Recent Posts

26 Αυγούστου 2013

Σχόλια για τους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ της ΣΙΩΝ α.ε. ΣΑΛΤΑ Χ. και ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ Ι.



  
Θεσσαλονίκη 26/8/2013
Προς Κ.Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Βιομηχανία πλαστικών
ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Υπ’ όψιν Στέλιου Σωτηρόπουλου

Φίλε Στέλιο

Σχετικά με τον πολυμήχανο Σάλτα Χρήστο, που τον κουμαντάρουν μέσω της στοάς του οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι και τον έχουν να μένει σε τριώροφη έπαυλη στις παρυφές του Ολύμπου στο Λιτόχωρο Πιερίας, και του έχουν φτιάξει εκτός από το κατάστημα Λιτόχωρου και δεύτερο κατάστημα μέσα στην Κατερίνη σε σημείο κλειδί, και μάλιστα υπερσύγχρονο, αλλά τον δασκαλεύουν οι κοντόμυαλοι Εβραίοι να μας φεσώνει για 716,25 ευρώ συνολικά, που έχει τις επιχειρήσεις στην γυναίκα του, και στον γιο του, κι έχει το ΘΡΑΣΟΣ να απαιτεί να του τυπώσουμε κεσεδάκια γιαούρτης αγελάδος και κατσικίσιου, γιατί του είπαν τα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ της Αγίας Σιών α.ε. και του ΛΗΓΜΕΝΟΥ 666 τους, πως άπασες οι επιχειρήσεις στον πλανήτη γη ανήκουν στα περιούσια τέκνα του Θεού!
Δηλαδή στα ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, που ο εδώ φεουδάρχης Νταβίντ Σαλτιέλ ΔΕΝ είχε τον ΚΩΛΟ να παρουσιαστεί στο αυτόφωρο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 22-8-2013 μαζί με τα υποτακτικά του ζωάδια, Παν. Παυλίδη Πρόεδρο Πρωτοδικών, Τρύφωνα Κούκιο Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, επίσης τους Ιωάννη Ντόντο προϊστάμενο Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου, καθώς και την προϊσταμένη της Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσσαλονίκης Βαμβατήρα Γεωργίτσα, μια και όλοι τους έχουν την φωλιά τους χεσμένη! φοβούμενοι για εξέγερση μια και στις 16/8/2013 οι πανέξυπνοι Εβραίοι του Κ.Ι.Σ. από το βαλκανικό φεουδάτο μας κουβαλήσανε μια διμοιρία ροπαλοφόρους, τα γνωστά ΜΑΤ, και μια κλούβα για τυχόν έκτροπα έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.
Οπότε του Χρηστάκου Σάλτα με το πολύ ανεβασμένο  ΑΪ- ΚΙΟΥ ( IQ ), που για Τρίτη φορά μου την ξανακοπάνησε, ενώ στο τηλέφωνο που μίλησα μαζί του μια ημέρα πριν, του είπα την Παρασκευή 23-8-2013 στις δύο το μεσημέρι, θα συζητήσουμε για τις τυχόν μετατροπές που θέλεις για τα τυπωμένα κεσεδάκια. Πήγα και ήταν πάλι άφαντος. Οπότε εάν σε πάρει τηλέφωνο σφύρα του, ότι όταν κουρέψουν τα ιουδαϊκά τους γελάδια τότε θα του τυπώσουμε κι εμείς κεσεδάκια, μια και όλες οι επιχειρήσεις της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ έχουν αλλάξει χέρια στο αθόρυβο από 22-12-2012 και οι αστεράτοι Εβραίοι ακόμη βάζουν τα χαϊβάνια τους σαν τον Μελισσανίδη, τον Σάλα, τον Βγενόπουλο, τον Μαρινάκη, τον Κόκκαλη, τον Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα, καθώς και τα λοιπά λαμόγια τους να πουλούν και ν’ αγοράζουν επιχειρήσεις για λογαριασμό της γιγάντιας Σιών α.ε., που ο κοντόμυαλος Μπαλούρδος Γιαννάκης από την IMAPLAST Ε.Π.Ε. μας πήρε και τηλέφωνο για να μας βρίσει τον μπαμπά τους τον Θεό, γιατί το ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ του έδωσε παραγγελία 100 κιβωτίων να την εκτελέσει πριν    
  
-2-
από 20 ημέρες, για να μας πει ότι δεν εκτελεί την παραγγελία επειδή η επιχείρησή του ανήκει στην ιουδαϊκή Καμπάλα, και ως είναι φυσικό εντολές εκτελεί μόνον από αυτούς που βάζουν να κόβουν εικονικές επιταγές και να χρεοκοπούν τα υποτακτικά τους μασόνια, μετακυλίοντας τα ΔΗΘΕΝ φέσια των τραπεζών στον φουκαρατζίκο Ελληνικό λαό, και να τους επιβάλλει να πουλάνε μαύρα τιμολόγια μεταξύ ομογάλακτων αδερφών.
Θυμίζοντας τους ΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ Εβραίους πως με είχαν καλέσει για μάρτυρα για μια παρόμοια πέτσινη επιταγή αξίας 15.000 ευρώ της νύφης του Τάσου Αγούλα, δασκαλεύοντάς με και ο δικηγόρος του Γιάννη Μπαλούρδου το τι πρέπει να πω όταν με ρωτήσει η ομορφούλα πρόεδρος του ιουδαϊκού δικαστηρίου Κατερινούλα Φράγκου το τι ξέρω για την υπόθεση αυτή! Κι όταν έφθασα μπροστά για να καταθέσω ΠΗΔΗΞΑΝ όλοι σαν τα βατράχια!!! Λέγοντας η Κατερινούλα στον δικηγόρο «ΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ!!» μια και ήμουν αποφασισμένος να τους τινάξω ολάκερη την ιουδαϊκή τους μασονική ΜΑΦΙΑ στον αέρα!!! Φωνάζοντας «ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ο μάρτυρας», και ο δικηγόρος με τράβαγε από το χέρι λέγοντάς μου «πάμε να φύγουμε»!!! και οι λοιποί δικηγόροι της αίθουσας παραμιλάγανε, ψελλίζοντας «άσε μας να βγάζουμε κι εμείς κάνα φράγκο!!»
Γι’ αυτό στο εξής θα ξέρεις, όποιος ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ τραπεζίτης αξιώσει από την επιχείρησή σας, και σας υπενθυμίσει ότι η επιχείρησή σας τους ανήκει! σφυράτε μας για να τους αναλάβει το τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και να τους κάνουμε ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ιουδαϊκό τους το παραδικαστικό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!





                                                                                                                Φιλικώτατα






                                                                                                 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ
                                                                           μέλος του τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου