Recent Posts

24 Ιουλίου 2015

Οι μαχητές της ιουδαϊκής ΝΑΓΚΜΠΑ

    Θεσσαλονίκη 25/7/2015

    QUIZ για να προβληματίζονται τα μασόνια! και να απαντούν τώρα οι πολύ ΨΑΓΜΕΝΟΙ. Καθώς αφορά και τους κρατικούς λειτουργούς των δημοσίων υπηρεσιών και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λαμβάνουν τα κατωτέρω e-mail στις αρμόδιες υπηρεσίες τους, από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
    ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
    ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
    Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
    ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
    ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
    ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
    ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
    Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

    Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο πραγματικός δυνάστης των ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΛΑΩΝ και κατ’ επέκταση της ανθρωπότητος; Οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι που έχουν χωρίσει οι ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΟΙ πρόγονοι τους της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των θυγατρικών OFFSHORE εταιρειών τους τον πλανήτη γη σε 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ με τα Κ.Ι.Σ. τους; ή οι μαριονέτες ηγέτες αυτών των λαών; Η ορθή απάντηση επιβραβεύεται με την παραμονή σας στο να απολαμβάνετε αξιώματα και φυσικά κι επίγειο παράδεισο. Για να σας βοηθήσουμε η σωστή απάντηση βρίσκεται στο Blog πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr και στην ενότητα που γράφει QUIZ Ν.2 με την σχετική μετάφραση στην γλώσσα που επιθυμείτε.


    • Ο Ilias Theodosiadis κοινοποίησε το βίντεο του Δημήτρης Αλικάκος.
    • https://www.facebook.com/alikakos/videos/10152648401423151/
    • Όταν το θρησκευτικό μίσος περάσει στην παιδική ψυχή, τα πολλά λόγια και οι αναλύσεις περισσεύουν. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό.
      Η οργή, ή η λύπη, για όσα ακούγονται δεν πρέπει να οδηγήσουν στο φανατισμό, στο ρατσισμό, στην απομόνωση και την ξενοφοβία, αλλά στον προβληματισμό και τη νόμιμη δράση.
      Σκεφτείτε ότι πριν τη Σαρία και το Ισλάμ, πέρασε η λαίλαπα της Ιεράς Εξέτασης που έσπειρε τον τρόμο για αιώνες, αφήνοντας πίσω εκατόμβες νεκρών.
      Το μίσος των θρησκειών κάνει κύκλους, και γεννάει μίσος. Σήμερα "αυτοί", αύριο οι "άλλοι".
      Θρησκευτική ελευθερία, ΝΑΙ. Αλλά, θρησκευτική ελευθερία σημαίνει να πιστεύεις όποιον θεό θέλεις, όχι να επιβάλεις τον δικό σου και τους νόμους του. Οι νόμοι είναι υπόθεση της πολιτείας, όχι των ιερατείων.
      Η δημοκρατία και οι ιδέες του Διαφωτισμού είναι κατάκτηση.
      Όποιοι τις επιβουλεύονται δεν έχουν θέση στην κοινωνία των πολιτών.
    • Σπύρος Κανένας Ελατε Ελλαδα να δειτε που θα καταληξουν τα εκρηκτικα σας , θα σας τα δωσουμε να τα φατε .
    • Στέφανος Χατζής Ιωάννου χαρουμενα μασονια να τα βλεπετε αυτα και να τα λετε στους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ αφεντες σας ! που τον θεο τους τον καναν 1000 κομματια και τον μοιρασαν στα ΖΩΑ - GOIM masonia οπως σιβυλλικα σας αποκαλουνε ! ΣΦΥΡΑΤΕ τους τωρα οτι ο μπαμπας τους ο παιχνιδιαρης θεος τους προγραμματισε να τους ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ μεσα στης 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικων τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! και τα ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΑ μασονια να τα στειλουν κρουαζιερα στον Αμαζονιο για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! που δεν μπορει τωρα να τους γλυτωσει απο την ISIS oυουουτε ακομα και η εγκληματικη τους μοσσαντ !!! Αferim ! masialaaa !
    • Στέφανος Χατζής Ιωάννου εμ ο ΚΩΛΟΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ εβραιων τους σιδερολοστους τωρα τους τραβα σαν μαγνητης για το γνωστο ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ που τους περιμενει μεσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των Κ.Ι.Σ. τους ! Καθως μετατρεψαν με τα ΖΩΑ μασονια τους ! τον πλανητη γη σε μια απεραντη ΖΟΥΓΚΛΑ !!! να τους βλεπουν και τα ΖΩΑ μασονια τους στο καταντημα που εχουν περιελθει ! και να τα πιανει ΤΣΙΡΛΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου