Recent Posts

20 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΛΟΣ στα εβραϊκά καρναβάλια της ΣΙΩΝ α.ε.


ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ (Χ.Α.Μ.Α.Σ.)
ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΣΩΤΗΡ


                                                                        Θεσσαλονίκη 19/2/2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                      jct1@compulink.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ                                         info@thessaloniki,gr

Προς τον αρχιμαφιόζο του Κ.Ι.Σ. Δον Νταβίντ Σαλτιέλ
Κομαντάντε της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ & της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ
Βασ. Ηρακλείου 26  Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη

Συμπαθέστατε Κομαντάντε Νταβίντ Σαλτιέλ
Τα καρναβάλια τελείωσαν ! Άντε τώρα και Καλή Σαρακοστή από τις πολλές μάσες και χάψες που κάνετε με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ ! Καθώς τα ντύνετε στελέχη της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ και τα έχετε σε όόόλα τα μήκη και πλάτη της γης ! Τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σας τις κάνατε με τα ΖΟΜΠΙ  των συλλόγων σας για τα συλλαλητήρια σας ! για τον Μέγα Αλέκο σας τον ΜΑΚΕΛΑΡΗ των λαών που τον θέλετε σώνει και καλά να τον έχετε ως πρότυπο και φάρο φωτεινό στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ σας την Θεσσαλονίκη για τα κακά γούστα που είχε ! στην ΑΛΥΤΡΩΤΗ ιουδαϊκή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σας ! Όπως λόγου χάριν τον Γιαννάκη Μπουτάρη που τον ντύνετε Δήμαρχο και τον εκλέγετε μέσω SINGULAR  για να σας παριστάνει και αυτός στα καρναβάλια σας την Γιαννούλα Μπουτάραινα, κάνοντας παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης με τους ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ που τους βγάζετε για παρέλαση κι αυτούς κάθε τρεις και λίγο ! να διαδηλώνουν μπροστά στον Πύργο τον Λευκό με μασόνια επάνω στα παλκοσένικα, εβραιόπουλα σαν τον Κωστάκη σας τον Ζέρβα, που πριν πολλά χρόνια συντονίζατε την βραδιάτικη παρέλαση καλοκαιριάτικα στις 8.30 μ.μ. στην οδό Τσιμισκή, για τους ΔΗΘΕΝ αγανακτισμένους πολίτες Εβραίους, που έστησαν τ’ αντίσκηνά τους γύρω από τον Λευκό Πύργο ! πήραν και τα κατσαρολικά τους ! τις σεζλόνγκ τους για την επανάσταση της ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ και την άραξαν με τα συνθήματα που έγραφαν στα πανώ τους και με συντονιστή τον γιαλαμπούκικο (ομορφονιό) και πανέξυπνο Κωστάκη σας Ζέρβα, που του έκανε τότε μια πλάκα ο μπαμπάς σας ο Θεός ΟΛΚΗΣ ! Καθώς φώναζε αυθόρμητα και δυνατά ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑΑ για το απροσδόκητο ΧΝΕΡΙ, που έλαβε εντολή από τον μπαμπά σας τον Θεό  να του κάνει ο εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, πηγαίνοντας αθόρυβα από πίσω από την πλάτη του και με αργό στυλ κάτω από τη μασχάλη του αριστερού του χεριού, του μοστράρισε ένα φυλλάδιο με τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! βρισκόμενος ο Κωστάκης σας στην εξέδρα με τις κονσόλες  των μεγαφωνικών μηχανημάτων  ! κάτω από την λευκή τέντα ! του Λευκού Πύργου ! Ρωτώντας τον ο δικός μας γεμάτος περιέργεια «ΓΙΑΤΙ ΡΕΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?» και απαντώντας του έντρομος ο Κωστάκης σας στο αυθόρμητο και αγχωμένα, του λέει «ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ !» που σε ήρεμο τόνο του ανταπάντησε ο δικός μας ! «ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ? ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ? ΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ? ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ ???»
Που σαστισμένος ο Κωστάκης σας πήρε να συνειδητοποιήσει το τι σας περιμένει ! από τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! που βγάζετε τα ΖΩΑ -  GOIM μασόνια σας νυχτιάτικα για παρέλαση να διαδηλώνουν για την ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ την ιουδαϊκιά ! Ακούγοντας τον οργισμένο πλέον εκπρόσωπό μας !   σε αμήχανο στυλ ο Ζέρβας που τον έβλεπε να λέει «ΠΑΤΕ ΡΕΕΕ ΓΙΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! ΓΙΑ ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ! ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ  ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ !»
Τα βλέπετε ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ??? που τα παντοκρατοριλίκια σας μάραναν ! με το να βομβαρδίζετε και να εκτοπίζετε αμάχους από την ΣΥΡΙΑ ! το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ! το ΙΡΑΚ ! το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ! το ΠΑΚΙΣΤΑΝ ! και την Αφρικανική ήπειρο ! με τα μισθοφόρικα ΖΩΑ σας ! και με τις Μ.Κ.Ο. μεταφέροντάς τους στα πλησιέστερα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας, επιδοτώντας τους εκτοπισμένους  με χρήμα και παροχές υπηρεσιών, προκειμένου να σφετεριστείτε τα εδάφη τους ! και να χρισθείτε παντοκράτορες με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που σας υπηρετούν σε όόόλα τα μήκη και πλάτη της γης προς δόξα των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων, που σοφίστηκαν τότε και είχαν την φαεινή ιδέα της μασονίας ! Για να απολαμβάνετε τώρα όόόλοι εσείς οι νεότεροι και ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι την κατακραυγή του κόσμου ! και το ΑΝΑΘΕΜΑ για τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό σας ! που παρουσιάζετε ακόμη και τον μπαμπά σας τον Θεό ! για ΑΛΗΤΗ προκειμένου να στήσετε τον ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ναό του ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ και να εισπράττετε και το ανάλογο ΦΤΥΣΙΜΟ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ πολιτών ! μέσα από τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ που τα μετατρέψατε κι αυτά σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ για την δόξα της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 666 Εβραίου σας ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! με το παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ που σας περιμένει αλλά και σας αρμόζει μέσα στις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές σας Σταβλαρχίες (Κ.Ι.Σ.) από τον μπαμπά σας τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι Εβραίοι του Κ.Ι.Σ. τον Γιαννάκη τους Μπουτάρη τον έντυσαν Χότζα για να διασκεδάζουν την ιουδαϊκή ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

 Ο χαμογελαστός Εβραίος ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΑΣ που ξαφνικά πανικοβλήθηκε φωνάζοντας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑΑ !!! μπροστά στον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ από το χνέρι που του έκαναν για λογαριασμό του μπαμπά του ! του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου