Recent Posts

26 Αυγούστου 2015

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ προς τα Κ.Ι.Σ. της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ μέσω του ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ τους

 
Θεσσαλονίκη 26/8/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριο αποδέκτη τον ΔΗΘΕΝ πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα
των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Τα QUIZ όπως και στο παρελθόν είπαμε, μας έχουν τελειώσει για να μην προβληματίζουμε άλλο τα μασόνια! αλλά και τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λαμβάνουν τα σχετικά e-mail από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καθώς ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι ΔΕΝ έχουν το στοιχειώδες μυαλό ν’ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ για λογαριασμό των ΠΑΤΡΟΝΩΝ & ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ οικογενείας Αβεσσαλώμ! που χειραγωγεί μέσω των 77 μαφιόζικων φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ και Κ.Ι.Σ. τα μασόνια των πολυάριθμων στοών τους!
Και καλούνται τώρα, μέσω μαυρούλη Μπαράκ Ομπάμα, να μας απαντήσουν διά του εκπροσώπου τους οι ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ και ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Εβραίοι εκ των 77 Κ.Ι.Σ. τι μέλει γενέσθαι με τις OFFSHORE θυγατρικές τους εταιρείες της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. καθώς και με τα μη νοήμονα όντα τους, που τα αποκαλούν σιβυλλικά GOIM, κτησιχρησίας των δώδεκα φυλών του Ισραήλ! διότι GOIM δημοσιο-υπαλληλικό τους προσωπικό στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας του GREKYLISTAN, ξήλωσαν πινακίδες από όχημα νομοταγούς πολίτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που το όχημά του το έχει ασφαλισμένο σε Ασφαλιστική Εταιρεία Κοινής Ωφέλειας με τις σχετικές καταθέσεις στο Παρακαταθηκών και Δανείων για την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, καθώς κατέσχεσαν δίπλωμα οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, με το πρόσχημα ότι το όχημά του δεν το είχε ασφαλισμένο σε μαφιόζικη Ασφαλιστική εταιρεία, που οι θρασύδειλοι Εβραίοι τις χρεοκοπούν  αυτές τις Α.Α.Ε. και μεταφέρουν τις χρεοκοπίες στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη τους! για να βουλιάζουν εν συνεχεία  οικονομίες λαών, καθώς η παντοκρατορία τους ΕΛΗΞΕ στις 21/12/2012, που αποτελεί και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του επίσης ληγμένου 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, καθώς νόμιμα πλέον περιέρχονται όόόλες οι επιχειρήσεις και το ζωικό τους βασίλειο για επαναξιολόγηση από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που έχει αναλάβει κι επισήμως από τις 22/12/2012 να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ από τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ των Εβραίων τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, καθώς ο πλανήτης αυτός φτιάχτηκε για ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ κι όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες, που ίσα με μιας κότας μυαλό δεν διαθέτουν στο ΚΛΟΥΒΙΟ τους κεφάλι! και δεν αντιλαμβάνονται την επερχόμενη ιουδαϊκή τους ΝΑΓΚΜΠΑ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ), εθελοτυφλώντας ότι για το ξήλωμα των πινακίδων στις 18/3/2013 οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ έριξαν βροχή ρουκέτες εξ ουρανού στην υποδοχή του μαυρούλη τους Μπαράκ Ομπάμα στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να τους λύσουν το Παλαιστινιακό με τον επίσης υποτακτικό τους Αμπού Αμπάς! Και η ιστορία είχε και συνέχεια, όσο κρατούσαν τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στον Μαραθώνιο της Βοστόνης με το τριπλό χτύπημα! Κι εάν δεν παρεδίδοντο εγκαίρως οι πινακίδες, θα ακολουθούσε και άλλη εορταστική εκδήλωση στον Μαραθώνιο του Λονδίνου αλλά και στο Μάντσεστερ, που στεγάζεται όλη η χάι σοσάιτυ του εβραϊκού μαφιόζικου ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ!
Προσέξατε λοιπόν ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις ξανάρχισαν από τις 27/7/2015, ημέρα που τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ σας ξήλωσαν τις πινακίδες, εισπράξατε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πυρηνική έκρηξη σε βιομηχανική περιοχή της Κίνας! Στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης δύο εκρήξεις! Φωτιές στις πολιτείες της Βόρειας Αμερικής καίγοντας δασικές εκτάσεις! Ανατινάξεις στο Ιράκ! Στο Αφγανιστάν! Στην Συρία! Και πρόσφατα σε Αμερικανική Βάση στο Τόκιο!
Κι εάν οι πινακίδες με την σχετική άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης δεν έρθουν εντός εβδομάδος στο μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ οι εορταστικές εκδηλώσεις κατά των GOIM  σας θα ενταθούν! Θυμίζοντάς σας τις φωτιές για την πατσαβούρα Αναστασία Ζαμπούρη σας, το τι πάθατε για την άρνηση των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ του ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ των εκλογών στις 23/8/2007 που προκηρύξατε στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN, καθώς και για την ετέρα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ σας την προειδοποιητική ανατίναξη που εισπράξατε μέσα στα δικαστήρια σας στις 14/5/2010, καθώς και μια ακόμη στις 24/6/2010 στην Γ.Α.Δ.Α. του GREKYLISTAN, για τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη, που ξέχασε να επιστρέψει εγκαίρως την άδεια οδήγησης! αλλά και ξέχασε να διαβάσει το μνημόνιο, που μέσω του μαφιόζικου Δ.Ν.Τ. επιχειρείτε να βουλιάξετε την οικονομία της Ελλάδος με τα μασονοειδή δημοσιο-υπαλληλικά σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Το χειροφίλημα του υποτακτικού μαυρούλη Μπάρακ Ομπάμα της Μαύρης αδελφότητος
προς τον Σαουδάραβα βασιλέα της Λευκής αδελφότητος


Ο μαυρούλης Μπάρακ Ομπάμα προσευχόμενος στον Θεό τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ
παρουσία του ραβίνου Εβραίου της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Ο γιαλαντζί πλανητάρχης της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ
Μπάρακ Ομπάμα με φόντο την σημαία που το ένα τρίγωνο
μας θυμίζει πού να αφοδεύουμε και το άλλο πού να πατάμε το καζανάκι του W.C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου