Recent Posts

28 Αυγούστου 2015

Το ΚΑ 9110 αθροίζει 11, αριθμός ΦΩΤΙΑ για την ΣΙΩΝ Α.Ε.




Θεσσαλονίκη 29/8/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

Δ’ Δ.Ο.Υ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                      syzefxis.2086@n3.syzefxis.gov.gr       



Με κύριο αποδέκτη την κα ΝΑΣΙΩΚΑ ΑΙΜΙΛΙΑ

Εφοριακό ΠΕ/Γ της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης



Κυρία Νασιώκα Αιμιλία

Το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ έλαβε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ μιας εξαιρετικά επείγουσας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ σας για οφειλόμενα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος ΚΑ 9110 για τα έτη 2010 – 2011 – 2012 – 2013 – 2014 & 2015 κι ως εκ τούτου είστε υποχρεωμένη να μας απαντήσετε, καθώς το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ δημοσιοποιεί μέσω διαδικτύου τις ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ  των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που μέσω της ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ελέγχουν και κατευθύνουν τα δημοσιο-υπαλληλικά τους GOIM – ΖΩΑ, καθώς έχουν καταθέσει αυτά το μυαλό τους στις μασονικές τους στοές του προτεκτοράτου τους το GREKYLISTAN, για να ακολουθούν πιστά τις εντολές και οδηγίες της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ.

 Έτσι λοιπόν στις 3/4/2008 έδωσαν εντολή οι Εβραίοι από το Κ.Ι.Σ. τον ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ τους τον δήμαρχο τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο, που τον αποκαλούσαν μέσα στη στοά τους φλογερή γιατρό, να σηκώσουν με γερανό του Δήμου το όχημα ΚΑ 9110 μπροστά από το σπίτι του, την ώρα που έλειπαν όλα τα μέλη της οικογενείας του! ενώ το σήμα τελών κυκλοφορίας του 2008 είναι ακόμη επικολλημένο στο παρμπρίζ του οχήματος!

Επισκέφτηκε το παλιό Δημαρχείο στο Καραβάν Σεράι τον δήμαρχο σε προκαθορισμένο ραντεβού με την ιδιαιτέρα του δημάρχου, αλλά ο Παπαγεωργόπουλος την ΚΟΠΑΝΗΣΕ με βηματισμό ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑ από την διπλανή πόρτα!  Έγινε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του δημάρχου, αλλά η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα της αιθούσης 338 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης Θεοδώρα Τσαμαδιά, που λέει ότι η μασονία ΔΕΝ είναι καλή οργάνωση αλλά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ, έκανε γαργάρα την υπόθεση! Και για λογαριασμό της εβραϊκής μαφίας απάντησε πως με το άρθρο 47 της παραγράφου 1 σαν μαφιόζα μασόνα που είναι κι αυτή, ΔΕΝ ΚΑΤΕΝΟΗΣΕ το τι της κατήγγειλε ο απροστάτευτος πολίτης που πλήρωσε και τα τέλη κυκλοφορίας που του ήρθαν το 2009!

Έκτοτε όταν ξαναεκλέξαν οι Εβραίοι τον Γιαννάκη Μπουτάρη, απευθύνθηκε και προς αυτόν! Αλλά απάντηση δεν έλαβε, καθώς τον φουκαρά τον Γιαννάκη οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι μέσω διαδικτύου τον ντύνουν με τα κωλομάσονά τους πότε Χότζα! πότε Γιαννούλα Μπουτάραινα! και πότε τον κάνουν άλογο με αναβάτη τον μαφιόζο τους και κατ’ ουσίαν Εβραίο δήμαρχο των Θεσσαλονικέων τον Χασδάι Καπόν! Που όταν τον επισκέφτηκε κι αυτόν στο γραφείο του και του συστήθηκε ο παθών ως ο Αλκάιντας! τρομοκρατήθηκε ο Χασδάι κι εγκατέλειψε το γραφείο του τρέχοντας πανικόβλητος προς τα ασανσέρ! Μένοντας σύξυλη και η γραμματέας του Χασδάι για το αναπάντεχο γεγονός που τον βρήκε! Φωνάζοντας στον Χασδάι, πού πας; σε Ελληνικό έδαφος βρίσκεσαι!

Φροντίστε λοιπόν ν’ απευθυνθείτε στον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του Κ.Ι.Σ. τον Νταβίντ Σαλτιέλ να δώσει εντολή στην εγκληματική τους Μοσάντ! κι αυτοί στην θυγατρική τους εταιρεία Ε.Υ.Π. να εντοπίσουν το όχημα ΚΑ 9110 και να το παραδώσουν στον κάτοχο! Καθώς έχει προγραμματιστεί να κοσμεί σε ειδικό χώρο δίπλα στο παρεκκλήσι της ΑΛΚΑΪΝΤΑ της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, με τον σημαδιακό αριθμό που αθροίζει 11 και θυμίζει την ενδεκάτη εντολή του ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚAΪΝΤΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου