Recent Posts

2 Μαρτίου 2018

NOVARTIS και της Αγίας Ιουδαίας το ανάγνωσμα !

 


TO ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ & ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ OFFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ
   

Θεσσαλονίκη 2/3/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατοι και ομογάλακτοι αδερφοί των 77 Κ.Ι.Σ.
Όπως αντιλαμβάνεστε τα κακά μαντάτα για την Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε., σας τα έχει γράψει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός το 570 μ.Χ. μέσω ΚΟΡΑΝΙΟΥ για την εξυγίανση της ανθρωπότητας ! Αλλά και μέσω των προφητών σας, εκ των οποίων έβαλε τον ΖΑΧΑΡΙΑ σας να σας τα πει από πρώτο χέρι ! όταν σας είχε κατεδαφίσει για πρώτη φορά ο μπαμπάς σας ο Θεός μέσω του ΝΑΒΟΥΧΟΔΟΝΟΣΩΡΑ το 586 π.Χ. τον περίφημο διαβολικό ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ σας ! και σας έλεγε διά στόματος του προφήτου σας Ζαχαρία να γίνεται καλοί άνθρωποι ! να σταματήσετε τις ρεμούλες ! και τις κλεψιές ! Αλλά και να σταματήσετε να μετατρέπετε τους αφελείς ανθρώπους σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ, που ορθά τα χαρακτηρίζετε GOIM μασόνια ! Γι’ αυτό μας τόνισε εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας μοστράρουμε τα διασκευασμένα τραγουδάκια με νέο στίχο ! για να κάνετε και την ανάλογη ατμόσφαιρα ! Εκ των οποίων και το πρόσφατο τραγουδάκι το ΣΤΕΡΓΙΟΥΣ ΠΙΣΜΑΝΙΨΙ !!!
Είδατε λοιπόν το τι μυαλό έχει αυτός ο μπαμπάς σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ? μέχρι και η προφορά του ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ που τον αναβαθμίσατε από ταξίαρχο σε υποστράτηγο της ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗΣ αστυνομίας, που έχετε μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, φρόντισε να είναι και η ανάλογη ! που έλεγε στον εκπρόσωπό μας στις 5/1/2006 «ΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ’ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΗΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΥΡΤΑ ?» ανταπαντώντας του και ο εκπρόσωπος μας «ΑΑΑ ΡΕΕ ΣΤΕΡΓΙΟΥΜ ΠΟΥ ΠΙΣΜΑΝΙΨΙΣ ΚΙ Μ’ΚΑΜΣ ΚΙ  ΤΟΥΝ ΧΑΖΟ ! ΑΠΟ ΔΩ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ! ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ», που τα εκεί ΖΩΑ υπαλληλάκια σας ! τα συμβουλεύσατε ανάλογα με την περίπτωση να μην κατανοούν με το άρθρο 47 της παραγράφου 1 το τι καταγγέλλουμε για λογαριασμό του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ! που φρόντισε να εκκρεμεί ΕΦΕΣΗ με αριθμό πρωτοκόλλου, που στο σύνολό τους τα νούμερα αθροίζουν  ένδεκα (11).  Καθώς σε πρώτη φάση θυμίζει το ιουδαϊκό σας Ισραήλ ! Αλλά και σας θυμίζει κατ’ ουσίαν την ενδεκάτη εντολή του μπαμπά σας του Θεού, που φρόντισε ακόμη και για τα νούμερα του οχήματος ΚΑ9110 να καταλήγουν κι αυτά στο ένδεκα, που αναίτια το κατασχέσατε στις 3/4/2008 γιατί ήταν φορτωμένο με αντίγραφα της μηνύσεως κατά των Κάφρων Αντίχριστων του Ιουδαϊκού Ισραήλ, που μέσω των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ τονίζει το «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑÏΝΤΑ !»
Αλλά εσείς τον ιουδαϊκό σας τον χαβά ! συνεχίζοντας να εορτάζετε την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, ενώ ξέρετε ότι από 22/12/2012 έχει αναλάβει στο ΑΘΟΡΥΒΟ η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, μια κι εσείς εκπροσωπούσατε μέχρι τις 21/12/2012 την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ και ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Με τα γνωστά σκάνδαλα τύπου NOVARTIS ! SIEMENS ! GOLDMAN SACKS ! ΜΙΖΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ! ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ! Για τις εξαϋλώσεις όόόλων των οικονομιών των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! μεταφέροντας τον αναλογούντα πλούτο μέσω των OFFSHORE εταιρειών σας στα παραδείσια νησιά σας ! Βάζοντας και τα ΖΩΑ σας μέσα στα ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΑ Κοινοβούλια να προσπαθούν να πείσουν τους ΔΗΘΕΝ αφελείς και τρομοκρατημένους πολίτες μέσω των ΒΟΪΔΟΚΑΝΑΛΩΝ σας, πως ο παράς ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΕ με μαγικό τρόπο ! καθώς τον κάθε ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ μασονάκο σας του έχετε φορτώσει κι από μία OFFSHORE εταιρεία ! κι ένα τροχήλατο καροτσάκι για να σας μεταφέρουν τον παρά με ταχυδακτυλουργικό τρόπο στα Καϊμάν και παραδείσια νησιά !
Έχετε λοιπόν συνειδητοποιήσει σε τι κατάντημα έχετε φέρει τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο εβραϊκό λαό σας ? Βάλατε τους πάντες μέσα στην παρανομία να δουλεύουν στην παραοικονομία του 666 ! στα ναρκωτικά ! στην πορνεία ! στις απάτες ! στα κουκουλώματα μέσω Σ.Δ.Ο.Ε. που κάνουν για τις βρωμοδουλειές σας ! Αλλά και να δολοφονούν αβέρτα κοσμάκη, όχι μόνον στα πεδία των ΔΗΘΕΝ μαχών που κάνετε προκειμένου να εκτοπίσετε τον ταλαιπωρημένο κοσμάκη  από την Μέση Ανατολή ! αλλά και να δολοφονείτε τους υπηκόους σας μέσα στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές με τους συνεργάτες σας, που είναι μέλη της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τα έχουν μετατρέψει αυτά τα ευαγή ιδρύματα σε ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ! Να πουλάνε ΜΑΥΡΑ & ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ όόόλες οι μικρές ατομικές και μεγάλες επιχειρήσεις σας τύπου Α.Ε. να τους μεταφέρετε αυτούς τους ΧΑΧΟΛΟΥΣ υπηρέτες σας σε ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ στήνοντας και μεταφέροντας και όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό των επιχειρήσεων με τα λοιπά   κλαπατσίμπαλα τους ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ τράπεζες σας ! για να μεταφέρετε τις ΝΤΟΝΓΚΕΣ (φεσώματα) στους απροστάτευτους πολίτες, χρεώνοντας τους με ΕΝΦΙΑ και πρόστιμα του προτεκτοράτου σας, που ειρωνικά το αποκαλείτε GREKYLISTAN ! Και να δίνετε εντολή στους εδώ υποτακτικούς σας υπηρέτες σύμφωνα με τα γούστα σας και ανάλογα με την περίπτωση, να ανατιμούν με εντολή δική σας κατά 61% το πρόσφατο προϊόν που παράγουν ! Κι όταν τους ψάχνεις να τους ρωτήσεις για την ξαφνική ανατίμηση, τι έγινε ? για να σου απαντήσει ο αρμόδιος ! να σου απαντούν οι αναρμόδιοι ότι είναι στην παραγωγή των προϊόντων επιβλέποντας το πώς δουλεύει το προσωπικό στις μηχανές του εργοστασίου !
Για την συγκεκριμένη περίπτωση ρωτήσαμε τον μπαμπά σας τον Θεό ! και μας απάντησε ότι πρέπει να ανακαλέσετε την παράλογη αύξηση που δώσατε εντολή να κάνουν, καθώς πληροφορηθήκατε ότι από την συγκεκριμένη πώληση που έγινε πριν ένα μήνα και η προμήθεια θα ήταν 20 ευρώ, καθώς είναι κι αυτή προγραμματισμένη να σταλεί  για την ανέγερση του ναού των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ  της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !
Φροντίστε λοιπόν έγκαιρα  να επανορθώσετε και να δώσετε την δέουσα εντολή στους αρμοδίους της πρώην Ο.Ε. που την μετατρέψατε από 1/1/2018 πρόσφατα σε Α.Ε., για να μη σας βρει κάνα μεγάλο κακό πριν την ώρα σας,  από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ !!! που έχει λάβει και την εντολή για την μεταφορά του ΕΚΛΕΚΤΟΥ λαού σας σε άλλη διάσταση από τον μπαμπά σας που είναι και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Μερικά από τα ΕΚΛΕΚΤΑ φρούτα του εβραϊκού ΜΠΑΞΕ που υπηρετούν
τα συμφέροντα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. μέσω των OFFSHORE εταιρειών του ιουδαϊκού KERATISTAN
 
H NOVARTIS είναι μια από τις πάμπολλες μαφιόζικες εταιρείες παγκοσμίως των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που διακινούν τα φαρμακευτικά προϊόντα τους για λογαριασμό της γιγάντιας Αγίας τους ΣΙΩΝ Α.Ε.

 GOLDMAN SACHS πλαισιωμένη  από το εκλεκτό ΑΦΑΝ ΓΚΑΤΕ
που παριστάνουν τα GOLDEN BOYS του εβραϊκού KERATISTAN
χρεοκοπώντας τις οικονομίες των απροστάτευτων λαών του πλανήτη γη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου