Recent Posts

16 Μαρτίου 2018

Η σκάντζα του ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ από τους ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ στο ιουδαϊκό GREKYLISTAN !


ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕΣΩ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗ ! ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ  ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


https://www.youtube.com/watch?v=QaXX0gN9Bf0 

Θεσσαλονίκη 23/3/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Ετοιμασίες βλέπουμε έχετε εν όψει της 25ης Μαρτίου ! ποιος στις χαρές σας ! οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοι σας φρόντισαν με την ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ που τους διέκρινε να κάνουν σκάντζα το Γιουνανιστάν από την Οθωμανική αυτοκρατορία ! ζεύοντας τους κατσαπλιάδες και τους αφελείς αγνούς Έλληνες να σας ακολουθήσουν μέσω της ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ σας για την ΔΗΘΕΝ επανάσταση των Ελλήνων του 1821 που εκ των υστέρων αντιλήφθηκαν ότι είστε οι ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ της Ευρώπης ! αλλά και ολοκλήρου της ανθρωπότητος ! όπως πολύ κομψά σας έλεγε ο αείμνηστος στρατηγός ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ! Αλλά και ο Αθανάσιος Πολυζωίδης από το Μελένικο της Ανατολικής Ρωμυλίας ! που σας ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ στην αγόρευσή της ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ του στην πολύκροτη δίκη του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και του ΠΛΑΠΟΥΤΑ, που τους θέλατε σώνει και καλά να τους καταδικάσετε σε θάνατο ! όπως τον Ιωάννη Καποδίστρια που τον κουβαλήσατε από την Ρωσσία για να σας παριστάνει και αυτός τον ΤΣΑΤΣΟ, όπως τα σημερινά σας εκτελεστικά όργανα. Και μια και σας μοστράρισε τον νόμο 4286/26-8-1831 ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑΤΕ που θέλησε να φτιάξει νοικοκυρεμένο κράτος χωρίς ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ μασόνους υπαλλήλους του δημοσίου ! Εν τω ΑΜΑ και το ΘΑΜΑ φροντίσατε να τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ στις 27/9/1831 αμέσως με την τότε εγκληματική σας Μοσσάντ και φορτώσατε την δολοφονία σας στους Μαυρομιχαλαίους δίδοντας εντολή στον υποτακτικό σας Έριχ Φον Μάουερ να συντάξει νέο δίκαιο και όχι ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ !
Διότι φροντίσατε να τους ονομάσετε ειρωνικά GREKOUS όπως ακριβώς και οι σημερινοί σας GREKYLOI, που σας υπηρετούν στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τα κοινώς GOIM – ΖΩΑ σας τύπου Ιβάν Σαββίδη ! Κοσκωτά ! Σαλιαρέλη ! Μαρινάκη ! Μελισσανίδη ! και ουκ έστι τέλος με τα ΖΩΑ σας που τα χειραγωγείτε μέσω των μασονικών σας στοών !
Και στις εξέδρες των παρελάσεων είναι προγραμματισμένα να βάλετε τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ σας συνεργάτες τύπου ΠΑΚΗ – Προκόπη Παυλόπουλου ! και λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ που υπηρετούν το ιουδαϊκό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ ! Καθώς όόόλα αυτά τα έχετε τοποθετημένα στα σώματα ασφαλείας ! στην ηγεσία της ΛΕΥΙΤΙΚΗΣ Χριστιανοσύνης ! στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας που ειρωνικά το αποκαλείτε Βουλή των Ελλήνων κι εγκρίνει τους νόμους της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ που εσείς τους υπαγορεύετε ! Για να κάνετε τάρα μαντάρα τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ που αναρωτιούνται ακόμα ! και μονολογούν ! Άραγε ο μπαμπάς σας ο Θεός ΔΕΝ σας έχει πάρει ακόμη χαμπάρι ? το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε και τα τρώτε παρέα με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ? Αάάά ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ στα πλατώ της WARNER BROS η ΝΕΑ ΤΑΞΗ με εντολή του μπαμπά σας του Θεού ! είναι στα σκαριά να γυριστεί ταινία με τον Εβραίο ΝΟΝΟ & ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙΑ σας, που πιστέψατε πως με τα γίδια αυτά τα μασόνια σας θα χριστείτε παντοκράτορες και δυνάστες των λαών ! Βάζοντας το άλλο γίδι σας !  τον γιαλαντζί Ισλαμιστή σας τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ, που έχει τα επτά κέρατα του ΣΑΤΑΝΑ επάνω στην κομματική του λάμπα και να ξύνει παλιές πληγές το τι έπαθε ο Ελληνικός στρατός στον ποταμό Σαγγάριο ! και της καταστροφής της Σμύρνης ! με τον ξεριζωμό των Ποντίων ! και των Θρακιωτών από την Ανατολική Ρωμυλία και Ανατολική Θράκη, που βάζατε όλους μαζί ΑΓΓΛΟΥΣ ! ΓΑΛΛΟΥΣ ! ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ! ΙΤΑΛΟΥΣ ! ΡΩΣΣΟΥΣ ! & ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ! να βάζουν πλάτη και να αγαντάρουν το άλλο μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! τον Μουσταφά Κεμάλ που προσκύνησε την ΔΙΑΟΛΟΦΑΡΑ ΣΑΣ ! αφού έριξε τον Σουλτάνο με πραξικόπημα των Νεότουρκων, που ΔΕΝ σας πουλούσε την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ γη προκειμένου να φτιάξετε κι εσείς κράτος μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! κι εν συνεχεία να πουλήσει την Ισλαμική Τουρκία ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ !!! στον αρχιδιάολο σας τον Σαμαέλ ! με τα επτά κέρατα, που τον μοστράρετε στην είσοδο της Νέας Υόρκης των U.S.A. με την μορφή του αγάλματος της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ! Κι ευελπιστείτε ακόμα πως με τους δύο ομήρους στρατιωτικούς που δώσατε εντολή στα υποτακτικά σας μεμέτια στην Αδριανούπολη ! να τους κρατάνε για ΔΗΘΕΝ κατασκόπους ! Θα κατορθώσετε να εμπλέξετε τους δύο λαούς σε πόλεμο !
Βλέπετε λοιπόν τι γιδάρηδες είστε? Και θέλετε μετά να σας χρίσει και ο μπαμπάς σας ο Θεός παντοκράτορες ! Ενώ σε δυο ιουδαϊκά γαϊδούρια σαν τον Τσίπρα σας  και τον Ερντογάν ! δεν είστε ικανοί τον σανό που τους αναλογεί να τους τον μοιράσετε ! Γιατί κι αυτοί αν και κοντόμυαλοι ξέρουν πως ο τελικός προορισμός των σκελετών τους είναι να μοστράρει μέσα στην ΜΑΥΡΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! για να νουθετούν και με τα κέρινα ομοιώματά τους τις επερχόμενες γενεές ! Πως κάποτε πέρασαν απ’ αυτόν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ κάποιοι γιδάρηδες Εβραίοι που το έπαιζαν αφέντες και χαϊντούσαν τα γίδια τα μασόνια τους μέσω των μασονικών τους στάβλων (στοών) αγνοώντας τις ΕΝΤΟΛΕΣ του μπαμπά τους του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου