Recent Posts

27 Φεβρουαρίου 2018

Στέργιους Απουστουλίδης ΠΙΣΜΑΝΙΨΙ !!!



ΣΤΕΡΓΙΟΥΣ ΑΠΟΥΣΤΟΥΛΙΔΗΣ ΠΙΣΜΑΝΙΨΙ ΚΙ ΔΕΝ ΚΑΤΒΕΝ ΑΠ’ EΚΕΙ ΨΛΑ
ΑΠΟΥ ΤΝ ΟΥΒΡΕΪΚΙΑ ΑΓΡΙΜΔΙΑ KAM ΠΩΣ ΑΝΤΡΑΛΙΖΙΤΙ ΟΥ ΕΡΜΟΥΣ !!!
ΚΙ ΚΛΙΝ ΤΟΥ ΜΑΤ ΣΝ ΟΥΒΡΕΑ ΠΙΘΙΡΑ
 


Θεσσαλονίκη 27/2/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ
Όπως βλέπετε μετά τα εβραϊκά καρναβάλια που τους ντύνετε καθημερινά για να παρελαύνουν από τα Μ.Μ.Ε. ως γιδάρηδες ! ως κουδουνοφόρους ! ως γαυγαδομάχους ! αλλά και ξεκωλιάρηδες ! μας θύμισε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! λόγω Σαρακοστής να κόψετε τις πολλές μάσες και τις χάψες που κάνετε, τύπου NOVARTIS και των λοιπών διεθνών σας εταιρειών ! Διότι ξέρουμε ότι μεταφέρετε με τις OFFSHORE εταιρείες σας στα παραδείσια νησιά τους παράδες των αφελών υπηκόων σας τύπου Άκη Τσοχατζόπουλου ! Μπουμπούκου ! Κούλη ! που τους έχετε τοποθετημένους σε όόόλες τις επιχειρήσεις σας μέσα στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ καθώς αενάως γυρίζουν γύρω από το ιουδαϊκό μαγγανοπήγαδό σας ! αντλώντας τον παρά για την γιγάντια Αγία σας ΣΙΩΝ Α.Ε.
Είναι λοιπόν καιρός να σοβαρευτείτε τώρα και να κατέβετε από πάνω από την ιουδαϊκή σας ΑΓΡΙΜΔΙΑ, που από εκεί πάνω επιτηρείτε όόόλα τα ζωντανά σας, που βοσκάνε παράδες και σιβυλλικά τα αποκαλείτε GOIM μασόνια !!! Δηλαδή αυτά που δεν έχουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! Σαν τον ομογάλακτο αδερφό σας τον ΣΤΕΡΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, που στις 5/1/2006 κάλεσε τον εκπρόσωπο μας, όχι γιατί μας ΞΗΛΩΣΑΝ την εξώπορτα των γραφείων μας και πήραν έναν υπολογιστή κομπλέ με την οθόνη και τον εκτυπωτή του για να διαβάσετε από εκεί μέσα την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά ! Αλλά τον κάλεσε για να τον νουθετήσει στην Γενική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ο Ταξίαρχος Διοικητής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ δήθεν Αστυνομίας ! να σταματήσει ο δικός μας να ενοχλεί την ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ ! Λέγοντάς του ο ΖΑΒΑΛΗΣ  σας Στέργιος γι’ αυτό που του είπε ο εκπρόσωπός μας «ΣΤΕΕΕΡΓΙΟΟΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ !» ανταπαντώντας του κι ο Στέργιος «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕΕΕ ΝΑ ΓΡΑΦΣ !» Για να του σαβουρντίσει επάνω στο γραφείο του ο δικός μας τον πρώτο τόμο με τα ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ σας ! που ΔΕΝ έχετε αφήσει κανέναν δημόσιο και ιδιωτικό σας υπάλληλο εκτός ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ! Και γεμάτος απορία ο Στέργιος τον ρώταγε « ΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙ ΙΚΔΟΤΣ ? ΠΟΥΛΑΣ ΚΙ ΒΙΒΛΙΑ ? ΜΠΟΥΡΟΥΜΙ ΚΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΙ ΕΝΑ ?» Μοστράροντας του και την πρώτη επίσημη ΜΗΝΥΣΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΤΑ του ΔΗΘΕΝ άτρωτου ιουδαϊκού σας Ισραήλ !
Και είδατε το τι ΣΒΕΡΚΩΜΑ εισέπραξε ο ΑΡΧΙΜΑΚΕΛΑΡΗΣ σας ΑΡΙΕΛ ΣΑΡΟΝ στις 4/1/2006 από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ,  που τόνισε στον εκπρόσωπό μας να συντάξει ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και να την καταθέσει στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που είναι και η πρωτεύουσα της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΣΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, με τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΜΕΓΑ Αλέκο σας με τα κακά γούστα που είχε και ΜΑΚΕΛΕΥΕ για λογαριασμό σας του λαούς στο πέρασμά του !
Όπως ακριβώς κάνετε τώρα ΕΣΕΙΣ με τα λοιπά ΖΩΑ σας ! τύπου ΠΟΥΤΙΝ ! ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ! ΕΡΝΤΟΓΑΝ ! ΑΣΣΑΝΤ ! ΡΟΥΧΑΝΙ ! ΑΜΠΝΤΑΛΑ ! ΑΛ ΣΙΣΙ ! Αλλά  και τους λοιπούς ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να εκτοπίσετε σε πρώτη φάση τους ΣΥΡΙΟΥΣ ! τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ ! τους ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ ! και φυσικά και τους ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ! κι εν συνεχεία σε δεύτερη φάση τους λοιπούς Αραβικούς λαούς από την Αφρικανική ήπειρο ! Αλλά και ο μπαμπάς σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ !!! φρόντισε να στρέψει την ΟΡΓΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απανταχού του πλανήτη γη, ΚΑΤΑ του ΔΗΘΕΝ περιούσιου λαού σας για τις ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ που διαπράττετε σε συνεργασία με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΤΗΝΗ σας ! που τα έχετε σε όόόλους τους ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟΥΣ οργανισμούς σας !
Γράφοντας τους νόμους του μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ από το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΧΑΜΕΤ ! και με τον γιο του τον Χ.Α.Μ.Α.Σ. που τον αποκαλείτε εσείς ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ! και την μητέρα του την ΠΑΝΑΓΙΑ που και αυτή την αποκαλείτε ΠΟΡΝΗ ! φρόντισε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! να σας επιφυλάξει ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ! μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας τύπου ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, που ΠΙΣΜΑΝΙΨΙ ου Στέργιους και δεν κατέβαινε κι αυτός από την ιουδαϊκή ΑΓΡΙΜΔΙΑ, για να καταθέσουν από κοινού με τον εκπρόσωπό μας την ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης στις 5/1/2006 που είναι για την ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! θυμίζοντας και το διασκευασμένο τραγουδάκι με νέο στίχο το ΣΤΕΡΓΙΟΥΣ ΠΙΣΜΑΝΙΨΙ !!!
Είδατε ρέέέ ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ το τι πλάκες μπορεί να σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου