Recent Posts

24 Μαρτίου 2018

Η ΖΩΗ εν τάφω του ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ Εβραίου ΓΙΑΧΒΕ !


3/4/18 ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ 666 ΕΒΡΑΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7/4/18 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



Θεσσαλονίκη 26/3/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη
Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ μετά των υπολοίπων 76 Σταβλαρχών της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε.
Το λάβατε το χαμπέρι ? από τον μπαμπά σας τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ? για την ΛΥΠΗΤΕΡΗ που σας περιμένει ? και αφορά την γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! Καθώς βάζετε όόόλα τα ΖΩΑ σας τα μασόνια να συλλέγουν τον πλούτο από τις φεουδαρχικές μασονικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ και για λογαριασμό της ΣΙΩΝ Α.Ε. ! Επιλέγοντας ακόμη και την ημέρα ο μπαμπάς σας ο Θεός να είναι η Μεγάλη Τρίτη προσέλευσής σας στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου ! Ημέρα που εσείς έχετε καθιερώσει στα ΖΩΑ σας τους Γιαχουβάδες να εορτάζουν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Θεού σας !
Τα βλέπετε ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? που δεν έχετε ούτε με μιας κότας μυαλό στέλνοντας τον Γλύκα σας από τον Ο.Α.Ε.Δ. που τηλεφωνούσε από το 2310729245, μήπως στα γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ συνεχίζει να εργάζεται κάνα δικό σας μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? για να επιβάλλετε κάνα πρόστιμο με το ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλό που έχουν κι αυτοί οι δικοί σας υπάλληλοι ! που όταν τον ρώτησε ο εκπρόσωπός μας «είσαι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ?» του απάντησε ευθαρσώς ο Γλύκας σας «όχι, εγώ είμαι με την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ !» δηλαδή ? του Εβραίου 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! που απαγορεύουν στα μέλη μας να προσέρχονται στα γραφεία μας ! Γι’ αυτό ο μπαμπάς σας ο παιχνιδιάρης Θεός, μας θύμισε τις δύο ΠΕΤΣΙΝΕΣ επιταγές ιουδαϊκών συμφερόντων που  έχετε εκδώσει μέσω των συνεργατών σας  και αθροίζοντας το ποσόν των 20.630 ευρώ καταλήγεις στο ένδεκα (11) ! για να σας θυμίζουν  την 11η εντολή του μπαμπά σας Θεού αλλά και για να πληρωθεί η επιταγή των 19.605 ευρώ από το Παρακαταθηκών και Δανείων στην υπάλληλο, που επί 27,5 χρόνια εργαζόταν σε μια παράλληλη επιχείρηση, που κάθε 17 ΝΟΕΜΒΡΗ καταθέτει ο εργοδότης της από το 2003 ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ 30.000 ευρώ στο Παρακαταθηκών και Δανείων για την ανέγερση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ με τον περίοπτο ναό των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ. Αλλά και για το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, αυτής που ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΖΕΙ όόόλη την ΝΟΗΜΟΝΑ ανθρωπότητα από την Σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ, που μέσω αυτής κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !
Παίρνετε λοιπόν τους bodyguard που έχετε από την εγκληματική σας Μοσσάντ ! και προσέρχεστε στην αίθουσα 16 του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης για την παράδοση του πλούτου που ΠΑΡΑΝΟΜΑ κατέχετε ! μέσω των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων σας που σας υπηρετούν ! Για να εορτάσει μετά η ΝΟΗΜΟΝΑ ανθρωπότητα το βράδυ του Σαββάτου την 7η Απριλίου του 2018 την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Σωτήρος Χριστού Απελευθερωτή Κόσμου (SHACO) όπως και για τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ που φρόντισε ο μπαμπάς σας ο Θεός τα αρχικά γράμματα της Χ.Α.Μ.Α.Σ. να θυμίζουν στους κουφιοκεφαλάκηδες Εβραίους τον Χριστό Απελευθερωτή Μουσουλμάνων Αράβων Σωτήρ !
Είδατε ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ Εβραιόπουλα, που το παίζετε γιδάρηδες στα γίδια τα μασόνια σας ! και τα χαϊντάτε μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών από το πολύ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που υφίστανται τα ΚΟΥΛΙΑ τους να τους κάνετε τους ΚΩΛΟΥΣ τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ! για να αποκτούν ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά μέσα στον πλανήτη γη ! που ο μπαμπάς σας ο Θεός τον έκανε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! για να δοξάζουν οι επερχόμενες γενεές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΝ 555 ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου