Recent Posts

4 Ιανουαρίου 2016

Το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ μπουκέτο των ιουδαϊκών ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ




TA ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΜΠΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 4/1/2016


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙO>info@kis.gr

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ           >president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                >epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ   >grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                  >ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ    >kataggelies@sdoe.gr                        

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ     >cybercrimeunit@hellenicpolice.gr      

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ    >nis@nis.gr                                         

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ    >pressoffice-gada@hellenicpolice.gr 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ      >minjust@otenet.gr                            

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ    >pressoffice@yptp.gr                                  

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν    >infopar@parliament.gr                     
      ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ   >protodikeio-thes@otenet.gr
Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ Κεντρικών Ισραηλινών Συμβουλίων

Τέκνα περιούσια του ΑΤΡΩΤΟΥ Ιουδαϊκού σας Ισραήλ, μετά από την ανάπαυλα των 10 ημερών, που είναι όσες και οι δέκα εντολές που σας κόμισε ο προπάτοράς σας ο Μωυσής, εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας κομίζουμε εν έτει 2016 από τον μπαμπά σας τον Θεό την ενδεκάτη του εντολή ! που είναι το «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ».

Και στο διάστημα των δέκα ημερών, διαπιστώνουμε ότι κυριολεκτικά ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΑΤΕ !!! Ρέέέ σεις, τι σας είπαμε στις 24/12/2015; Δεν σας είπαμε να προσέχετε την επόμενη ημέρα 25/12 που είναι Παρασκευή; και ειδικά μετά την προσευχή των ευσεβών Μουσουλμάνων; Αντ’ αυτού εσείς αρχίσατε να καίτε την Αυστραλία ! την Καλιφόρνια ! την Βολιβία ! και να συνεχίζετε να εκτοπίζετε άμαχο πληθυσμό από το προτεκτοράτο σας την Συρία ! εεε, και ως ήταν φυσικό να σας αρχίσουν και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ! να σας κατακλύζουν με πλημμύρες την Βραζιλία ! την Παραγουάη ! την Ουρουγουάη ! την Αργεντινή ! την πάλαι ποτέ κραταιά σας Αγγλία ! την Ουαλία ! την Σκωτία ! καθώς και τις κεντροδυτικές πολιτείες των άλλοτε Νέων Ινδιών σας ! και σημερινών προτεκτοράτων σας των U.S.A.

Ρέέέ εσείς; τι τυφώνες ήταν αυτοί που εισπράξατε Χριστουγεννιάτικα στο Μιζούρι ! στο Άρκανσο ! στην Οκλαχόμα ! στο Οχάιο ! στο Τέξας ! και σε άλλες περιοχές των εκλεκτών σας Ηνωμένων Πολιτειών; Μα τι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ που είστε, διασκεδάζοντας την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ με αυτά που σας συμβαίνουν ! εν έτει 2015 !!! Καθώς ακόμη ΔΕΝ ξέρετε το τι σας ξημερώνει εν έτει 2016 ο μπαμπάς σας ο Θεός, που τον κάνατε 1.000 κομμάτια, διαμελίζοντάς τον και διανέμοντάς τον στα GOIM – ΖΩΑ σας, που τα μάθατε να βοσκάνε παράδες στο αχνές KERATISTAN σας ! καρπούμενοι εσείς όόόλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που ευτυχώς ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε αυτόν τον πλανήτη για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ !!! κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες, που το παίζετε ακόμη παντοκράτορες στα ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ μασόνια σας ! Καθώς αυτά δεν διαθέτουν ούούούτε ίσα με μιας κότας μυαλό ! και σας υπηρετούν ΤΥΦΛΑ όπως τα 196 χαϊβάνια σας από τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, μέσα στις 77 φεουδαρχικές ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας, που έχετε εγκαταστήσει επάνω στον πλανήτη γη ! κουμαντάροντας τες από τα Κ.Ι.Σ., που οι ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας ίδρυσαν την γιγάντια Αγία ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών ! τοποθετώντας βασιλείς ! Προέδρους ΔΗΘΕΝ Δημοκρατιών ! Πρωθυπουργούς ! Δικτατορίσκους ! Σεΐχηδες ! και πάσης φύσεως κακομοίρηδες ! 


-2-

Σαν τον βασιλιά σας της Σαουδικής Αραβίας, που τον παροτρύνατε να αποκεφαλίζει θρησκευτικούς του αντιπάλους ! Όπως ακριβώς κάνετε με τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας Βλαδιμηρούτσκα σας ΠΟΥΤΙΝ και τον γιαλαντζί Μουσουλμάνο σας τον ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, που αυτόν τον βάλατε να παίζει ρόλο Σουλτάνου στο προτεκτοράτο σας των Νεότουρκων ! Καίγοντας καραβάνια βυτιοφόρων πετρελαίου ! προς τέρψιν των ΖΩΩΝ μασόνων σας ! και διασκεδάζοντας παράλληλα και την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ λόγω ανάγνωσης του ΤΑΛΜΟΥΔ και της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ , που καλείστε στην ισόγειο αίθουσα 16 εν έτει 2016, ημέρα Πέμπτη, στις 11 Φεβρουαρίου, να είστε παρόντες και οι 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των Κ.Ι.Σ. στην άλλοτε πρωτεύουσα της Βαλκανικής φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ !!! για να μας προσκομίσετε τα έγγραφα με την υπογραφή του μπαμπά σας Θεού !!! ότι σας εξουσιοδότησε να ΚΤΗΝΩΝΕΤΕ νοήμονα όντα ! μετατρέποντάς τους σε ΖΩΑ – GOIM μασόνια, όπως σιβυλλικά τους αποκαλείτε ! κι εν συνεχεία να τα τοποθετείτε σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, προκειμένου να καταδυναστεύουν για λογαριασμό σας απροστάτευτους πολίτες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !

Όπως ακριβώς ενήργησαν τα δημοσιο-υπαλληλικά σας ΖΩΑ υποδυόμενα τους ΔΗΘΕΝ Έλληνες αστυνομικούς στις 31/7/2015 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, που ο πολίτης απαίτησε την επιστροφή του 1,40 ευρώ από τον υπάλληλό σας των διοδίων για την παράνομη είσπραξη ! Ενώ πληρώνει τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο για να κυκλοφορεί ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ καθ’ άπασα την Ελληνική επικράτεια ! Αρνούμενος ο υπάλληλός σας να του το επιστρέψει το ποσόν με αποτέλεσμα ο GREKYLOS αστυνομικός που κλήθηκε με το περιπολικό, να του αφαιρέσει με την συνάδελφό του τις πινακίδες ! την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ! και το δίπλωμα οδήγησης για 6 μήνες !!! και να τον ρωτά αυτός ο ΖΑΒΑΛΗΣ αστυνομικός σε ποιον Θεό πιστεύει ! λες κι οι θεοί είναι ΠΟΛΛΟΙ ! καθώς τον Θεό σας τον κάνατε 1.000 κομμάτια και τον μοιράσατε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! Που εκείνη την στιγμή εισπράξατε ΠΥΡΙΝΗ ΕΚΡΗΞΗ στην Κίνα κι επί 15 ημέρες καιγόντουσαν οι επιχειρήσεις σας από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού !!!

Με την ιστορία αυτή να έχει και συνέχεια στην κάθοδό του από την Ορεστιάδα λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων στις 3/9/2015, να του κόψουν τέσσερις κλήσεις στην ΣΤΡΟΥΓΚΑ της Μάνδρας Σουφλίου GREKYLIKA GOIM αστυνομικά σας δημοσιο-υπαλληλάκια, που υποδύονταν τους Έλληνες αστυνομικούς και σας διαχωρίζουν τους λαθρομετανάστες σας ! που τους μεταφέρουν δικά σας μασόνια μεταφορείς, καθώς εκεί γίνεται ο διαχωρισμός, ποιοι είναι για ΜΑΥΡΗ εργασία να πάνε στις επιχειρήσεις των μασόνων συνεργατών σας ! μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, και ποιοι είναι να επαναπροωθηθούν για τις βόρειες φεουδαρχικές ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ των Ευρωπαϊκών προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! που τα αρχικά της πινακίδας του οχήματος ΝΖΜ 2082 ΔΗΛΩΝΟΥΝ τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των δώδεκα φυλών του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ !!! Τέτοια ΠΛΑΚΑ μόνον ο μπαμπάς σας Θεός μπορεί να σας κάνει ! δίδοντας και τις δέουσες οδηγίες στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όποιος τον ακουμπάει για λογαριασμό σας να παθαίνετε τέτοια ζημιά ! που να πηδάτε σαν τα βατράχια ! όπως στην Ιερουσαλήμ ! την Βοστώνη ! την Τυνησία ! την Σαγκάη ! στην Νότια Γαλλία ! και στην Δαμασκό ! που ο ομογάλακτος αδερφός σας Παναγιωτάκης Παυλίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης, που ΤΟΛΜΗΣΕ στις 21/2/2013 να τον ειρωνευτεί και να του πει «ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ» για το ποσόν των ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ υπολογισμένα σε ράβδους χρυσού, που κάνουμε τώρα ΑΠΑΙΤΗΤΟ αυτό το ποσόν για λογαριασμό των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και είδατε το τι εισπράξατε εκείνη την στιγμή μέσα στην Δαμασκό ! ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ όλοι σας με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλά που έχετε στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια !

Όπως και στις 2/10/2015 από τους έτερους GOIM Γκραικύλους ταγματασφαλίτες αστυνομικούς σας από την ΞΑΝΘΗ, που του έκοψαν δύο κλήσεις 500 ευρώ για εσάς και 400 για πάρτη τους ! Ανοίγοντας οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τους ουρανούς και βουλιάζοντας όόόλη την Νότια Γαλλία από εκείνη την αναπάντεχη νεροποντή ! Αλλά και αρχίζοντας και η 3η ιντιφάντα των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ να σας ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ μέσα στις συναγωγές σας ! στις στάσεις των λεωφορείων ! στους πολυσύχναστους χώρους τους ομογάλακτους Εβραίους αδερφούς σας ! και σε όόόλες τις πόλεις της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, που πρόσφατα άρχισαν να σας τους γαζώνουν με αυτόματα όπλα στις καφετερίες της ! όπως στην πόλη του ιουδαϊκού σας ΦΩΤΟΣ το Παρίσι ! και να μην μπορείτε να τους εντοπίσετε ! Μπας και ήταν την Πρωτοχρονιά πάλι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που σας έκαναν καλό ποδαρικό; Καθώς η εγκληματική σας Μοσσάντ τους ψάχνει ακόμη μέσα στην Ιερουσαλήμ!!!

Λοιπόν περιούσια τέκνα του μπαμπά σας του παιχνιδιάρη Θεού σας ξαναθυμίζουμε το επίσημο ραντεβού, που μας προγραμμάτισε ο μπαμπάς σας ο Θεός στην αίθουσα 16 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης για τις 11/2/2016 ημέρα Πέμπτη ! για να σας θυμίζει την ημέρα σταυρώσεως του γιου του ! του Μονογενή ! που τον εξουσιοδότησε να είναι ο ΑΡΧΩΝ αυτού του ΚΟΣΜΟΥ ! ως και τα αρχικά SHACO που σημαίνουν Σωτήρ Χριστός Άρχων Κόσμου !

Σημειώνουμε στα δικαστικά έδρανα μπορείτε να έχετε τις πλέον επίλεκτες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ σας, σαν κι αυτές που της είχατε στις 29/6/2015 !!! για να απολαύσετε σε ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ! τον μπαμπά σας τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Dako?



 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Τα γίδια τα μασόνια των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που ΔΕΝ διαθέτουν

ούτε με μιας γίδας μυαλό στα ΚΛΟΥΒΙΑ τους κεφάλια !


 Το τελικό ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ των Εβραίων γίνεται από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ

και ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ τους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ !!! 


 ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΑΒΙΔ

που περνά σε άλλη διάσταση με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου