Recent Posts

1 Ιουλίου 2015

Ποιοι εκλέγουν τους αντιπροσώπους αυτής της Βουλής;



Θεσσαλονίκη 2/7/2015


QUIZ για να προβληματίζονται τα μασόνια! και να απαντούν οι ΨΑΓΜΕΝΟΙ.

Καθώς αφορά και τους κρατικούς λειτουργούς των δημοσίων υπηρεσιών και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λαμβάνουν τα κατωτέρω e-mail στις αρμόδιες υπηρεσίες τους, από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    

ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr    

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr   

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ              pressoffice@yptp.gr 

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                infopar@parliament.gr        

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr



Τελικά ποιοι εκλέγουν τους αντιπροσώπους αυτής της Βουλής, που την αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ; οι πολίτες αυτού του προτεκτοράτου; ή οι αόρατοι ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ; Σας υπενθυμίζουμε ότι τα e-mail που σας στέλνουμε τα διαβάζουν και οι πιγκουΐνοι στη Γη του ΠΥΡΟΣ! Για να αντιλαμβάνονται πως στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ επάνω στα δικαστικά έδρανα ένας ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ λαός έχει τοποθετήσει ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ υπηρετικό προσωπικό! όπως και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα! αλλά και στον ιδιωτικό!

Σας καλούμε λοιπόν να μας κατονομάσετε ποιοι σας χειραγωγούν και να απαντήσετε με ανάλογο e-mail προς το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς επιβάλλεται από 22-12-2012 σύμφωνα με τους νόμους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, που τον πλανήτη αυτόν τον έκανε αυτός ο Θεός να διοικείται από νοήμονα όντα! και όχι από μη νοήμονα ΖΩΑ μασόνια.  Διότι ο δείκτης νοημοσύνης σας επιβάλλεται να είναι αναπτυγμένος! καθώς κατέχετε εξέχουσες θέσεις! και ειδικά στον τόπο αυτόν που ο Θεός γέννησε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Η σωστή απάντηση στο neataxi555.blogspot.gr και στην ενότητα που γράφει QUIZ Ν.2





  • Athanasios Iwannis Tzikas egω θα σου πω , Σαν σκυλοσ που εισαι σε βλεπο να γλυφοισ σαν τα σκυλακια για λιγο κοκαλο αλλα θα σου δινουμε κλοτσιεσ ξερεισ γιατι γιατι εισαι κοπρωσκηλο στιν κατοχι τα τρωγαμε χατζησ Ιωαννου , gege??????
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου θανασααακη Τζικα κανει ρε FRAPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σου κεφαλι ? απο την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλο που απεκτησες λογω αναγνωσης ΤΑΛΜΟΥΔ & ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ? Ααααιιιιντεεε ρεε ΑΜΟΛΑ να πας να σε δει κανας δικος σας ιουδαιος ΤΡΕΛΛΙΑΤΡΟΣ !!! για να σου πει το τι ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ κουβαλας εσυ ? αλλα και το εβραικο σου σοι !!! ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ & του WC !!! τα παντοκρατοριλικια σας μαραναν ! δεν κοιτατε τα χαλια σας που ο παιχνιδιαρης μπαμπα σας θεος που τον αποκαλειτε ΜΑΛΑΚΑ !!! σας μεθοδευει μεσω CRISIS & ISIS ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ με ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ !!!
  • Athanasios Iwannis Tzikas στοπα ερχετε ι ωρασου εμεισ οι Μασονοι βαλαμε στο ματι εσενα ετιμασου να σε θησιασουμε στον ΕΟΣΦΟΡΟ τι βλακασ εισαι ρε χατζη μηλαμε για πολυ , gege ???????? Αρωστιμενε στο μιαλο κιτα να κανεισ κατι γιαφτο σε βλεπο στο δρομοκαηκιο στουσ τρελουσ , εχεισ ξεφηγη τελιοσ , gege vlaka???????

    • Στέφανος Χατζής Ιωάννου παρτοοο χαμπαρι χαρουμενο μου εβραιοπουλο ! πατε απο ΚΩΛΟΣΚΟΠΗΣΗ με σιδερολοστο οοολοι οι εβραιοι μεσα στα 77 ενυδρεια των φεουδαρχικων σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΙΩΝ !!! σας εχει αναλαβει η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ της πενταστερης ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ταξιαρχιας της ISIS και με εντολη του μπαμπα σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! panimai ? aaa harasio !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου