Recent Posts

3 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή Κοινοβουστάσιο;



 
 Θεσσαλονίκη 3-7-2015



QUIZ για να προβληματίζονται τα μασόνια! και να απαντούν οι ΨΑΓΜΕΝΟΙ.

Καθώς αφορά και τους κρατικούς λειτουργούς των δημοσίων υπηρεσιών και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λαμβάνουν τα κατωτέρω e-mail στις αρμόδιες υπηρεσίες τους, από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr    

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr   

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ              pressoffice@yptp.gr 

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                infopar@parliament.gr        

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr
 

Αυτός ο χώρος που στεγάζει 751 εκπροσώπους είναι πράγματι το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των δημοκρατικά εκλεγμένων εκπροσώπων των λαών αυτών; ή το ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ενός Βάρβαρου! Άφρονα! Άπληστου! Απολίτιστου! Αντίχριστου! κι Αιμοσταγούς λαού; Για λοιπόν απαντάτε στα καθημερινά e-mail που σας στέλνει το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, διότι απευθυνόμαστε σε εσάς που είστε δημόσια πρόσωπα και κατέχετε διοικητικές κι εξέχουσες θέσεις στον δημόσιο βίο, καθώς ο δείκτης νοημοσύνης σας επιβάλλεται να είναι ανεπτυγμένος!

Η σωστή απάντηση στο neataxi555.blogspot.gr και στην ενότητα που γράφει QUIZ Ν.2






  • Athanasios Iwannis Tzikas oxi sta metra ΕΛΛΗΝΕΣ
  • Athanasios Iwannis Tzikas ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου ρε ΤΖΙΚΑ γιατι δεν ΜΟΣΤΡΑΡΙΣΕΣ και το σχολιο μου ? για τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ του μασονικου εβραικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ ? και το τι λογαριασμο ΜΑΜΟΥΘ καλουνται τωρα να πληρωσουν μαζι με το Δ.Ν.Τ. & το ευρωπαικο ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους ? η ΑΠΟΦΑΣΗ εκδοθηκε στις 27-6-2015 & ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ στις 29-6-2015 μεσα στην 17 αιθουσα των δικαστηριων θεσ/νικης !!! για να τους θυμιζουμε την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ τους οργανωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! που βουλιαζει οικονομιες λαων με τα μασονοειδη ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους !!! Gege ?
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aρε χαρουμενε εβραιε Tzika ειδες πως σε καταντισε ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος ? που σε πηρε χαμπαρι οτι διαβαζεις πολυ ΤΑΛΜΟΥΔ γι αυτο σας προγραμματισε να πατε απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΙΣΗ οοολο το εβραικο μασονικο ΑΛΗΤΑΡΓΙΟ ! και μαλιστα μεσω ISIS !!! Aferim ! να σας βλεπουν και τα μασονια σας και να τα πιανει ΤΣΙΡΛΑ !!! απο την ιουδαικη ΝΑΓΚΜΠΑ που σας περιμενει !!!
  • Athanasios Iwannis Tzikas re masone polla eipes mipws prepei na to vouloseis??
  • Athanasios Iwannis Tzikas χατζησ Ιωαννησ στεφανε δεσ τι γυνετε ρε και ασε τισ βλακιεσ που λεσ ολοι μερα μασ ταπριξεσ , gege???
  • Athanasios Iwannis Tzikas prwsexe giati se vlepo me gripi sto nosokomio
  • Athanasios Iwannis Tzikas evromasone kai den me lene opws me les den eimai toso vlaka osw esei
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αααα ρε χαρουμενε Τζικα ! ΦΡΟΥΤΟ του ιουδαικου μπαξε ! δεν σας τα λενε στην μασονικη σας στοα τα κατορθωματα της εγκληματικης σας μοσσαντ ? μεχρι ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ επανω στην κολωνα της Δ.Ε.Η. οι δυκοι σας καλιτεχνες με κανανε ? και ο μπαμπας σου ο παιχνιδιαρης θεος με ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ και με ξαναφτιαξε ! ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ! χωρις να εχω ουουουτε σημαδι ! αλλα η κολωνα της Δ.Ε.Η. σταματημενη στο λεβιε με τις ταχυτητες του αυτοκινητου !!! χωρια ΚΑΡΚΙΝΟΙ ! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ! ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ! ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ! ΤΟΞΙΚΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ! με ΠΙΕΣΗ 48 στο Α.Χ.Ε.Π.Α. που νομισαν πως ειμαι εξωγηινος !!! και στο τελος τα παιξανε ! δεν ρωτας τ αφεντικο σας τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβιντ Σαλτιελ ? να σας τα πει απο πρωτο χερι ? Αααα ρεεε ΖΑΒΑΛΗ που τραβας και εσυ κουπι για την ΣΙΩΝ α.ε. την ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ & ΞΟΦΛΗΜΕΝΗ !!! Gege ?


  • Athanasios Iwannis Tzikas Χατζησ Ιωαννου λυπων αφου το πασ ετσι ετιμασου να παθεισ μεγαλο κακο απο την Στοα και τουσ φιλουσμου Μασονουσ , ξερεισ τι κανουμε στιν Στοα βιαζουμε τησ γυνεκεσ απο αφτον που μασ σικοφαντη και το καλυτερο δεν στοπα , οσω θα ζεισ εγω θα σου λεω τι θα κανεισ αν φερεισ αντιρισει Μεγελο κακο Σε περημενη , εχεισ δει το HOSTELL Συγουρα τοχεισ δει αφτα δεν ειναι τιποτα σαφτα που οι σκοτινεσμασ διναμοισ θα σου γ@μαμε ολοι τιν οικογενια και το καλυτερο Στεφαοσ Χατζησ Ιωαννου στο φιλαω για εκπλιξη, το γαλα τισ μαμασου τοπινεσ??? Ετιμασου να το ποιοισ ολοοοοο γιατι εγω θα λεω τι θα κανεισ και εσει θα χωρεβεισ ποιονιμου μια μερα θα κλιθεισ να με υπιρετισεισ πιονιμου θα παρακαλασ να μην ειχεσ κανει ποτε αφτοι την κουβεντα , δεν φτεσ εσει φτενε ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑΣΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΟΙ ΠΟΤΕ??????????????? ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΣΥΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , δεν θα υπαρχει μεροσ να κρηφτησ ειμαι διπλασου εφτασα ετιμασου να δεισ τον χριστο φανταρο . gege malakismeno
  • Athanasios Iwannis Tzikas gege????????????????????????

  • Athanasios Iwannis Tzikas gege????????????????????????
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Aααiiiνεεε ρεεε χαμενε και ΖΑΒΑΛΗ θανασακη Τζικα ! Πολυ εκνευρισμενο σε βλεπω ! φαινεται οτι εμαθες το τι επαθε ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας του Κ.Ι.Σ. της βαλκανικης σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ο Νταβιτ Σαλτιελ μεσα στα δικαστηρια της Θεσ/νικης στις 29-6-2015 μετα απο την δικη που ειχαμε με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ σας που μας παρισταναν τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ σας στην ισογειο αιθουσα 17 !!! που την αιθουσα επελεξε ο μπαμπας σας ο θεος για να θυμιζει στα ΖΩΑ τα μασονια σας την εγκληματικη σας οργανωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! που εκει μεσα εγινε της ιουδαιας το ΚΑΓΚΕΛΟ !!! χεστηκανε και οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ οι δικες σας ! με τις αναποδες που πηρε ο εκπροσωπος μας ο Αlkaindas ! για να τους προγραμματισει ο μπαμπας σας ο παιχνιδιαρης θεος ! να ξανασυναντηθουν μετα απο 28 μηνες στα ασανσερ του ισογειου ! διδοντας ο Αlkaidas εντυπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!! του ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας ! επιστρεφοντας το ο Σαλτιελ ! επιμενοντας ο Αlkaidas και λεγοντας του ! ( Παρτο ρεεε να το δωσεις σε καναν εβραιο για να ΧΕΣΤΕΙ απ την πολυ χαρατου ) εξοργιστηκε ο δικος σας και επιχειρισε να τον χτυπησει ! που παρενεβη τοτε το αστυνομικο οργανο να τον σταματησει ! που τα εβαλε και με αυτο γιατι δεν εμποδιζει τον δικο μας που διενειμε τα εντυπα ! και μαλιστα μπροστα στον φεουδαρχη σας που πιστευε πως ειναι η ΕΛΛΑΣ προτεκτορατο των εβραιων !!! καθως πηρε αναποδες και ο Αlkaidas και τον καλουσε να πανε στο αυτοφωρο ! για να διαπιστωσουν απο κοινου αν ειναι ακομα φεουδατο των εβραιων αυτο το ΑΛΛΟΤΕ KΩΛΟΧΑΝΙΟ σας ! η ΕΛΛΗΝΙΚΗ επικρατεια ! ΧΕΣΤΗΚΕ τοτε ο Σαλτιελ ρωτωντας τον αν ο Αlkaidas ειναι νομικος ! και με υποδειξη του αστυνομικου οργανου μπηκε στο δευτερο ασανσερ και την ΚΟΠΑΝΗΣΕ !!! την τριτη φορα που θα τους προγραμματισει να ξανασυναντηθουν ο παιχνιδιαρης μπαμπας σου θεος ! ειναι προγραμματισμενη στο ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ του θερμαικου κολπου για το γνωστο ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που σας περιμενει οοολους τους εβραιους !!! μεχρι τοτε κανε υπομονη ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ειναι με σιδερολοστους ! που να ξεκινα απ τα οπισθια σας & να βγαινει απο το ΒΩΜΟΛΟΧΟ στομα σας ! καθως σας αναλαμβανει η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ με τους μαχιτας της ISIS μετα απο την ιουδαικη σας CRISIS για μια εβραικη ΝΑΓΚΜΠΑ !!! ειδες λοιπον ποσο ωραια τα προγραμματιζει ο μπαμπας σας ο θεος ? που τον αποκαλειτε ΜΑΛΑΑΑΚΑ !!! Αferim ! SEITAN kalderim Coglan ! Yiahoundi SERSERI tambourou ! boundala SON efendim !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου