Recent Posts

16 Μαρτίου 2018

Ο Εβραίος ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ και τα βαφτιστήρια της ΜΑΦΙΑΣ

ΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.




Θεσσαλονίκη 16/3/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ
Σίγουρα το ΣΟΦΟ ρητό το ξέρετε ! που λέει «ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ τους ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ»
Με εντολή του μπαμπά σας του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! σας μοστράρουμε σήμερα τέσσερα από τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ  σας, που μας τους λανσάρετε για ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ όπως το φρούτο που μας το κουβαλήσατε από την Ρωσσία, που από καπνεργάτης των Σοβιετικών κολχόζ  μας τον μοστράρετε τον Ιβάν Σαββίδη για Ρωσσοπόντιο ! που ΔΕΝ φροντίσατε ούούούτε Ποντιακά να του μάθετε ! κι ο ζαβαλής με τον αέρα του λαθρέμπορα τσιγάρων της ΣΕΚΑΠ που έχει σαν ΜΑΦΙΟΖΟΣ δικός σας καρπαζοεισπράκτορας επιχειρηματίας, που δουλεύει κι αυτός για λογαριασμό της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! μπουκάρισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τα κάνει λίμπα, τρομοκρατώντας διαιτητή και παίκτες της Α.Ε.Κ. φτιάχνοντας κι εσάς ΡΟΜΠΕΣ, μια και είστε τ’ αφεντικά του που του δίνετε τους παράδες να αγοράζει Π.Α.Ε. ! λιμάνια ! κωλοκάναλα ! εφημερίδες του ιουδαϊκού ΚΩΛΟΥ ! ξενοδοχειακές επιχειρήσεις ! ακίνητα ! και ουκ έστι τέλος στην ιουδαϊκή σας ΑΠΛΗΣΤΙΑ ! Έτσι τον κάνατε πιο φαγανό κι από τον άλλοτε Κοσκωτά σας ! που τον κουβαλήσατε από την Αμερική και τον βάζατε να μοιράζει τους παράδες σας με τα χαρτόκουτα των pampers ! Όπως και ο προκάτοχός του ο Σαλιαρέλης που έριχνε ΣΚΑΜΠΙΛΙΑ μέσα στα γήπεδα και τον κουβαλήσατε κι αυτόν από την Νότια Αφρική που είχε στη δούλεψή του όπως λέγατε 8.000 εργάτες ! παραμυθιάζοντας τον αφελή κοσμάκη ! Αλλά και το Βαγγέλη Μαρινάκη που τον βάζατε να κουβαλά τα ναρκωτικά σας με το καράβι σας το NOOR1.
Και για να μην ξεχνάμε τον Αλαφούζο σας που τον παρουσιάζετε για μεγαλοτραπεζίτη  αφού φροντίσατε πρώτα να χρεοκοπήσετε την Αγροτική τράπεζα και να του την φορτώσετε πλέον καθαρή από χρέη ! Με τον Μελισσανίδη της Α.Ε.Κ. που κι αυτόν τον έχετε μπλεγμένο σε βρωμοδουλειές ! κι εξακολουθείτε να παραμυθιάζετε τον μπαμπά σας τον Θεό ! πως όόόλοι αυτοί από μόνοι τους έγιναν μεγαλομέτοχοι των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ επιχειρήσεων σας ! μια κι από πίσω σας έχετε όόόλη την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ 17Η ΝΟΕΜΒΡΗ σας που αποτελείται από Γιατρούς ! Δικηγόρους ! Δικαστικούς ! Αστυνομικούς ! Σδοΐτες ! Λευίτες Δεσποτάδες ! Στρατιωτικούς και με όόόλο το λοιπό ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που το αποκαλείτε σαν γιδάρηδες που είστε GOIM – ΖΩΑ γίδια μασόνια χωρίς μυαλό ! που υπηρετούν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666 Ιουδαίο ΚΕΡΑΤΑ !!!
Μα ποιοι είστε τέλος πάντων ? οι γιοι του Θεού ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ ? Αάά ρέέ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΣ που σας χρειάζεται στα ΚΟΥΛΙΑ σας ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ μέσα στα 77 ενυδρεία των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ? με τα εκλεκτά σας μασόνια τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΤΡΑΜΠ ! ΡΟΥΧΑΝΙ ! ΑΣΣΑΝΤ ! ΤΣΙΠΡΑ ! ΑΜΠΝΤΑΛΑ ! και λοιπών ΕΚΛΕΚΤΩΝ σας συνεργατών στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην ΑΣΤΑΝΑ του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! Όσο γι’ αυτούς τους γιαλαντζί επιχειρηματίες σας μια και είναι η ΣΑΒΟΥΡΑ της ΝΟΗΜΟΝΟΣ κοινωνίας, η εντολή του μπαμπά σας του Θεού είναι να τους στείλουμε για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ με συνοπτικές διαδικασίες ! Διότι πρέπει να γίνουν το παράδειγμα προς αποφυγήν για τις επόμενες γενεές !
Σας υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μια εβδομάδα ΔΕΝ μας απαντήσατε ακόμη  για έναν συγκεκριμένο πελάτη σας που θέλει στο ένα δέκατο το τιμολόγιο και τα υπόλοιπα ΜΑΥΡΑ, όπου η διακίνηση γινόταν από δική σας επιχείρηση Α.Ε. που τον ΔΗΘΕΝ επιχειρηματία σας του δώσατε εντολή να μετεγκαταστήσει την επιχείρηση σας στην Αλβανία ! και να ΦΕΣΩΣΕΙ τα ευαγή πιστωτικά σας ιδρύματα μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! Και την επίσης ανταγωνιστική επιχείρηση σας που από 1/1/2018 την μετατρέψατε από Ο.Ε. σε Α.Ε. δώσατε εντολή να ανατιμήσει το συγκεκριμένο προϊόν  κατά 61% μια και ο πελάτης σας επιμένει και θέλει τώρα τα 9/10 ΜΑΥΡΑ όπως τους μάθατε τους πάντες να φοροδιαφεύγουν ! με πρώτους και καλύτερους τους γιατρούς και δικηγόρους σας ! αλλά και την λοιπή νομενκλατούρα που παριστάνει τους έντιμους επιχειρηματίες τύπου Ιβάν Σαββίδη ! και λοιπών συνεργατών σας ! Σας ξαναθυμίζουμε ότι είναι καιρός να προσέλθετε αβίαστα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να καταθέσετε τον παράνομο πλούτο που κατέχετε ! διότι όπως αντιλαμβάνεστε το σκάκι που παίζετε με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από 22/12/2012 σας οδηγεί με λάθος κινήσεις σε αδιέξοδο ! με αναπόφευκτη την κίνηση ΜΑΤ ! Γι’ αυτό είναι καιρός ακόμη να μας πείτε ποια από τις τρεις περιπτώσεις θέλετε ?
Πρώτη περίπτωση το βίαιο ξεκλήρισμά σας ! Δεύτερη περίπτωση να πάρετε ακόμη μια παράταση ! Και η τρίτη που εμείς τη θεωρούμε πως είναι και η καλύτερη να μας παραδώσετε όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια σας με τον πλούτο που συλλέξαν για λογαριασμό σας ! με αντάλλαγμα την ασφαλή ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού σας στα παραδείσια νησιά αν προτιμάτε με τις OFFSHORE επιχειρήσεις σας του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! Πέρας χρόνου για να αποφασίσετε μέσω του εκπροσώπου σας ορίζουμε την 20η Μαρτίου του 2018 ! Μετά όπως αντιλαμβάνεστε ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ που είναι και ο κουμανταδόρος των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου