Recent Posts

10 Ιανουαρίου 2016

Η επόμενη ημέρα του Αγίου ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ και η απονομή των μεταλλείων





21-12-2012 Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
11-2-2016 ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ W.C. KAI ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΕΤΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ  ΣΤΟΥΣ  ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ & ΔΙΑΘΗΚΗ
ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


  Θεσσαλονίκη 11/1/2016
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Με κύριους αποδέκτες τα  GOIM – ΖΩΑ μασόνια, που επιθυμούν να ξεχαϊβανέψουν για να συνεχίσουν ν’ απολαμβάνουν επίγειο παράδεισο !
Προς τα υποτακτικά δημοσιο-υπαλληλικά Αστυνομικά ! Δικαστικά ! & Φοροεισπρακτικά ! GOIM – ΖΩΑ που υπηρετείτε ακόμη τα συμφέροντα της ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών εταιρειών των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων μου ! που σας ΚΤΗΝΩΣΑΝ τις κοινωνίες επάνω στον πλανήτη γη μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας ! μετατρέποντας τους νοήμονες ανθρώπους σε άβουλα και μη νοήμονα όντα ! εντάσσοντάς σας στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις τους, προκειμένου να καταδυναστεύουν μέσω των 196 προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών τους ! τους απροστάτευτους ! δύσμοιρους ! και δεινοπαθούντες ! πολίτες, μ’ εσάς που τους υπακούτε σαν πειθήνια ζώα τους ! Καθώς σιβυλλικά σας αποκαλούν αυτοί οι πάτρονές σας Εβραίοι GOIM για το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που διαθέτετε ! και δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με μιας κότας μυαλό ! Καθώς οι θλιβερότητες που σας βάζουν να κάνετε για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής τους ΜΑΦΙΑΣ ! από τα Κ.Ι.Σ. των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! ξεπερνά κάθε όριο λογικής και φαντασίας !
ΔΗΛΩΝΩ διά του κομιστού κι εκπροσώπου μου ! Στέφανου Χατζή του Ιωάννου ! και νομικού εκπροσώπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του πλανήτη γη ! που τον έφτιαξα για νοήμονα όντα ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες μετά των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων τους ! με την μοναδική και πραγματική ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που του υπαγόρευσα, ορίζοντας ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΥ τoν μονογενή μου Υιό, τον οποίο κι έστειλα για να τους νουθετήσει ! αλλά αυτοί μου τον σταύρωσαν ημέρα ΠΕΜΠΤΗ οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι, που τα αρχικά γράμματα SHACO δηλώνουν τον ΣΩΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΥ !!! Επιλέγοντας την ημέρα Πέμπτη 11-2-2016 και μια ημέρα μετά του Αγίου ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ! για να τους θυμίζει και την επίσημη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους μέσω της ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ διαδικασίας, εις την ισόγειο αίθουσα 16 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! για την ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ !!! όλου του κινητού και ακίνητου πλούτου που κατέχουν τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ μετά των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, μέσω των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ και φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ από τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη του αχανούς ιουδαϊκού τους KERATISTAN !!!
Κατασκευάζοντας με την πανουργία των ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε. 1002 Θεούς ! και αιρέσεις ! προκειμένου να διχάζουν λαούς κι εθνότητες για να ικανοποιούν την ΑΔΗΦΑΓΟ ! ΑΦΡΟΝΑ ! & ΑΠΛΗΣΤΟ! βουλιμία τους με το να συλλέγουν υπό τους πόδας τους όόόλον τον πλούτο της γης μέσω των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών στην γιγάντια ΔΗΘΕΝ Αγίας τους ΣΙΩΝ Α.Ε. Με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνονται οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτοί, πως ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ για τρίτη φορά ΔΕΝ τους επιτρέπω ! Παρά επιτρέπω ναό της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην τοποθεσία Μοναστηράκι Φερρών !

Και παγκόσμιο ίδρυμα της Παναγίας ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που τελικά έχω προγραμματίσει να ΣΩΣΕΙ ΟΟΟΛΟ τον κόσμο από την εβραϊκή μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που κατέτρωγε επί αιώνες όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!!
Τους δε νόμους μου ! φρόντισα να τους γράψω το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ ! με την ανάλογη τιμωρία που επιβάλλεται να παραδειγματίζει στο εξής τους άφρονες και άπληστους μιμητές του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!! Κι επειδή τα χέρια που έκλεβαν για λογαριασμό της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ !!! αλλά και τα οπίσθια των Εβραίων που αφόδευαν επί αιώνες μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ ! είναι άπειρα ! έχω φροντίσει μέσω του κατασχεμένου οχήματος ΚΑ 9110 που το παραμάζεψαν οι Εβραίοι, την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των ΑΦΡΟΝΩΝ του Ιουδαϊκού Ισραήλ, που για τους πολύ εκλεκτούς συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής μαφίας, τους the BEST που λέμε, έφτιαξα τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ, που τα έχω μάθει να ξεκοκαλίζουν πρώτα εκ των έσω ! και μετά προς τα έξω, τον σάπιο κρατικό δημοσιο-υπαλληλικό μηχανισμό κάθε προτεκτοράτου ΔΗΘΕΝ κράτους ! που οι σκελετοί τους να μοστράρουν σε βιτρίνες μέσα στις υπηρεσίες που προσέφεραν το καταστροφικό τους έργο ! Καθώς για τους σκελετούς των ΕΚΛΕΚΤΩΝ κι επιφανών μαφιόζων συνεργατών ! αυτοί στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν ! μαζί με τα κέρινα ομοιώματα τους ! και τον μονόφθαλμο θεό τους τον ΒΑΛ ΜΙΑΝ, που τον έχουν επάνω στα χαρτονομίσματα των U.S.A. ! και σε μακέτα εκεί & τον ναό του Σολομώντος !
Για τους υπόλοιπους που θέλουν να παραστήσουν κι επιθυμούν να γίνουν οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ, ως και τα αρχικά γράμματα των κατασχεμένων ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πινακίδων του οχήματος από 31/7/2015 του ΝΖΜ 2082 έφτιαξα τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας που είναι ειδικά για να τρώνε όόόλη την ΣΑΒΟΥΡΑ του μασονικού συστήματος ! σαν αυτούς που του ξήλωσαν τις πινακίδες και του επέβαλλαν και πρόστιμα για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής τους μαφίας, που οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες και εισαγγελίνες με συνοπτικές διαδικασίες επικυρώνουν τα ΔΗΘΕΝ πρόστιμα ! παριστάνοντας κι αυτές τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ !!! Σας θυμίζω ότι για την επιταγή που εξαργύρωσαν οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ αφέντες σας στις 19-11-2004 των 30.000 ευρώ,, που είναι μοστραρισμένη μέσα στο διαδίκτυο και είναι χωρίς αποδέκτη ! είχα προστάξει την γραφομηχανή να χτυπήσει από μόνη της ΣΤΑΥΡΟ πριν από το ποσόν ! διότι η επιθυμία μου είναι να αναγερθεί ο ναός της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ – ΑΛΚΑΪΝΤΑ, γι’ αυτό σας προέκυψε το αναπάντεχο ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ στον Ινδικό ωκεανό ! ακριβώς την επομένη των Χριστουγέννων στις 26-12-2004, που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι ! αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ από τον Άγιο και ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας σε συνεργασία μετά των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ !!!! όπως ακριβώς έγινε και η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ιουδαϊκού σας εμβλήματος οι δίδυμοι πύργοι στις 11-9-2001 από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!
Γι’ αυτό η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ πρέπει να ανεγερθεί με τα κλεμμένα των ΑΦΡΟΝΩΝ & ΑΠΛΗΣΤΩΝ Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ και δεν χρειάζονται τώρα δίσκοι για κάνα φραγκάκι ! Καθώς η ΕΝΤΟΛΗ που σας δίδω μέσω του εκπροσώπου μου ! είναι να ανεγερθεί με τα κλεμμένα χρήματα που συλλέγανε επί αιώνες των ΔΗΘΕΝ Αγίων Εβραίων, που σας παρίσταναν τους παντοκράτορες !
Φροντίστε λοιπόν να ξεμπλοκάρετε και τα χρήματα από το Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης καθώς και τις λοιπές τράπεζες, που κάθε χρόνο τον Νοέμβριο μήνα από το 2003 καταθέτει ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τις 30.000 ευρώ για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που ξεπερνά τώρα το ποσόν των 400.000 ευρώ συν τις 373.827,07 ευρώ που του έφαγαν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι με την βοήθεια των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! συν τα υπόλοιπα μπλοκαρισμένα χρήματα που του έχω φορτώσει και ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ για την ανέγερση του παρεκκλησιού της ΑΛΚΑΪΝΤΑ στον μπλοκαρισμένο χώρο των 24 στρεμμάτων, που η πινακίδα ακόμη γράφει από 3/6/2008 στο τέλος ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!! καθώς όλοι σας είστε ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ και τσανάκια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ! που του δημεύσατε 5.850 τ.μ. με την διαπλάτυνση της περιφερειακής οδού Φερρών – Αλεξανδρουπόλεως και ΔΕΝ τον αποζημιώσανε ακόμη οι πάτρονες σας της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!!
Και κάτι τελευταίο, οι Εβραίοι που σας ελέγχουν μέσω των 77 Κεντρικών Ισραηλινών Συμβουλίων τους, πρέπει να ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΟΥΝ ! να ΠΑΣΣΑΛΩΘΟΥΝ ! και να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ !!! μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών τους πρωτευουσών ! με έναν οριχάλκινο από επάνω από τα ενυδρεία Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ που να θυμίζει σε όλους σας το κατάντημά τους ! και τον παραδειγματισμό προς αποφυγήν αν στο εξής θέλετε να απολαμβάνετε κι εσείς επίγειο παράδεισο ! καθώς βρίσκονται ακόμη εγκατεστημένοι Εβραίοι στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ που πρέπει να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, για να στεγαστούν προσωρινά οι Σύριοι πρόσφυγες που βρίσκονται διασκορπισμένοι μέσα στην Ευρώπη, αλλά και οι απόκληροι των γύρω περιοχών της πάλαι ποτέ ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, αφού τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. δηλώνουν το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ !!! συνενώνοντας και όόόλες τις θρησκείες σε μία με κύριες την Ορθοδοξία με το Ισλάμ, που ο δικέφαλος αετός συμβολίζει όλες τις εκκλησίες Ανατολής και Δύσης με την νέα γραμμογράφηση 555, που το 1453 του το μοστράριζα το νέο barcode σε όραμα του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή της Πόλης ! που κατόπιν εντολής μου έθεσε υπό την κηδεμονία και προστασία του Ισλάμ την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου