Recent Posts

22 Αυγούστου 2013

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ!!



Θεσσαλονίκη 22-8-2013
ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
        shacogr@yahoo.gr

Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Σήμερα 22-8-2013 στις 10.50 π.μ. μέλος και ταμίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, επ’ ονόματι Στέφανος Χατζής, προσήλθε στο σαλόνι αναμονής του προέδρου Πρωτοδικών Παναγιώτη Παυλίδη στον 2ο όροφο, προκειμένου να απολογηθούν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης για λογαριασμό και των 77 ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΑΤΩΝ απανταχού της γης, το ΕΔΩ Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο του Βαλκανικού φεουδάτου, που υποδούλωσε μαζί με τους υπόλοιπους λαούς και τον Ελληνικό λαό διά μέσου της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ, κάνοντας σκάντζα τους υπόδουλους Έλληνες από την Οθωμανική αυτοκρατορία στην γιγάντια ΣΙΩΝ α.ε. με το ΛΗΓΜΕΝΟ 666 τους, στου απέραντου αχανούς ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ που διαιρείται σε 77 τριγωνικές φεουδαρχικές μπανανίες, προκειμένου να καταδυναστεύσουν ολάκερη την ανθρωπότητα με τα περίφημά τους ΓΚΟΪΜ (ζωάδια), όπως τα αποκαλούν σιβυλλικά στην αραμαϊκή τους διάλεκτο!
Γράφοντας τον μπαμπά τους τον ΘΕΟ στα παλιά τους τα παπούτσια, αποκαλώντας τον ΚΑΘΙΚΙ!!! διά στόματος εισαγγελέα Βαγγέλη Μαδεμλή, που τον στεγάζουν οι μαφιόζοι Εβραίοι στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, και δίνοντας εντολή στα υποτακτικά τους μασόνια Παναγιώτη Παυλίδη, Τρύφωνα Κούκιο, διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, τον Ιωάννη Ντόντο από το Σ.Δ.Ο.Ε. Καλοχωρίου, την Βαμβατήρα Γεωργία από την Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης, όπως και τον αρχιμαφιόζο τους και φεουδάρχη ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΑΛΤΙΕΛ!
Και ως ήταν φυσικό τον υποδέχθηκε ο φρουρός, κατά δήλωσή του Χάρης Καστανίδης με αριθμό μητρώου 1110, του γραφείου του προέδρου Πρωτοδικών Παναγιώτη Παυλίδη, που του δήλωσε του δικού μας ότι γνωρίζει ανάγνωση και γραφή, και αφού διάβασε με προσοχή την δισέλιδη πρόσκληση για ΑΚΡΟΑΣΗ από τον μπαμπά τους τον ΘΕΟ, υπέγραψε το ένα εκ των δύο πανομοιότυπων φιρμανιών, που απευθύνετε ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΕΟΣ μέσω του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ στα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, που τον γράψαν κανονικά και ΔΕΝ προσήλθαν, μια και η επιθυμία τους με την ενέργεια αυτή είναι να τσιμεντωθούν, να πασσαλωθούν, και να φουνταριστούν στα 77 υποθαλάσσια τριγωνικά πάρκα των φεουδαρχικών τους μπανανιών, και τα ΕΚΛΕΚΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑ να πάνε για ψαροτροφή άλλα στα πιράνχας και άλλα στους καρχαρίες, γινόμενοι οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ΕΛΕΕΙΝΟΥ τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου