Recent Posts

7 Ιουλίου 2015

Ποιους γιουχάρουν οι χιμπατζήδες;

Θεσσαλονίκη 7/7/2015

QUIZ για να προβληματίζονται τα μασόνια! και να απαντούν οι ΨΑΓΜΕΝΟΙ.
Καθώς αφορά και τους κρατικούς λειτουργούς των δημοσίων υπηρεσιών και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λαμβάνουν τα κατωτέρω e-mail στις αρμόδιες υπηρεσίες τους, από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ. ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ             nis@nis.gr    
ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ              pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             protodikeio-thes@otenet.gr

QUIZ:  Ποιους γιουχάρουν οι χιμπατζήδες από τα θεωρεία της Βουλής; Αυτούς που πρότειναν ΝΑΙ στο προτεκτοράτο και υποτακτικό GREKYLISTAN ή αυτούς που πρότειναν ΟΧΙ στην φεουδαρχική ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Βαλκανικού ευρωπαϊκού KERATISTAN; Απαντάτε λοιπόν εσείς που κατέχετε δημόσιες κι εξέχουσες θέσεις στον δημόσιο βίο αυτού του ΚΩΛΟΧΑΝΙΟΥ ΔΗΘΕΝ κράτους! γιατί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συμμετάσχετε στον ρεφενέ αυτών που σας χειραγωγούν!
Η σωστή απάντηση στο neataxi555.blogspot.gr και στην ενότητα που γράφει QUIZ Ν.2






Στέφανος Χατζής Ιωάννου Oi χiμπατζηδες ειναι νοημονα οντα ! και εχουν μυαλο στο κεφαλι τους ! οπως και οι κοτες ! γι αυτο και ΔΕΝ ψηφιζουν οπως ΔΕΝ ψηφιζουν και οι νοημονες ανθρωποι ! γιατι ξερουν πως οι εβραιοι ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ το οποιο επιθυμητο αποτελεσμα αυτοι θελουν στα προτεκτορατα κρατη τους ! Απλα βαζουν τα μασονια τους να κοβουν βολτες εξω απο τα εκλογικα κεντρα και να ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΟΥΝ με το ΝΑΙ & ΟΧΙ !!! γι αυτο και τα πιθηκια οταν τα προτειναν οι εβραιοι να κατεβουν απο τα δεντρα και να πανε να ψηφισουν ! εναντι ενος ταψιου ΦΥΣΤΙΚΙΑ ! τους απαντησαν τους εβραιους ! να φατε εσεις τα φυστικια ! που σας ετοιμασε τωρα η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ και μεσω ISIS να πατε να ψηφισετε με τα μασονια σας ! για το γνωστο ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ με μονιμους σιδερολοστους & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ που σας περιμενουν μεσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας !!! Αferim ! masialaaa !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου