Recent Posts

13 Φεβρουαρίου 2018

o προγραμματισμένος θάνατος των γιδάρηδων της Αγ. ΣΙΩΝ Α.Ε.


 Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΡΙΖΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΙΔΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΗΣ ΑΓ. ΣΙΩΝ Α.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ



Θεσσαλονίκη 13/2/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Απ’ ότι βλέπουμε τα μαθαίνετε τα νέα ? ότι στις 7/2/2018 την Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ επισκέφθηκε ο εκπρόσωπός μας για διευκρινήσεις που του ζητήσανε στις 31/1/2018, γιατί ΔΕΝ υποβάλλει φορολογικές δηλώσεις των ετών 2013 – 2017. Απαντώντας τους ότι ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι που είναι μέλη της μασονικής ΜΑΦΙΑΣ του έχουν μπλοκαρισμένο το Ε3 για να μην μπορεί να υποβάλλει δήλωση ! Ακόμη και ο ΔΙΚΟΣ σας λογιστής που κωλυσιεργεί από τον ΜΑΡΤΙΟ του 2017, μια και είναι κι αυτός μέσα στο ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ! Με αποτέλεσμα να τσιμπολογάνε για λογαριασμό σας χρήματα τα ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ υπαλληλάκια σας από τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ τράπεζες σας, για λογαριασμό της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. !!! Διότι τα μάθατε να υποδύονται αυτοί τα ΖΩΑ σας ! κι ΕΣΕΙΣ τους γιδάρηδες που τους παραμυθιάζετε ότι είναι και οι τράπεζες αυτές κληρονομιά από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! που σας κάνει κάτι πλάκες ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να τραβάτε ακόμα και τις κωλότριχες σας απ’ την πολύ χαρά σας ! Κι επειδή ο μπαμπάς σας ο Θεός μας έδωσε κι εμάς μυαλό και γραμμή να τελειώνουμε μια και καλή με τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ μασόνια σας, που τα έχετε τοποθετημένα σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές σας επιχειρήσεις ! γι’ αυτό ζήτησε ο εκπρόσωπός μας αριθμό πρωτοκόλλου από την στελεχωμένη υπηρεσία με ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ υπαλλήλους της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης για να λύσουμε τις διαφορές μας στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με συνοπτικές διαδικασίες ! και άμα κατορθώσετε εκεί μέσα να την βγάλετε καθαρή ! τότε να σας ανακηρύξουμε ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ για λογαριασμό του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! που αυτόν τον πλανήτη όπως αντιλαμβάνεστε όόόλοι οι ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΙ ΓΙΔΑΡΗΔΕΣ Εβραίοι, που το παίζετε αφέντες στα ΖΩΑ τα μασόνια σας, ξέρετε πολύ καλά πως ο πλανήτης αυτός είναι φτιαγμένος για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ! και φυσικά και για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !
Έτσι λοιπόν ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ πλέον υπηρεσία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του εκπροσώπου μας που τους την μοστράρισε και θέλησε να την καταθέσει στο Πρωτόκολλο ! Αλλά αυτοί συνέχισαν να σφυρίζουν ιουδαϊκά ! πιστεύοντας οι έρμοι ότι θα συνεχίσουν μαζί με εσάς να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN ! βάζοντας ΕΣΕΙΣ τις 300 + 1 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριες σας μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας που το αποκαλείτε ειρωνικά Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ ! να κροταλίζουν τα ράμφη τους σαν τα ΛΕΛΕΚΙΑ (πελαργούς) για την NOVARTIS, την SIEMENS, και τα PAMPERS του ανεκδιήγητου ΚΟΣΚΩΤΑ σας ! κι από κάτω από τα έδρανα τα λοιπά ΛΕΛΕΔΙΑ να χειροκροτάνε την ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ την ιουδαϊκιά, για το πώς μεταφέρετε τον παρά εις τα παραδείσια σας νησιά ! με τις OFFSHORE του ανεκδιήγητου Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! που συνεχίζετε να βομβαρδίζετε τους αμάχους στη ΣΥΡΙΑ σφετεριζόμενοι τα εδάφη τους και να τους εκτοπίζετε από εκεί στα λοιπά προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, μεταφέροντάς τους με τις Μη Κυβερνητικές σας Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.), τυπώνοντας χρήμα αβέρτα από τα νομισματοκοπεία σας και διανέμοντας το χρήμα ανάλογα με την ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΣΥΝΗ που διακρίνει το υπηρετικό μασονικό σας ΑΛΗΤΑΡΙΟ !!!
Έτσι λοιπόν ο εκπρόσωπός μας για την απροθυμία που αντίκρισε από το υπηρετικό προσωπικό σας ! ρώτησε τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης πώς ονομάζεται ! και ποιανού παιδί είναι ! απαντώντας του «λέγομαι ΤΣΙΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»
 Θυμίζοντάς και ο εκπρόσωπός μας τους άλλους δύο Χαράλαμπους ! έναν τον αστυνομικό Χαράλαμπο που τον Σεπτέμβριο του 2006 τους βάζατε με κλιμάκιο σας να γράφουν αβέρτα τον κοσμάκη στο 64ο χιλ. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας ! γράφοντας μέσα στην κλήση ότι τους ΔΗΘΕΝ παραβάτες ταχύτητας τους συλλαμβάνανε στο 26ο χιλ. Θεσσαλονίκης  - Αθηνών μια και ήταν κλιμάκιο ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών υπαλλήλων από την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ! που ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ  σας καθάρισε εκείνη την στιγμή, όταν έγινε το δικαστήριο στις 11/12/2006 τρία παιδάκια στην Ιερουσαλήμ επίορκου υπαλλήλου σας της Φ.Α.Τ.Α.Χ., που καθόταν τα παιδάκια στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ! σε αντιστάθμισμα για την κουβέντα που ξεστόμισε ο επίσης ομορφονιός και ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ μοίραρχός σας μέσα στην ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ αίθουσα της Τ.Ο.Ε.Β. που παρίστανε τον εισαγγελέα του ΔΗΘΕΝ δικαστηρίου σας στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης ! λέγοντας για την επίδειξη της εικόνας του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας που ΔΕΝ τον άφησε τον εκπρόσωπο μας να πληρώσει τα 33 ευρώ, παρά να παρουσιαστεί στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ δικαστήριο σας ! Για να ξεστομίσει ο δικός σας εκείνο το περίφημο « Άντε αυτός  ο Άγιος έχει πεθάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια» Και το θαύμα το είδατε στην Ιερουσαλήμ το τι έπαθαν τα τρία παιδάκια !
Όπως και το 2007 με τον επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ προϊστάμενό σας στην Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης που τον βάζατε να ζητά EXTRA φόρο για τις 30.000 ευρώ που κατέθεσε ο εκπρόσωπός μας το 2003 για το παγκόσμιο ίδρυμα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ αυτής που ΣΩΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ όόόλον τον κόσμο από  την σιωνιστική μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ σας ! και είδατε το τι κάψιμο έκαναν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής ! για τον επιπλέον φόρο που του βάζατε να ζητά ο Χαραλαμπίδης σας, κατεβάζοντας για επιδόρπιο και όόόλα τα αυτοκίνητα μέσα στην θάλασσα με την ανάλογη νεροποντή που ακολούθησε ! για τον υποτακτικό σας προϊστάμενο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ !
Και του θύμιζε ο εκπρόσωπός μας του ΤΣΙΟΛΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ τον Μέγα Αλέκο σας τον ΜΑΚΕΔΟΝΑ με τα κακά γούστα, πώς κούναγαν παρέα την ΣΥΚΙΑ με τον κολλητό του τον ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ ! που όταν ο μπαμπάς σας ο θεός έδωσε εντολή να εγκαταλείψει τα εγκόσμια ο Ηφαιστίωνας, έριξε κλάμα ο Μέγας Αλέκος σας για τον σύντροφό του ! που τελικά τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ σας Μέγα Αλέκο τον εγκαταλείψατε και ΕΣΕΙΣ όταν πέθανε από ΣΥΦΙΛΗ ! Και τώρα όψιμα θυμηθήκατε να τον κάνετε και τον τάφο του βάζοντας την αρχαιολόγο και κόρη του Λευτέρη Τσιμπίδη ότι ανακαλύψατε ΤΑΧΑ μου και τον τάφο του δικέρατου σας Μέγα Αλέκου, που θέλετε σώνει και καλά να τον μοστράρετε στα ΖΩΑ τα μασόνια σας για πρότυπο ΜΑΚΕΛΑΡΗ βασιλιά, να κοσμεί και στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που είναι πρωτεύουσα σας της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, καθώς είναι η Θεσσαλονίκη ! μία εκ των 77 πρωτευουσών των Κοινοβουστασιακών σας Ισραηλινών Σταβλαρχιών !
Είδατε λοιπόν ρε ΖΩΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! πού σας μεθοδεύει αυτός  παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ? το ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ? με δύο επιταγούλες όψεως που η άθροιση των 20.630 ευρώ γνωστοποιεί στην ανθρωπότητα την 11η εντολή του ! «ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ» που είναι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ! Και αυτό ? για να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΟΥΝ τα μασόνια ! και να θυμίζει στις επερχόμενες γενεές το ΚΛΑΦΤΑ ΙΟΥΔΑΙΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ !!!

  Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου