Recent Posts

22 Ιανουαρίου 2016

Σύνθημα ΕΞΕΓΕΡΣΗ ! Παρασύνθημα ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Απόφαση ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!




ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ! ΠΑΡΑΣΥΝΘΗΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!






Θεσσαλονίκη 22/1/2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των Κ.Ι.Σ.



Τέκνα του ιουδαϊκού μασονικού Ισραήλ ! μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών ! και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !

Καλείστε την 11η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, που μου σταυρώσατε αυτήν την ημέρα τον μονογενή μου γιο ! προκειμένου να συνεχίσετε ΑΠΤΟΗΤΟΙ να καταδυναστεύετε μέσω της ΑΘΛΙΑΣ & ΕΛΕΕΙΝΗΣ σας μασονίας τις ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ επάνω στον πλανήτη γη ! που τον έφτιαξα για νοήμονα όντα ! και όχι για GOIM – ΖΩΑ χωρίς μυαλό ! κατευθύνοντάς τα μέσω των μασονικών σας στοών από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των Κ.Ι.Σ. και φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! στα 196 προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! και από τα κομματικά σας παχνιά, βάζοντάς τα να μασουλάνε την ιουδαϊκή σας ΠΑΠΑΡΑ !!! και να βόσκουν τους παράδες που τους τυπώνετε στα Σιωνιστικά σας λιβάδια ! σαν γνήσια και πειθήνια ΖΩΑ που τα έχετε όόόλα ενταγμένα στις δημόσιες και ιδιωτικές σας ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις ! μετατρέποντας τον πλανήτη αυτόν από την ΑΦΡΟΣΥΝΗ & ΑΠΛΗΣΤΙΑ σας σε ένα αχανές KERATISTAN !!!

Καλείστε λοιπόν με την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ σε απολογία για την σύσταση των 77 τριγωνικών σας ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ στην ισόγειο αίθουσα 16 των δικαστηρίων της άλλοτε πρωτεύουσας της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ την Θεσσαλονίκη ! που είναι αυτή η αίθουσα απέναντι από την δικαστική αίθουσα 17 που σας την έφτιαξα κι αυτήν για να σας θυμίζω την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ μαζί με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες σας ! αλλά και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ τις δήθεν εισαγγελίνες σας ! να αποδείξετε ενώπιον του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και του εκπροσώπου μου ΧΑΤΖΗ, που είναι και ο πολιτικός ενάγων ! και υπερασπιστής των απροστάτευτων ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! πως για όλα αυτά ΔΕΝ ευθύνεστε εσείς, αλλά τα  ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας !

Ευκαιρία λοιπόν να αποδείξετε εκεί μέσα πως ο μπαμπάς σας ο Θεός, που σας έκανα ανθρώπους για να υπηρετείτε τους συνανθρώπους σας ! από ΛΑΘΟΣ με κάνατε κι εμένα ΑΛΗΤΗ κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσή σας ! καθώς μου φορέσατε δύο κέρατα ! και με κάνατε τραγοπόδαρο, όπως τους ΤΡΑΓΟΥΣ ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας ! που με εγκατέλειψαν οι ΠΑΝΤΕΣ προς την εφήμερο δόξα ! και των χρυσοκέντητων αμφίων τους ! προς χάριν της ιουδαϊκής σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑΣ που με ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά ! μέσα από τα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια τους χειραγωγείτε όόόλους αυτούς ! καθώς όλοι αυτοί ΔΕΝ διαθέτουν ούούούτε με μιας γίδας μυαλό ! αλλά σας παριστάνουν τις χορεύτριές σας ! αγνοώντας τους νόμους μου, που τους έχω γράψει το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ, για την παραδειγματική τιμωρία ! που με κάνατε 1.000 κομμάτια και με διανείματε με τις θρησκευτικές σας αιρέσεις στα μη νοήμονα ΖΩΑ σας, τα μασόνια ! για να παίζετε μαύρα – κόκκινα στις πλάτες των απροστάτευτων λαών !







Παραμυθιάζοντας τα GOIM – ΖΩΑ σας πως ΔΕΝ ασχολούμαι με τα εγκόσμια ! και πως σας έχω αφήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη ως περιούσιο λαό μου ! ενώ την Σοφία μου,  τις αρχές του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και της πραγματικής Δημοκρατίας τις έδωσα στους Αρχαίους Έλληνες, μετατρέποντας εσείς την δημοκρατία αυτήν σε δημοκρατία του κώλου ! και των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ του W.C. που Ιουδαίος να κερνά ! και Ιουδαίος να πίνει !

Καιρός λοιπόν το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας ανακοινώσει μέσα στην αίθουσα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ τον τελικό προορισμό σας, καθώς και το τι σημαίνουν οι δύο πινακίδες των οχημάτων ΚΑ 9110 και ΝΖΜ 2082 , που σας τις έφτιαξα για να σας θυμίζω για πού προορίζεστε εσείς ! αλλά και τα δίποδα GOIM – ΖΩΑ σας ! που συνεχίζουν να υπηρετούν τον ΑΦΡΟΝΑ, ΑΠΛΗΣΤΟ & ΕΛΕΕΙΝΟ σας λαό ! όπως οι τέσσερις ΔΗΘΕΝ Έλληνες αστυνομικοί, που στις 21/1/2016 παρενόχλησαν επί μία ώρα, από τις 10.45 – 11.45 τον εκπρόσωπό μου ΧΑΤΖΗ, αρνούμενοι να οδεύσουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ που τους πρότεινε για να τους αφαιρέσει ότι είχαν επάνω τους, εάν ΔΕΝ κατόρθωναν να αποδείξουν ότι ΔΕΝ είναι ΕΠΙΟΡΚΟΙ αστυνομικοί, που φέρουν παραπλανητικό Ελληνικό σήμα στα χιτώνιά τους, και ΔΕΝ είναι τσανάκια του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! που κόβουν κλήσεις χωρίς δίκη, και τις στέλνουν αβίαστα μέσω Δ.Ο.Υ. να εισπράττετε εσείς τα ποσά για τις μαφιόζικες επιχειρήσεις σας, που μέσω αυτών βουλιάζετε όόόλες τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών ! συνεχίζοντας να αγνοείτε σε ποιο σημείο του πλανήτη σας έφτιαξα την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ, που εκεί μέσα πρέπει να στεγαστούν οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ συνεργάτες σας από τα 196 προτεκτοράτα σας ! αφού υποστούν την επεξεργασία από την κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο που τους περιμένει ! καθώς και των υπόλοιπων ΕΠΙΟΡΚΩΝ υπαλλήλων που υπηρετούν την Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας !

Συνεχίζοντας κι αυτοί ν’ αγνοούν για ποια δουλειά έφταιξα τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ του Αμαζονίου ποταμού, που τρώνε ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες ! και προορίζονται για την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν, καθώς και τους παμφάγους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ που τρώνε όλη την ΣΑΒΟΥΡΑ του μασονικού και βρωμερού σας συστήματος ! Που από την 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 σας ΕΞΑΫΛΩΣΕ ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ σας μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ το ιουδαϊκό σας έμβλημα στην Νέα Υόρκη, καθώς συμβόλιζε το άλλοτε άτρωτο ιουδαϊκό σας Ισραήλ ! όπως και την επομένη των Χριστουγέννων 26/12/2004 σας ισοπέδωσαν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ στο αθόρυβο ! όλα τα πορνομάγαζά σας στον Ινδικό ωκεανό ! που εκείνο όπως το καταλάβατε δεν ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ !!! για την πρόωρη εξαργύρωση της επιταγής των 30.000 ευρώ και την άρνησή σας να μου στήσετε τον ναό της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! Και είδατε το τι επακολούθησε στις 11 ΜΑΡΤΙΟΥ του 2011 στην Φουκοσίμα για την άρνηση και του Λευίτη δεσπότη σας Άνθιμου Κουκουρίδη, που είπε στον εκπρόσωπό μου ΧΑΤΖΗ, πως δεν προβλέπεται τέτοιος ναός στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!!

Άντε λοιπόν τώρα με τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας ! να μου αποδείξετε πως σας έχω εξουσιοδοτήσει με την υπογραφή μου ! να καταδυναστεύετε την νοήμονα ανθρωπότητα ! που με αυτήν την υπογραφή μου δηλώνω τον ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ! ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ !!!






 ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ο τηλεοπτικός αστέρας της ΣΙΩΝ Α.Ε.
που ΔΗΘΕΝ κατεδάφισε το ιουδαϊκό έμβλημα στην Νέα Υόρκη
για να διασκεδάζουν με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ τους οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι



 





ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΟΥΚΟΥΡΙΔΗΣ ο Λευίτης Δεσπότης της ΣΙΩΝ Α.Ε.

που μέσω της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ απαγορεύει την ανέγερση !

του ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!!


 ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΑΛΤΙΕΛ ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ & ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ του Κ.Ι.Σ.

της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

και μιας εκ των 77 του ιουδαϊκού KERATISTAN επάνω στην γη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου