Recent Posts

18 Αυγούστου 2015

Το ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ προς την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

Θεσσαλονίκη 18/8/2015

Με κύριο αποδέκτη τον υπουργό ΔΗΘΕΝ Προστασίας του Πολίτου κ. Πανούση
της Γενικής Αστυνομικής Διευθύνσεως Αθηνών

Τέλος τα QUIZ για να μην προβληματίζονται άλλο τα μασόνια! και να μην απαντούν οι πολύ ΨΑΓΜΕΝΟΙ! Καθώς οι κρατικοί λειτουργοί των δημοσίων υπηρεσιών και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των προτεκτοράτων κρατών τους, που λάμβαναν τα σχετικά e-mail από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ότι ΔΕΝ έχουν το στοιχειώδες μυαλό να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ για λογαριασμό των ΠΑΤΡΟΝΩΝ & ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, που τους χειραγωγούν μέσω των 77 φεουδαρχικών τους ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ από τα Κ.Ι.Σ. καθώς τους κατευθύνουν μέσω των μασονικών τους στοών!
Και καλείται τώρα μέσω Πανούση, εντός μιας εβδομάδος, ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ, να παραδώσει όόόλες τις επιχειρήσεις των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών, μετά του ζωικού τους βασιλείου κτησιχρησίας της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε., που στις 29/6/2015 ΔΕΝ είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να προσέλθει από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με τον εκπρόσωπό μας του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για να αποδείξει πως οι ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Α.Α.Ε. της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. έχουν το δικαίωμα να εισπράττουν ασφάλιστρα από ασφαλισμένα οχήματα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που ΔΕΝ είναι ασφαλισμένα στην άλλοτε ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! αλλά και να επιβάλλουν με περισσό ΘΡΑΣΟΣ ακόμη και πρόστιμο με τα μασονοειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο άλλοτε προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN, που βουλιάζουν οικονομίες λαών και φεσώνουν με τις χρεοκοπημένες των Α.Α.Ε. τις τράπεζες τους, κι εν συνεχεία μεταφέρουν τις εικονικές χρεοκοπίες στα ΔΗΘΕΝ προτεκτοράτα κράτη τους, που είναι στελεχωμένα με δημοσιο-υπαλληλικά ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΖΩΑ μασόνια, που είχαν το ΘΡΑΣΟΣ στις 27/7/2015 να ξηλώσουν από νομοταγή πολίτη ακόμη και τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας. Καθώς συνεχίζουν να εισπράττουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ οι μαφιόζικες εταιρείες των διοδίων τους, χρήματα για λογαριασμό της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ενώ οι πολίτες πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και στάθμευσης κάθε χρόνο στο άλλοτε προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN για να κυκλοφορούν καθ’ άπασαν την Ελληνική επικράτεια ελεύθερα.
Τελικό ρεζουμέ από την όλη εκκρεμότητα που έχουμε με τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες σας, έχετε μια εβδομάδα ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ να παραδώσετε τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 καθώς το δίπλωμα οδήγησης και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος! Και να εφαρμόσετε ΠΛΗΡΩΣ τις 11 οδηγίες που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο από τις 27/6/2015 για το αν θέλετε να απολαμβάνετε επίγειο παράδεισο και να βλέπετε το πρόσωπο του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!
Ειδάλλως σας θυμίζουμε τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Παλαιοκώστα, που του χορηγούν κι ελικόπτερο για αποδράσεις από τις φυλακές για να σας τον βάζουν να αδειάζει τράπεζες και να ξεφορτώνει οικονομικά φορτωμένους καθώς σας έστειλε στις 24/6/2010 την βόμβα για παρόμοια περίπτωση ενός άλλου Ελληναρά ταγματασφαλίτη σας από το Αιγίνιο Πιερίας, που τύγχανε και υποδοχέας λαθρομεταναστών στον Βόρειο Έβρο! Με αποτέλεσμα να λάβετε την βόμβα μέσω του επίσης ομογάλακτου αδερφού σας Παλαιοκώστα, που προοριζόταν για τον Μιχαλάκη Χρυσοχοΐδη, που ΔΕΝ πρόλαβε να διαβάσει το μνημόνιο που σας επέβαλλαν τα ΚΤΗΝΗ αφεντικά σας μέσω Δ.Ν.Τ. και για λογαριασμό της γιγάντιας Αγίας τους ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών, μετατρέποντας με όόόλους εσάς που ΔΕΝ διαθέτετε ούτε με μιας κότας μυαλό τον πλανήτη γη σε ένα αχανές  κι απέραντο KERATISTAN!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Ο ΔΗΘΕΝ υπουργός Προστασίας του ΠΟΛΙΤΟΥ του GREKYLISTAN
και προτεκτοράτου της βαλκανικής φεουδαρχικής εβραϊκής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ


 Ο υποτακτικός ΔΗΘΕΝ πρωθυπουργός του GREKYLIKOU προτεκτοράτου

της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ

Η αρχιμαφία του Κ.Ι.Σ. και ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ
της Βαλκανικής φεουδαρχικής μασονικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου