Recent Posts

6 Φεβρουαρίου 2018

Πρόσκληση για ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ λογαριασμών



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
 

Θεσσαλονίκη 7/2/2018

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ

Μετά από τον απόηχο των ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ σας εκδηλώσεων καθώς έπρεπε να πείσετε και τον μπαμπά σας τον Θεό ! να συναινέσει κι αυτός για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που ευαγγελίζεστε στην Θεσσαλονίκη, βγάζοντας και μεταφέροντας όόόλα τα γίδια σας από τους μασονικούς σας συλλόγους προκειμένου να διαδηλώσουν στο πανμακεδονικό συλλαλητήριο των Αθηνών για τον ΜΕΓΑ Αλέκο σας, τον ΣΦΑΓΕΑ των λαών ! Που σαν οδοστρωτήρας από πίσω οι πρόγονοι σας και για λογαριασμό του περιούσιου λαού σας, μάζευαν τον χρυσό από τους τότε φεουδάρχες της εποχής εκείνης ! Και μετά από τον κεντρικό σας ομιλητή του συλλαλητηρίου, τον ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ που πριν χρόνια πολλά τους βάζατε να παίζουν τους ΑΛΥΤΡΩΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ του Εβραιοκροάτη σας ΤΙΤΟ. Σας ξαναθυμίζουμε εκείνο το βράδυ στη σούρα του επάνω τον κουβάλησαν στο αστυνομικό τμήμα της ΚΟΖΑΝΗΣ και μπροστά στα αστυνομικά όργανα, τους έλεγε με παράπονο που δεν του έδιναν δωμάτιο τα ξενοδοχεία της ΚΟΖΑΝΗΣ για να κοιμηθεί, «ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ?» κι αυτοί τον χαιρέτησαν χτυπώντας το πόδι τους σε στάση προσοχής ! Και μετά από μισό αιώνα και πλέον που πέρασε, έλεγε με παράπονο πως τους αναγκάζετε να κατεβάζουν τα παντελόνια τους, για να τους κάνετε τα ΚΟΥΛΙΑ τους σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ ! για μια θέση μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας, που το αποκαλείτε με ειρωνικό τρόπο Βουλή των Ελλήνων με τις 300 + 1 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριες σας ! Ζητώντας ταπεινά συγγνώμη από τους παρευρισκομένους.
Τα βλέπετε ρέέέ γκαγκάνια του Ιουδαίου ΚΕΑΡΑΤΑ ? το τι πλάκες μπορεί και σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός ? που ΔΕΝ λησμονεί ? καθώς σας έχει ετοιμάσει ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό σας ! μια και τους νόμους του έχει φροντίσει να τους γράψει από το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ !!!
Και να εφαρμοσθεί ΤΩΡΑ το ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ δίκαιο ! και ουχί το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ εβραϊκό δίκαιο ! που μετά την δολοφονία του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που κάνατε με τους συνεργάτες της τότε εγκληματικής σας Μοσσάντ, υπαγορεύσατε το δίκαιο του ισχυρού ! συντάσσοντας το ο ομογάλακτος αδερφός σας ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΜΑΟΥΕΡ για να μπορούν τα γίδια τα μασόνια σας που τα έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα αλλά και στις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες σας, να μην κατανοούν με το άρθρο 47 της παραγράφου 1 το τι τους καταγγέλλουν οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες ! των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας !
Γι’ αυτό εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας μοστράρουμε με e-mail και με αριθμό πρωτοκόλλου 6691 που εστάλη στις 31/1/2018 από την Δ’ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προς τον εκπρόσωπο μας ! Καθώς ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι του ιουδαϊκού σας GREKYLISTAN του έχουν ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ το Ε3 για να μην μπορεί να υποβάλλει την φορολογική του δήλωση προς το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πλέον κράτος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ! Διότι από τον Μάρτιο του 2017 έχει καταθέσει σε δικό σας λογιστή να υποβάλλει τις δηλώσεις για τον φόρο του εισοδήματος που του αναλογεί ! Αλλά ΕΣΕΙΣ  δεν δίδετε την έγκριση για το ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ του Ε3  προκειμένου τα ΕΠΙΟΡΚΑ κτήνη υπαλληλάκια σας που αγνοούν τον νόμο 4286/26-8-1831 του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ και συνεχίζουν να έχουν μπλοκαρισμένους τους λογαριασμούς του στις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ τράπεζες σας για να μπορούν να τσιμπολογάνε χρήματα, μια και τα παραμυθιάζετε ότι οι τράπεζες αυτές είναι κληρονομιά απ’ τον μπαμπά σας τον Θεό ! και ως εκ τούτου  ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ να κάνουν αφαιμάξεις χρημάτων για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ !!!
Κατόπιν τούτου ΑΠΑΙΤΕΙ το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ με αριθμό πρωτοκόλλου από την υπηρεσία της Δ’ Δ.Ο.Υ. που ανήκει ο εκπρόσωπος μας ! και γράφει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ η συστημένη ειδοποίηση που έστειλαν με αριθμό RE622371027GR ! Καιρός λοιπόν να προσέλθετε και ΕΣΕΙΣ του Κ.Ι.Σ. σε εύλογο χρόνο στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του προς την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να αιτιολογήσετε και να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ εάν είστε τέκνα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ??? ή της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ??? Οπότε με συνοπτικές διαδικασίες,  καιρός είναι να πάνε και τα ΕΠΙΟΡΚΑ μασόνια υπαλληλάκια σας για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! και ΕΣΕΙΣ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟΙ στα 77 ΕΝΥΔΡΕΙΑ των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! εκεί που σας έχει προγραμματίσει και ο μπαμπάς σας ο Θεός ! που είναι και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου