτες σας, ότι σας περιμένει το πραγματικό ολοκαύτωμά σας ! που είναι το ΤΕΛΟΣ και η συντριβή του 4ου ιουδαϊκού σας ΡΑΪΧ !!!
Αρχίζοντας από τα ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΑ μασόνια σας ! που ενέχονται σε βρωμοδουλειές, καθώς τα βάζατε επί αιώνες να καταδυναστεύουν τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.  Ο τρόπος μαζικής ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ τους είναι η φωτογραφία που σας μοστράρουμε ! τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!! που τα έφτιαξε ο μπαμπάς σας ο Θεός για να ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ τους εκλεκτούς σας συνεργάτες ! που εξακολουθείτε να τους παραμυθιάζετε, πως ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ! μια και λέτε πως κοιμάται όρθιος ! αλλά σας άφησε εσάς, καθώς είστε ο περιούσιος λαός του επάνω στον πλανήτη γη, που τον έφτιαξε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! καθώς και την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν για να κτηνώνετε εσείς τους ανθρώπους και να τους εντάσσετε στις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις ! φορώντας τους από μια μασονική ποδιά ! και διδάσκοντάς τους με το άρθρο 47 της παραγράφου 1, να μην κατανοούν το τι τους καταγγέλλουν οι συνάνθρωποι τους, καθώς τους πείσατε πως τα μασονικά ΖΩΑ !!! δεν έχουν μυαλό ! παρά εσείς μόνον, που είστε και οι νοήμονες εργοδότες τους ! Βάζοντάς τους να παίζουν το ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ! Βγάζοντάς τους στους δρόμους για να αποκλείουν τις εθνικές οδούς ! Να κόβουν κλήσεις και πρόστιμα οι ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ αστυνομικοί σας υπάλληλοι ! Να βομβαρδίζετε άμαχους πληθυσμούς ! Να σκυλοπνίγετε κόσμο και κοσμάκη εκτοπίζοντάς τους από τις πατρογονικές τους εστίες ! όπως απ’ όόόλα τα Βαλκάνια, την Ασιατική Τουρκία, και πρόσφατα απ’ τις εστίες πολέμου που έχετε ανάψει παντού ! Από Συρία ! Ιράκ ! Κουρδιστάν ! Αφγανιστάν ! Πακιστάν ! και τα λοιπά Αφρικανικά ΔΗΘΕΝ κράτη !
 Και να μας μοστράρετε επάνω στα δικαστικά σας έδρανα τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ τις δικαστίνες σας ! αλλά και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ τις εισαγγελίνες σας ! Αλλά και τους εκλεκτούς σας συνεργάτες τύπου  ομογάλακτων αδερφών σας, Αλέξη Τσίπρα ! που τον εκλέξατε την ημέρα του Αγίου ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ αλλά και πρόσφατα με τον μπιρμπιλομάτη σας τον Κυριακούλη Μητσοτάκη, μακρινό ανηψούδι του μαφιόζου Benny Zelom (Λευτεράκη Βενιζέλου) που επιχείρησε να διχοτομήσει την καταδυναστευόμενη Ελλαδίτσα ! για να σας φτιάξει το ιουδαϊκό Μακεδονικό ΔΗΘΕΝ κράτος του Μ. Αλεξάνδρου. Καθώς τον έρμο τον Αλέξανδρο, του φορέσατε και δύο κέρατα στο κεφάλι του, όμοια με του θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ, αφού πρώτα δολοφονήσατε τον πατέρα του τον ΦΙΛΙΠΠΟ, με την τότε εγκληματική σας Μοσσάντ ! για να τον ζέψετε εν συνεχεία τον φουκαρά, να σας υποδουλώνει λαούς ! σαν μακελάρης που ήταν, καθώς ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΕ ακόμη και τους στρατηγούς του ! και από πίσω εσείς να ΑΦΟΔΕΥΕΤΕ τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας ! στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας.
Όπως τα 300 που τα έχετε τώρα μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας ! που το αποκαλείτε ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων ! Βάζοντάς τα να κάνουν και σικέ παιχνίδι σε ένα ιουδαϊκό κακόγουστο ΣΠΑΓΓΕΤΙ γουέστερν ! με μονομάχους τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ σας, που υποδύονται εκεί μέσα τις ΑΘΛΙΕΣ & ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριες του ΣΑΛΟΥΝ του προτεκτοράτου σας του GREKYLISTAN !!!  που επί εποχής Ααρών Αβούρη (Κώστα Σημίτη), βάλατε όόόλα τα ομογάλακτα μασόνια σας από τις ΔΕΚΟ το 1999 να ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ τα αποθεματικά των ταμείων τους ! ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ! για την ΔΟΞΑ του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!
Ρέέέ σεις; Ο μπαμπάς σας ο Θεός έχει και άλλους πολλούς πανέξυπνους Εβραίους; που με βάση την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ και το ΤΑΛΜΟΥΔ σας, απολαμβάνετε ακόμη την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που φοράτε στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια;
Για τώρα GEL BURDA που λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι στις 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 για το SIHTIR PILAF !!! στην ισόγειο αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ της άλλοτε πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας, να υπερασπιστείτε τα ομογάλακτα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ μασόνια ! που ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ στις 29/6/2015 Νταβίντ Σαλτιέλ και πρόεδρος του Κ.Ι.Σ., ΔΕΝ είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να προσέλθει στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ όταν κλήθηκε από τον εκπρόσωπό μας ! να μας αποδείξει ενώπιον του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ότι η Ελλάς είναι κληρονομιά από τον μπαμπά σας τον Θεό ! και προτεκτοράτο της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και μιας εκ των 77 τριγωνικών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ, που κουμαντάρετε τα ΖΩΑ- GOIM μασόνια σας, όπως τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σας, που τους έχετε μέσα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνοντας  πλάτες στα βωμολόχα Εβραιόπουλα ! αλλά και στα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ μασόνια σας, που τα κατευθύνετε αόρατα, αποκλείοντάς μας για πολλοστή φορά να επικοινωνούμε με όποιον  θρασύδειλο ΚΟΠΡΙΤΗ Εβραίο θελήσει να επιχειρηματολογήσει από τους κομματικούς ΣΤΑΒΛΟΥΣ της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Η ΔΩΔΕΚΑΣΤΕΡΗ Ιουδαϊκή Ευρωπαϊκή σημαία
που συμβολίζει τις ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ του Ιουδαϊκού Ισραήλ


Το ΣΗΜΑ & Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ιουδαϊκή σημαία των ΜΑΦΙΟΖΩΝ Εβραίων
που στεγάζουν εκεί μέσα τα GOIM-ΖΩΑ GOLDEN BOYS τους
για να χρεοκοπούν οικονομίες ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ λαών !


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ σημαία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών
που αποτελείται από ΕΠΙΛΕΚΤΑ GOIM-ΖΩΑ μασόνους


Η σημαία της γιγάντιας Εβραϊκής 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και υπηρέτης της ΣΙΩΝ Α.Ε.
όργανο και καταστολέας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
που δρα πάντα υπέρ των ΜΑΦΙΟΖΩΝ Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου